Boşanma süreci

hanim hanim ogretmen

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
25
25
8
32
Merhaba hanımlar boşanma aşamasındayım ne yapmam lazım bileniyorum.Durum şu yaklaşık 2 yıllık evliyim eşim bazı konularda dünyanın en iyi insanı ama benim sınırlarımı fazlasıyla aştı,defalarca konuştum yalvardım nolur bana kadın olduğumu hissettir yalan söyleme güveneyim sana dedim,yalan yok deyip defalarca yalan söyledi.Evliliğin ilk başlarında vücudumu sürekli eleştiriyordu rahatsızlık duyduğumu söyledim napayım yani normal değilsin dedi.Sonrasında eski sevgilileriyle ilgili mesajları gördüm ve evli bir kadına yapmış olduğu iltifatları ve onunla yatmak istediğini de iletmiş kadına kadında tamam demiş sonuç ne bilmiyorum sonrasında başka sevgileriyle yaşadığı ön taraftan cinsellik dışında yapılabilecek her şeyi nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlattı ben tiksinmeye başladım bunları niçin anlatıryorsun yapma vs dedim eski sevgilimle yapmasamıydım ne var ki sende yapmış olsaydın birileriyle bi şey banane dedi.Ben dini konuda hassas biriyim yabancı bir erkeğin eline dahi dokunmadım ama bana sürekli başka erkekleri önerdi,sabrettim olmadı boşanmaya karar verdim.Durum şu darp raporu aldım o da bana aldı,bana daha önce de darp raporu almıştı hükmün açıklanması geriye bırakılmıştı şimdi bu rapor sonucunda ceza alırsam memuriyrimden de olabilirim,şuanki halimle anlaşmalı nafaka talep etmeden boşanırım ama dava sonucunda görevimden alınırsam işsiz kalacağım ailemde kabul etmiyor beni,dava sonucunu bekleyip duruma göre nafaka mı isteyim yoksa bi an önce anlaşmalı boşanıp kurtulayım mı,ne yapmam lazım lütfen fikir verin bana...

Bi yandan kurtulayım bi an önce diyorum bi yandan mesleğimden de olursam ortada kalacağım ne olacak bilmiyorum,galiba haklısınız bi an önce kurtulmalıyım,teşekkür ederim yorumunuz için de
Karşı taraf memur mu peki? Darp raporunu nasıl aldı? Yani cidden şiddet uyguladınız mı yoksa iftira mı atıyor? Kendine zarar verip darp raporu Alanı da gördüm de ondan soruyorum

Allah yardımcınız olsun şoklar içinde okudum. Bence bir an önce anlaşmalı boşanıp kendinizi kurtarmaya bakın çalışıyormuşsunuz ondan gelecek nafaka da batsın.

Bence iyi bir avukatla görüşüp buraya yazdıklarınızı anlatın bence size başkalarını önermesi kusurlu bir davranış işinize bir şey olacağını sanmıyorum umarım olmaz da.

Karşı taraf memur mu peki? Darp raporunu nasıl aldı? Yani cidden şiddet uyguladınız mı yoksa iftira mı atıyor? Kendine zarar verip darp raporu Alanı da gördüm de ondan soruyorum
Karşı taraf işsiz,ben darp etmedim düşerken yakasını tutmuştum bi anda itince refleks olarak kıyafeti yakasında kırmızı çizgiler oluşturmuştu,ifademde de darp etmediğimi söyledim,ekstra kendine bi şey yapıp gittiyse bilmiyorum,ben darp raporu alınca o da kendini kurtarmak için aldı.Kendi çıkarı için her şeyi yapabilecek biri daha önce de altınları çaldı hırsız diye polise gitti benim için ama düğünde takılan altınlar kadının hakkı olduğu için ceza almadım.Hırsızlık suçundan ceza alsam görevden atılırdım amaç benden öç almak yada kendisine muhtaç hale getirmek

Evet malesef çok yalvardım nolur diye ama hep daha kötü oldu daha neler neler yaptı ama bu kadarını yazmak istedi.
Anlaşmalı boşanın bir an önce kurtulun bu adamdan. Bu insan benzeri varlıktan alınacak nafakadan bile insanın midesini bulandırır.

Allah razı olsun yorumunuz için,anlaşmalı boşanmayı karşı taraf kabul ediyor zaten masrafa girmemek adına avukata bu süreçte nafaka almak istersem ihtiyaç duyarım ama şuan bi mesleğim var nafaka almak istemiyorum sadece ceza alıp mesleğimden atılırsam o zaman.
Ayrıca aşırı yalancı bi insan herkese benim hırsız olduğumu altınları çaldığımı söylemiş hatta polisede gitmiş ama altınlar kadının hakkı olduğu in ceza almadım

İşsizse para elden gidecek diye sizi bırakmaz ki. Darp raporunun süresi bitene kadar evde sus pus durun derim. O şikayet süresi dolar dolmaz dava açın. Ya bu adamdan her şey beklenir

Anlaşmalı boşanın bir an önce kurtulun bu adamdan. Bu insan benzeri varlıktan alınacak nafakadan bile insanın midesini bulandırır.
Haklısınız,teşekkür ederim yorunuz için sağlıklı düşenemiyorum şuan tam olarak onun için olayı dışarıdan gören birilerinden fikir alma ihtiyacı duydum,insan bazen dışardan bi gözle bakamıyor kendine kendi durumuna

İşsizse para elden gidecek diye sizi bırakmaz ki. Darp raporunun süresi bitene kadar evde sus pus durun derim. O şikayet süresi dolar dolmaz dava açın. Ya bu adamdan her şey beklenir
1 aylık uzaklaştırma kararı verdiler,beni bırakmak istemiyor yalvardı yakardı aracılar koydu bitti bu iş dedim çünki daha önce defalarca fırsat verdim değişmedi.Eşyalarını tolaması için süre verdim iki akrabasıyla gelip tolayıp gittiler,eve bi daha gelmemesini gelirse şikayet edeceğimi de söyledim anahtarları da aldım evde ben kalıyorum şimdi

Bence ilk adım; karşı taraf da kabul ediyorken anlaşmalı boşanın. Nafaka için sonradan da dava açılıyor diye biliyorum. Ki nafaka olmasa bile çalışan bir kadınsınız.. Böyle hastalıklı biri ile daha fazla zaman geçirmemek sizin faydanıza olur. Çirkef adama bak hele ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…