Boşanma sürecindeyim fikirlerinize ihtiyacım var

Ne yazsam bilemedim, bile bile lades demişsin. Sorunlar nişanlıyken varmış zaten, hem de fazlasıyla. O zaman nişanı atmak en doğrusuymuş ve en kolayıymış ama yapmamışsın. 3 aylık evli olduğunuz için dava açılması için evlilikte 1 yılın dolması gerekiyor diye biliyorum. Şimdi yok yere 9 ay bekle, dava açılsın. Ee o dava muhtemelen çekişmeli olur, çünkü kocanın ve ailesinin kumaşı belli. Dava en az 3 yıl sürer gibi. Çok çok yazık olmuş. Görgüsüz ve düşüncesiz ailenin oğlundan beyefendilik beklemekle hata etmişsin.

Burada ayrılman dışında tavsiye veren olmaz.
 
Hak ettikleri bu zaten. Elbette söyleyeceğim kaynanam da bana geçenlerde 3 ayda boşanma ne demek el alem var ayıp dediğinde ona da aynı şu cümleyi kurdum. Ayıpsa bana ayıp el alemi de siz düşünün sorarlarsa dövüyodu der geçerim ben değil siz utanın dedim bana değil size derler üç ayda ne yaptı da bu kızı elinden kaçırdı derler dedim ama bu tarz insanlae utanır mı böbürlenir mi bilmiyorum
 
Olan olmuş, olacak olan da olacak. Şimdi buna enerji harcamaya gerek yok. Seni etkilediğinde gider iki terapi alır yoluna bakarsın.
 
Sizin dediğiniz anlaşmalı boşanma oluyor. Ona gerek yok. Ben davayı açtım oda bir dilekçe ile ben bu davayı kabul ediyorum bende boşanmak istiyorum diyecek ve 2 tanık dinlendikten sonra çekişmeli dahi olsa bu evlilik sonlanacak kanun bu şekilde
 

Keşke durmasalarmış o halde. Dediğiniz gibi okumuş yüksek bir işi olan kadının ev hanımlarını tenzih ederek söylüyorum lütfen yanlış anlaşılmasın hiç bir dayanağı olmayan ev hanımı gibi dayak yemesini ailesinin evine gidip sanki git kızım kocandır döverde severde diyen size göre kültürsüz aileler gibi geri göndermiş olmasını benim aklım almıyor almayacakta. İnsanlar sizin kararlarınıza saygı duyar karışmaz vs ama şiddet kırmızı çizgidir. Sizi bırakmamaları gerekirdi çünkü sağlıklı düşünemeyeceğinizi bilmelilerdi. Zira burdan sağlıklı düşünmediğiniz gün gibi ortada. Sizi biraz silkeleyip kendinize getiren biri olması lazım. Aileniz yapmıyorsa ben yapayım siz bunu haketmiyorsunuz, kimse haketmez.
 
Ama bu hiç sağlıklı düşünen anne baba tavrı değil. Ebeveyn her zaman evladını koruyup kollama içgüdüsüyle hareket eder. Onlar fikir beyan eder uyup uymamak sizin bileceğiniz iş. Öyle saldım çayıra gibi bir tavırla yok hiç iyi yapmamışlar. Bi kere en baştan "çok kültürlü, eğitimli" insanlar olarak denklik konusunda sizi uyarmalilardi.
 
3 ay.. 3 ay yeni bir evlilik icin neredeyse hala balayi denilecek bir sure. Ancak sizin evliliginizde bu uc aya neler neler sigmis. Burada cok seyi anlamadim ama en cok anlamadigim su: ‘bir daha yapmaz diye dusundum, Beni geldi aldi’ dediniz.. gercekten mesele tekrar yapip yapmamasi mi? Severek evlenmissiniz.. size elini kaldirmis. Yapabilecegi en igrenc seyi yapmis yani. Siz yine hicbir sey olmamis gibi davranabilir miydiniz tekrar yapmayacak olsaydi? Ha tekrar yapar mi o ayri mesele. 3 ayda bunu yapan sadece fragman gostermistir. Lutfen aklinizi basiniza toplayin. Yazik size.
 
Darp raporu aldınız umarım, 3 aylık evlilikte bu neyin boşanması diye sorduğunda hakim, ailesi dahil herkes şiddeti inkar edecek çünkü.
 
Cok sevdiginiz bi giysinizi dusunun, bi takinizi, cantanizi.. onu sagdan sola vurabilir misiniz? Yere atabilir misiniz? Hor kullanir misiniz? Yeri doldurulabilir esyadan bahsediyorum. Bu adam sizi 3.gunden dovmus. Siz ona nasil hala guvendiniz ayni evde durabildiniz? Korkmadiniz mi? Siz ilk gunden kiymetsizdiniz onun gozunde. Hala elalem diyorsunuz. Bi silkelenin lutfen. Ne soylense az kaliyormus gibi hissediyorum ya Dayak ne Allah askina
 
Eşiniz ve ailesi zaten gün görmemiş mağara insanları ama, sizin ve ailenizin de çok çağdaş insanlar olduğunuz söylenemez. İlk dayağı yediğiniz gün bir daha dönmemek üzere cikmaliydiniz o evden. Siz 2025 yılında dayak yiyip "yuvamı bozmayayim" diye geri dönmüşsünüz? Aileniz de sizi salmış. Vallahi bravo. Kurban suçlama olarak algılansın istemem, eşinizin ne kadar iğrenç bir insan olduğunu burada sayfalarca da anlatabilirim. Ama benim dikkat çekmek istediğim bir diğer nokta, böyle igrencliklere maruz kaldığı halde hala bir noktaya kadar onu normallestiren sizsiniz. Lütfen normallestirmediginizi iddia etmeyin, bundan 50 sene önce de kocasından dayak yiyen her kadın bikac kere babasının evine gidip sonra kocasının evine dönmüştür, siz de aynısını yapmışsınız. "Neyse özür diledi bir daha yapmayacak" deyip dayak yediğiniz adamla aynı yatağa girmeyi gururunuza yedirebilmişsiniz. Gelecekte hayatınıza girebilecek insanların düşüncelerinden çok, kendinize nasıl bunu yapabildiğinizi düşünün bence.
 
Kesinlikle, hakki darp raporu, sikayet uzaklastirmaydi

Onun için geçti Bor'un pazarı diyebiliriz. Darptan sonra ailesinin evine gidip geri dönmüş bu affetmeye giriyor malesef.
Şuan yapabileceği çekişmeli boşanma davası açıp 2 akraba olmayan şahitle boşanmak. 1 yıl dolmadan ancak bu şekilde boşanılabiliyor.
 
Boyle pislik bir insani nasil sevgiliyken tabiyamadiniz cok sacma geldi illaki karakterini gostermistir siz anlamak istememissinizdir aksi mumkun degil 3. Gunde kimse degismez
 
hangi toplum baskisi allaskina.. varlikli, egitimli insanlara yok o baski. kendi ayaklari ustunde durabilen, ekonomik ozgurlugu olan eyvallahsiz kadinlara da yok.. evinde, evliliginde baski+siddet+hakaret goren, caresiz birakilmis kadinlarin cilesidir o toplumsal baski.. dengini aramamis, dengini bulamamis kadinlarin cilesidir. evliligi bir basari, ulasilmasi gereken bir mertebe, bir koruma kalkani, matah bir sey zanneden, lafinin ustune laf soylenebilen kadinlarin cilesidir. evliliginin 3.gunu siddet goren ve ortaligi yangin yerine ceviremeyen varlikli bir ailenin kizinin da cilesi olmasin. bosanin ve sizi hak eden insana rastlayana kadar alniniz acik basiniz dik yasayin.
 
Bu tür bir manyağı nereden buldunuz? Ne cürretle babanızla ilişkinize karışıyor. Evliliği köle pazarından köle almakla karıştırıyor. Onunla evlendiniz diye onun malı mısınız? Tam bir psikopat. 3 aylık evlilikte defalarca dayak yemişsiniz. Olayları sağlıklı bir şekilde değerlendiriyorsunuz, acilen psikolojik yardım alın.
 
Korkacak bir şey yok. İnsanların karşısında bir kusur işlemiş gibi durmayacaksınız, biri bir şey dedi mi ağzının payını vereceksiniz. İnsanız, her şey bizim için. Merak etmeyin kısa süren çocuksuz bir evlilikten sonra bekarlık hayatınıza kolay dönersiniz. Adam kendini ailenle yarıştırıyor ama düşün bakalım ne kadar fedakarlıkta bulunmuş sana. Sürekli şiddet uyguladığı kadından kendisini ailesinden çok sevmesini bekleyecek kadar özgüveni var. Burada hep söyledim hep söyleyeceğim. İnsan vücudu sandığımızdan çok daha narindir, bir yumrukla ölen ve sakat kalan çok var. Kimsenin psikopatisini beslemeyin. Bu tür birisi bir gün başınıza bir şey getirse zerre vicdan azabı duymaz. Çok tehlikeli bir durum içindesiniz.
 
3 aylık bir evlilikte malesef ki geç kalınmış bir karar. İnsan daha girdiği eve 3 qyda alışamıyor. Kısa sürede yaşanılanlar çok üzücü. Birde nasıl bir zihniyetse ailesi kapısını açıp yüz vermemeliymiş bak sen adam rahat dövüp sövememiş sizinkiler yüzünden.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…