- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Şiddetli geçimsizlik aldatma gibi durumlarda evliliğin süresi önemli değil diye biliyorum ben. Sadece anlaşmalı boşanma olunca , evlilik süresi az ise hakim erteliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bildigim kadariyla 1 yildan once anlasmali bosanilmiyor.
Hakkinizdan hayirlisi olsun.
Canim henuz yeni evlisin, sebebini bilmiyorum aldatma siddet vs varsa birsey diyemem ama sadece surekli tartisma varsa ve bu yuzden istiyorsan bence biraz daha sabret. Bende ilk zamanlar senin gibi surekli bosanmayi dusunuyordum ama anladim ki evlilik aylar gectikce duzene giriyor. Ne kadar evlilik oncesi gorusmus olursan ol ayni evde olunca inan tartismalar oluyor. Seviyorsan ve esinde seviyorsa biraz sabret inan zamanla rayina oturuyor.. hakkinda hayirlisi olsun insallah..
Biraz fevri davranmiyor musunuz ? Belki sinirle söylemiştir ?Eşimle çok severek evlendik 6 yıldırda birlikteyiz ama annesinin yaptıklarını unutamıyorum. Düğünden sonrada annesiyle hiç görüşmedim. Bu eşimle aradam sorun olmuyordu. Kadın geçen hafta yarım ağız benden özür diledi. Sesine bile tahammül edemedim. Ondan sonra eşimle tartışmalarımız başladı. Dün adliyenin önünden geçiyorduk tartışarak çağlayanda bizim sonumuz burası dedi. Bende hiç zaman kaybetme şimdi gidelim dedim.
Şu an konuşmuyoruz annemdeyim.. ! Bu hafta kardeşimi isteyecekler onlara şimdi söyleyip güzel günlerini mahfetmek istemiyorum. Boşanmak istiyorum hepsinden herşeyden kurtulmak istiyorum artık resmen bunalıma girdim. Çok çıkmazdayım Allah yardım etsin. Aileme söylemeden davayı açmayı düşünüyorum bu hafta
Biraz fevri davranmiyor musunuz ? Belki sinirle söylemiştir ?
Eşimle çok severek evlendik 6 yıldırda birlikteyiz ama annesinin yaptıklarını unutamıyorum. Düğünden sonrada annesiyle hiç görüşmedim. Bu eşimle aradam sorun olmuyordu. Kadın geçen hafta yarım ağız benden özür diledi. Sesine bile tahammül edemedim. Ondan sonra eşimle tartışmalarımız başladı. Dün adliyenin önünden geçiyorduk tartışarak çağlayanda bizim sonumuz burası dedi. Bende hiç zaman kaybetme şimdi gidelim dedim.
Şu an konuşmuyoruz annemdeyim.. ! Bu hafta kardeşimi isteyecekler onlara şimdi söyleyip güzel günlerini mahfetmek istemiyorum. Boşanmak istiyorum hepsinden herşeyden kurtulmak istiyorum artık resmen bunalıma girdim. Çok çıkmazdayım Allah yardım etsin. Aileme söylemeden davayı açmayı düşünüyorum bu hafta
Eşimle çok severek evlendik 6 yıldırda birlikteyiz ama annesinin yaptıklarını unutamıyorum. Düğünden sonrada annesiyle hiç görüşmedim. Bu eşimle aradam sorun olmuyordu. Kadın geçen hafta yarım ağız benden özür diledi. Sesine bile tahammül edemedim. Ondan sonra eşimle tartışmalarımız başladı. Dün adliyenin önünden geçiyorduk tartışarak çağlayanda bizim sonumuz burası dedi. Bende hiç zaman kaybetme şimdi gidelim dedim.
Şiddetli geçimsizlik olarak boşanabilirler canım ama iki tarafında şahitleri olması lazım geçinemediklerini onaylayacakŞiddetli geçimsizlik aldatma gibi durumlarda evliliğin süresi önemli değil diye biliyorum ben. Sadece anlaşmalı boşanma olunca , evlilik süresi az ise hakim erteliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bak canim yine sen en iyisini bilirsin yasayan sensin.. ama diyorsun ki esimle de sorunum yoktu annesi yuzunden.. siz kapinizi kapattiktan sonra annesi disarda kaliyor.. senin yapacagin en iyi sey eşini seviyorsan onun yaninda ol ve onu kendine çek.. annesini bosver inan neler unutuluyor ne sozler yutuluyor bi bakiyorsun esinle sen kalmissin sadece.. evlilik dedigim gibi zamanla rayina oturuyor.. ilk baslarda esinin cok aileci hatta anneci olmasi normal. Benim esimde oyleydi annem annem diye gezerdi ben hep kendi kendime Allahim bu nasil is derdim sonra kendi abimi dusundum oda cok annecidir sonra yengemi dusundum 5 yildir nasil idare ediyor diye.. dusununce inan anliyorsun zaman diyorsun zamanla geciyor.. bende esim bana sahip cikmaz hep aileci derdim ama gecen bir olay yasadik ilk defa beni savundu :) benim ailem eşim dedi mesela.. ama bu zamanla oldu.. bizde her tartismada ki bazen hala oluyor hemen bosaniriz ne olcak adliye hemen surasi kimse vazgecilmez bilmem ne cumleleri geciyor. Yani bosanmak en kolayi elbette.. ama eger birbirinizi seviyorsaniz lutfen biraz daha zaman ver.. annesini yok say diyemem ama sevmek zorunda degilsin fakat saygi duymak zorundayiz onlara.. ayni sey senin annen icin olsaydi esin anneni sevmeseydi senin de zoruna giderdi bence ve sende esim demek yerine anne derdin anneni secerdin.. ama bunlar en kolayi.. lutfen birbirinize sans verin. Benzer seyleri yasadigim icin bunu diyorum yine de en dogru karari sen verirsin canim..
Bir aile terapistine gitseniz . Evliliklerde evliliğin oturması bir yıl anca zaten . Kaç yıl tanıyor olursan ol ilişki başka şey evlilik başka ! Bence ikiniz için ve özellikle unutamayan ve yapılanları hırs edinen sen olunca senin içinde iyi olabilir . boşanmadan önce bir aile terapisti daha iyi olabilir. Hayırlısı neyse o olsun
Şiddetli geçimsizlik olarak boşanabilirler canım ama iki tarafında şahitleri olması lazım geçinemediklerini onaylayacak
Bir tanidigim 5 aylik evliyken anlasmali olarak tek celsede bosandı, ama yinede bence biraz zaman lazm fevri karar vermeyin baktiniz isler daha kotuye gidiyor ozaman dusunursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?