- 12 Ağustos 2025
- 114
- 365
- 18
- Konu Sahibi mutluolamadim
-
Keşke sadece şiddet olsaydı elbette kabul edilebilir birşey değil şiddet ama bununla kalmadı devamlı beni ve ailemi küçümsedi. Yaptığım yemeği temizliği beğenmedi çalışmama rağmen em güzeli olması için uğraştım ama kendisi bir çöpünü dahi atmaktan aciz bir insandı ne yaptıysam kendimi bi türlü beğendiremedimyaşadığın şeyler için çok üzgünüm. evlilikte denklik çok önemli bunu sindiremeyen insanlar karşısındakini şiddetle bastırmaya calisiyor. inşallah en kısa sürede dava sonuclanır ve çok güzel bir hayatın olur.
Bilmiyorum insan bu süreçte ister istemez bu durumdan çekiniyortoplum baskısını, kim ne der diye düsünme bile. utanacak sıkılacak olan da sen değilsin
Hadi ordan k.cimin kenarı deseydin suna bakya guya kendini saydiracak ben bilirim ben ederim diye sen kimsin ki Allahin belasi ayy cidden çok sinirlendim... Neyse daha fazla yazmim yoksa banlanicam cahil sürüsü aptal herifTam üstüne bastınız. Aşağılık kompleksi vardı. Babamın bekarken bana aldığı arabayı evlendikten sonra evime getirdim arabam onun arabasından daha üstün bi arabaydı bunu kabullenemedi. Dün de enişteme ailesi arabayı verirken benden izin almadılar benim onayımı almadılar vs diye saçmalamış
Maalesef ki hayır. Köprüyü geçene kadarmış bende evlenince öğrendimSarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış. 3.günde ne şiddeti bu? Ayrıca hiç mi sinyal vermedi bu adam nişanlılık dönemi ve öncesinde.
Kendini bu kadar ustaca gizlemesi garip.Maalesef ki hayır. Köprüyü geçene kadarmış bende evlenince öğrendim
şuan ona çok şey söyleyebilirim ama ban yemek istemiyorum. yolunuz bahtınız açık olsun bundan sonrası içinKeşke sadece şiddet olsaydı elbette kabul edilebilir birşey değil şiddet ama bununla kalmadı devamlı beni ve ailemi küçümsedi. Yaptığım yemeği temizliği beğenmedi çalışmama rağmen em güzeli olması için uğraştım ama kendisi bir çöpünü dahi atmaktan aciz bir insandı ne yaptıysam kendimi bi türlü beğendiremedim
Maalesef ki hayır. Köprüyü geçene kadarmış bende evlenince öğrendim
Ne gibi sorunlardı meselaNişanlıykende sorunlar yaşadık ama her defasında bana aynı eve girince böyle olmayacağını bunların çok normal şeyler olduğunu söyleyerek beni bastırdı.
Kendisini herkesten üstün görüyordu ama hayatında adam akıllı bi başarısıda yoktu. Dediğim gibi ailemi sürekli ezmeye çalıştı onların eşime saygı göstermesini bekledi ailemde o saygısı gösterdi ama ona da layık olamadı kaldıramadı daha doğrusu. Babam yaşadığımız şehirde ünlü bi esnaf herkes bilir tanır. Fabrikaları var altında çalışan sayısız insan var. Ve fazlasıyla ince düşünceli anlayışlı ve asla cahil olmayan bi insan. Sanırım bunları kendisine yediremedi ama bunların hepsini evlenmeden öncede biliyorduHadi ordan k.cimin kenarı deseydin suna bakya guya kendini saydiracak ben bilirim ben ederim diye sen kimsin ki Allahin belasi ayy cidden çok sinirlendim... Neyse daha fazla yazmim yoksa banlanicam cahil sürüsü aptal herif
Yinede yuvamı dağıtmayayım bir daha yapmaz dedim. Zaten babamda bir daha öyle bir şeye cesaret edemez dedi etmedide
Şiddetın her türlüsü bana göre sorun. Bu adam 3 ayda nasıl şiddet uygular. İçindeki aşalık kompleksını uzerınde atmak ıstemıs. Eminim şiddette büyüktür. Lanet olsun böle insanlara ya.herkese merhabalar yeni üyeyim. 28 yaşındayım 3 aylık evliyim. Eşimle uzun yıllardır birbirimizi tanıdık ve severek evlendik. Öncelikle şunu söyleyeyim ailem çok moderndir eğitimli bi aileden geliyorum benimde topluma göre yüksek denebilecek bi mesleğim var. Eşimde mühedis. Birbirimizi severek evlendik dediğim gibi herşeyin güzel olacağını umarken evlendikten sonra herşey çok kötü ilerledi. Eşimin ailesi çok eski kafalı insanlar bunun sonucu eşimde malesef öyle. Nişanlıykende sorunlar yaşadık ama her defasında bana aynı eve girince böyle olmayacağını bunların çok normal şeyler olduğunu söyleyerek beni bastırdı. Nişan süreci ailesi aileme sayısz saygısızlık yaptı düğün tarihini kafalarına göre değiştirdiler ailemi arama zahmetinde bulunmadılar örneğin. Ailesi çok cahildi yol yordam bilmeyen insanlardı ve aileme karşı hep bi üstün gelme çabası içindelerdi. Benim ailem maddi olarak çok varlıklı bi aile ama kendileri öyle değil. Evlendikten 3 gün sonra eşimden şiddet gördüm tepki gösterdim ailesine söyledim ama ailesi gereken konuşmayı tepkiyi vermediler çocuklarına. Daha sonra bu şiddet devam etti ve her tartışmada kavgalarımız şiddete doğru evrildi. Eşim bana çok küfür ve hakaretlerde bulundu mesleğimi yapmamı istemedi arkadaş çevremi istemedi aileme gitmeme izin vermedi ailemle görüşmemi istemedi. Bu sebepten dolayı sürekli tartışır olduk. Devamlı ailemi küçümsedi küçümsemeye çalıştı. Hep kendi ailesini ön plana koydu ve her tartışmamızı kavgalarımızı ailesine anlattı. Defalarca uyarmama rağmen ailesi bizim evimizde olan herşeyi biliyordu. Ben 3 ay boyunca sabrettim ne aileme birşey anlattım nede yansıttım. En son yine bi sebepten ötürü dayak yedim ve dayanamayıp babamın evine geldim. Babam hem eşime hem de babasına çok tepki verdi eşimde özürler diledi beni geldi aldı. Yinede yuvamı dağıtmayayım bir daha yapmaz dedim. Zaten babamda bir daha öyle bir şeye cesaret edemez dedi etmedide. Ama bu defa aileme herhangi bir konuda yardım etmem (maddi değil ) eşime battı ve bu defada burdan tartışma çıkardı. Bu kez dayanamadım boşanmak istediğimi söyledim. Hatta ona boşanana kadar kimseye bişey söylemeyelim aileler de kötü olmasın müdehalede etmesinler bu bizim evliliğimiz biz kararımızı verelim dedim. Boşanmak istediğimi söyledikten sonra karşıma geçip beni kandırdın benim günahıma girdin düğün masraflarına bile değmezsin vs vs demeye başladı çok ağır sözler söyledi daha sonra yine annesini arayıp ben boşanıcam bu kızı istemiyorum tarzında şeyler söyledi anneside ordan ayıp 3 ayda ne boşanması elalem var dedi :) bende bunun üzerine tekrardan çantamı aldım ve babamın evine döndüm kaç gündür buradayım boşanma davamı açtım. Eşim eniştemle görüşüp ailemin beni doldurduğunu, ben babamın evine geldiğimde kapıyı açmamaları gerektiğini, ailemin bana yüz verdiğini ve ailemle görüşmemi istemediğini söylemiş. Kararımda netim ama sizlerinde fikrini almak istedim
Kavgalar ediyorduk illaki nişanlılık döneminde oluyor zaten bunları anlamaya çalıştım hep. Ama ona biz bu şekilde anlaşamayız bu yoldan dönelim dediğimde her defasında aynı evde değiliz yanyana değiliz aynı evde böyle mi olacağını sanıyorsun vs dedi. Yine nişalıyken ailesiyle konuştum aileside aynı şeyi söyledi. Kaynanam oğlum çok merhametlidir dedi. Ben evlendikten sonra asla bu merhameti görmedim. Beni dövdükten sonra ben balkonda saatlerce ağlarken kendisi içerde mışıl mışıl uyuyordu :) merhametliymiş kızlarNe gibi sorunlardı mesela
Baştan sona falso bir insana kendinizi beğendirmeye çalışma garabeti sizin de sağlıksız bir aileden geldiğinizi gösteriyor.Keşke sadece şiddet olsaydı elbette kabul edilebilir birşey değil şiddet ama bununla kalmadı devamlı beni ve ailemi küçümsedi. Yaptığım yemeği temizliği beğenmedi çalışmama rağmen em güzeli olması için uğraştım ama kendisi bir çöpünü dahi atmaktan aciz bir insandı ne yaptıysam kendimi bi türlü beğendiremedim
Beni tedirgin eden de sonrası zaten kızlar. Boşanmaktan eminim zaten ama boşanma sonrası beni çok korkutuyor. Kendi ayaklarım üzerinde duruyorum dediğim gibi mesleğim var. Ama yinede toplum baskısı bakış açısı vs beni korkutuyor
Sen bu kadar güzel bı hayatım varken bunu mu cekıceksıb. Yerınde olmak isteyen yonca kadın var. Senınle herkes evlenmek ister. Altın çamura düşünce degerı kaybolmaz.Davul bıle dengı dengıne kemdınden düşük her şey bak her şey sana bunu yapar. Kemdı dengınde bul. O da bu ahir zamanda zor ama dualar hayat degıstırır. Pislık adam ya. Ezıklıgını uzerınde yok etmeye calısmıs. Zaten erkekler kadınların konulmasımı bıle ıstemıyor.Kendisini herkesten üstün görüyordu ama hayatında adam akıllı bi başarısıda yoktu. Dediğim gibi ailemi sürekli ezmeye çalıştı onların eşime saygı göstermesini bekledi ailemde o saygısı gösterdi ama ona da layık olamadı kaldıramadı daha doğrusu. Babam yaşadığımız şehirde ünlü bi esnaf herkes bilir tanır. Fabrikaları var altında çalışan sayısız insan var. Ve fazlasıyla ince düşünceli anlayışlı ve asla cahil olmayan bi insan. Sanırım bunları kendisine yediremedi ama bunların hepsini evlenmeden öncede biliyordu
3 aylık evlilikte defalarca dayak yiyip yuvamı dağıtmayayım diyen birinin eş ailesine cahil demesi inanılır gibi değil !arkana bile bakmadan kaç.herkese merhabalar yeni üyeyim. 28 yaşındayım 3 aylık evliyim. Eşimle uzun yıllardır birbirimizi tanıdık ve severek evlendik. Öncelikle şunu söyleyeyim ailem çok moderndir eğitimli bi aileden geliyorum benimde topluma göre yüksek denebilecek bi mesleğim var. Eşimde mühedis. Birbirimizi severek evlendik dediğim gibi herşeyin güzel olacağını umarken evlendikten sonra herşey çok kötü ilerledi. Eşimin ailesi çok eski kafalı insanlar bunun sonucu eşimde malesef öyle. Nişanlıykende sorunlar yaşadık ama her defasında bana aynı eve girince böyle olmayacağını bunların çok normal şeyler olduğunu söyleyerek beni bastırdı. Nişan süreci ailesi aileme sayısz saygısızlık yaptı düğün tarihini kafalarına göre değiştirdiler ailemi arama zahmetinde bulunmadılar örneğin. Ailesi çok cahildi yol yordam bilmeyen insanlardı ve aileme karşı hep bi üstün gelme çabası içindelerdi. Benim ailem maddi olarak çok varlıklı bi aile ama kendileri öyle değil. Evlendikten 3 gün sonra eşimden şiddet gördüm tepki gösterdim ailesine söyledim ama ailesi gereken konuşmayı tepkiyi vermediler çocuklarına. Daha sonra bu şiddet devam etti ve her tartışmada kavgalarımız şiddete doğru evrildi. Eşim bana çok küfür ve hakaretlerde bulundu mesleğimi yapmamı istemedi arkadaş çevremi istemedi aileme gitmeme izin vermedi ailemle görüşmemi istemedi. Bu sebepten dolayı sürekli tartışır olduk. Devamlı ailemi küçümsedi küçümsemeye çalıştı. Hep kendi ailesini ön plana koydu ve her tartışmamızı kavgalarımızı ailesine anlattı. Defalarca uyarmama rağmen ailesi bizim evimizde olan herşeyi biliyordu. Ben 3 ay boyunca sabrettim ne aileme birşey anlattım nede yansıttım. En son yine bi sebepten ötürü dayak yedim ve dayanamayıp babamın evine geldim. Babam hem eşime hem de babasına çok tepki verdi eşimde özürler diledi beni geldi aldı. Yinede yuvamı dağıtmayayım bir daha yapmaz dedim. Zaten babamda bir daha öyle bir şeye cesaret edemez dedi etmedide. Ama bu defa aileme herhangi bir konuda yardım etmem (maddi değil ) eşime battı ve bu defada burdan tartışma çıkardı. Bu kez dayanamadım boşanmak istediğimi söyledim. Hatta ona boşanana kadar kimseye bişey söylemeyelim aileler de kötü olmasın müdehalede etmesinler bu bizim evliliğimiz biz kararımızı verelim dedim. Boşanmak istediğimi söyledikten sonra karşıma geçip beni kandırdın benim günahıma girdin düğün masraflarına bile değmezsin vs vs demeye başladı çok ağır sözler söyledi daha sonra yine annesini arayıp ben boşanıcam bu kızı istemiyorum tarzında şeyler söyledi anneside ordan ayıp 3 ayda ne boşanması elalem var dedi :) bende bunun üzerine tekrardan çantamı aldım ve babamın evine döndüm kaç gündür buradayım boşanma davamı açtım. Eşim eniştemle görüşüp ailemin beni doldurduğunu, ben babamın evine geldiğimde kapıyı açmamaları gerektiğini, ailemin bana yüz verdiğini ve ailemle görüşmemi istemediğini söylemiş. Kararımda netim ama sizlerinde fikrini almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?