Boşanma sürecindeyim fikirlerinize ihtiyacım var

toplum baskısını, kim ne der diye düsünme bile. utanacak sıkılacak olan da sen değilsin

Keşke sadece şiddet olsaydı elbette kabul edilebilir birşey değil şiddet ama bununla kalmadı devamlı beni ve ailemi küçümsedi. Yaptığım yemeği temizliği beğenmedi çalışmama rağmen em güzeli olması için uğraştım ama kendisi bir çöpünü dahi atmaktan aciz bir insandı ne yaptıysam kendimi bi türlü beğendiremedim

Sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış. 3.günde ne şiddeti bu? Ayrıca hiç mi sinyal vermedi bu adam nişanlılık dönemi ve öncesinde.

Hadi ordan k.cimin kenarı deseydin suna bakya guya kendini saydiracak ben bilirim ben ederim diye sen kimsin ki Allahin belasi ayy cidden çok sinirlendim... Neyse daha fazla yazmim yoksa banlanicam cahil sürüsü aptal herif

şuan ona çok şey söyleyebilirim ama ban yemek istemiyorum. yolunuz bahtınız açık olsun bundan sonrası için

Hadi ordan k.cimin kenarı deseydin suna bakya guya kendini saydiracak ben bilirim ben ederim diye sen kimsin ki Allahin belasi ayy cidden çok sinirlendim... Neyse daha fazla yazmim yoksa banlanicam cahil sürüsü aptal herif
Kendisini herkesten üstün görüyordu ama hayatında adam akıllı bi başarısıda yoktu. Dediğim gibi ailemi sürekli ezmeye çalıştı onların eşime saygı göstermesini bekledi ailemde o saygısı gösterdi ama ona da layık olamadı kaldıramadı daha doğrusu. Babam yaşadığımız şehirde ünlü bi esnaf herkes bilir tanır. Fabrikaları var altında çalışan sayısız insan var. Ve fazlasıyla ince düşünceli anlayışlı ve asla cahil olmayan bi insan. Sanırım bunları kendisine yediremedi ama bunların hepsini evlenmeden öncede biliyordu

Yinede yuvamı dağıtmayayım bir daha yapmaz dedim. Zaten babamda bir daha öyle bir şeye cesaret edemez dedi etmedide

Ne yuvası Allah aşkına ortada yuva mi var mı ki dağılsın? Adam canı sıkıldıkça şiddet başvuruyor. Boşanın. ruh hastası yobazdan ve ailesinden kurtulun.

Şiddetın her türlüsü bana göre sorun. Bu adam 3 ayda nasıl şiddet uygular. İçindeki aşalık kompleksını uzerınde atmak ıstemıs. Eminim şiddette büyüktür. Lanet olsun böle insanlara ya.

Ne gibi sorunlardı mesela
Kavgalar ediyorduk illaki nişanlılık döneminde oluyor zaten bunları anlamaya çalıştım hep. Ama ona biz bu şekilde anlaşamayız bu yoldan dönelim dediğimde her defasında aynı evde değiliz yanyana değiliz aynı evde böyle mi olacağını sanıyorsun vs dedi. Yine nişalıyken ailesiyle konuştum aileside aynı şeyi söyledi. Kaynanam oğlum çok merhametlidir dedi. Ben evlendikten sonra asla bu merhameti görmedim. Beni dövdükten sonra ben balkonda saatlerce ağlarken kendisi içerde mışıl mışıl uyuyordu :) merhametliymiş kızlar

Baştan sona falso bir insana kendinizi beğendirmeye çalışma garabeti sizin de sağlıksız bir aileden geldiğinizi gösteriyor.
Yani ailenizin maddi durumunun iyi olması ve sizin kariyeriniz, böyle berbat bir ilişkiyi, ve yine sizin tabirinizle hiç de denginiz olmayan bu alt segment aileyi reddetmenize yetmemiş, ilişkiler konusunda ailecek sınıfta kalmışsınız.
Konu neresinden tutsam elimde kalıyor.
Ailenizin avukatlığını yapıp kendinizi savunamayışınız,
Şiddete uzun bir süre okey olmanız,
Göz göre göre bu yola girişteki boyun eğiciliğiniz….
Vs vs.
Hangi birini sayayım.
Bu denklemde tek sağlıklı görünen şey boşanmanız.

Toplum baskısı dayak yemekten çok daha hafif bir şey.

Sen bu kadar güzel bı hayatım varken bunu mu cekıceksıb. Yerınde olmak isteyen yonca kadın var. Senınle herkes evlenmek ister. Altın çamura düşünce degerı kaybolmaz.Davul bıle dengı dengıne kemdınden düşük her şey bak her şey sana bunu yapar. Kemdı dengınde bul. O da bu ahir zamanda zor ama dualar hayat degıstırır. Pislık adam ya. Ezıklıgını uzerınde yok etmeye calısmıs. Zaten erkekler kadınların konulmasımı bıle ıstemıyor.

Toplumu boşverin.Onlar b.k yesin.Kaldi ki kültürlü,modern bir ailen varmış,çevreniz de öyledir.Artık insanlar boşanma kararı alıp,bu kararı gerçekleştiren insanları takdir ediyorlar gizliden gizliye ya da açık bir şekilde.Çoğunun boşanasi var da işte kolay bir karar ve süreç değil.Sizi tebrik ediyorum,mutluluk ve huzur diliyorum,bir de bir güzel yurtdışı tatili patlatın ohhh bu manyak adamdan ve ailesinden kurtuluşunuzu kutlayın

benim üzüldüğüm şey yanılışım, aldanışım. Eşimin rol yapışları bana farklı aileme arkadaşlarımıza farklı konuşması. Dışardan ideal bir eş gibi görünüp içerde bambaşka bi karakter yansıtması.

eşimi hep ailesi yönetmiş hala da yönetiyor. Kendisi yıllarca istanbulda ünv okumuş bir insan ama kendisini zerre geliştirmemiş. 60 yaşındaki insanların kafasıyla 2025 yılındaki bi evliliği yürütmeye çalıştı. Beni ailemden koparmaya çalışmasıda cabası oldu zaten. Her hatasında yanlışında beni yada bi başkasını suçladı ve hiç bir zaman özür dilemedi fazlasıyla narsist bir insan

3 aylık evlilikte defalarca dayak yiyip yuvamı dağıtmayayım diyen birinin eş ailesine cahil demesi inanılır gibi değil !arkana bile bakmadan kaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…