- 1 Nisan 2023
- 25
- 25
- 8
- 32
- Konu Sahibi hanim hanim ogretmen
Merhaba hanımlar boşanma aşamasındayım ne yapmam lazım bileniyorum.Durum şu yaklaşık 2 yıllık evliyim eşim bazı konularda dünyanın en iyi insanı ama benim sınırlarımı fazlasıyla aştı,defalarca konuştum yalvardım nolur bana kadın olduğumu hissettir yalan söyleme güveneyim sana dedim,yalan yok deyip defalarca yalan söyledi.Evliliğin ilk başlarında vücudumu sürekli eleştiriyordu rahatsızlık duyduğumu söyledim napayım yani normal değilsin dedi.Sonrasında eski sevgilileriyle ilgili mesajları gördüm ve evli bir kadına yapmış olduğu iltifatları ve onunla yatmak istediğini de iletmiş kadına kadında tamam demiş sonuç ne bilmiyorum sonrasında başka sevgileriyle yaşadığı ön taraftan cinsellik dışında yapılabilecek her şeyi nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlattı ben tiksinmeye başladım bunları niçin anlatıryorsun yapma vs dedim eski sevgilimle yapmasamıydım ne var ki sende yapmış olsaydın birileriyle bi şey banane dedi.Ben dini konuda hassas biriyim yabancı bir erkeğin eline dahi dokunmadım ama bana sürekli başka erkekleri önerdi,sabrettim olmadı boşanmaya karar verdim.Durum şu darp raporu aldım o da bana aldı,bana daha önce de darp raporu almıştı hükmün açıklanması geriye bırakılmıştı şimdi bu rapor sonucunda ceza alırsam memuriyrimden de olabilirim,şuanki halimle anlaşmalı nafaka talep etmeden boşanırım ama dava sonucunda görevimden alınırsam işsiz kalacağım ailemde kabul etmiyor beni,dava sonucunu bekleyip duruma göre nafaka mı isteyim yoksa bi an önce anlaşmalı boşanıp kurtulayım mı,ne yapmam lazım lütfen fikir verin bana...