Boşanma!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diger yazdiklariniza baktimda eger ki kaynana nefreti sevginin bile onune geciyorsa cok cok cok zor.
Ben ayni sizin gibiydim.igrenc bir kadindi.40 yilda bir karsi karsiya geldiğimizde midem bulanirdi ciddi ciddi.yuzune tukurmek isterdim.
Ayy hatırladım o duygulari birden.
Buna ragmen 6 yil surdu evliligim.kv yuzunden ayrilmadim ama o nefret beni o kadar sardi ki huzursuz kavgaci oldum.esimde tembelin tekiydi sirtini benim aileme dayamisti.bi defa aldatmaya kalkti ayrildim.
Bir sans verebilirsiniz evliliginize.
Ama icinizde ki nefreti yenmezseniz tekrar tekrat bu kavgalar yasanacaktir.
Yeni evlisiniz biraz zaman taniyin ama cocuk isini erteleyin mesela.hakkinizda hayirlisi olsun

Kendi dedi söyle diye ben de söyledim. Herkes görsün ne olduğunu! Sandı ki söyleyemem içime atar susup otururum.
Hala annemdeyim isteme olayını atlatayım ilk işim boşanmak

Benim zaten o olay yüzünden psikolojim alt üst olmuş. Eşim yanımda diye güçlü duruyordum evliliğe devam ediyordun. Bu da böyle olunca sebebim falan kalmadı artık. Ayrıca annesinin nasil bir insan oldugunu o kadar iyi biliyorki alsın biribirlerini başlarına çalsınlar. Köpek gibi aeverken beni bu hale getirdiler Allah hepsini bildiği gibi yapsin

Ah canim ah insan neleri yutuyo neleri gormezden geliyo bir bilsen . Ben de 10 aylik evliyim ustelik 6 aylik hamileyim inan kvdeden oyle seyler cektim ki kp de dahil defalarca dusundum kavgalar kiyametler bosanma evraklari ama en sonunda farkettim ki bosanmanin verecegi sikinti su an cektigim sikintilardan daha fazla olacak bosaninca bitmeyecek omrunce pesinden gelecek acilar inan duzelmesi icin dua ettikce duzelir gibi oluyo Rabbe havale ettikce huzur doluyo icin pislik insanlar icin yuva yikmaya deger mi iyi bosan ver istedigini kvdenin eline bayram etsin ! Allahtan ariyodur zaten sirf sunu sevindirmemek adina kocana sahp cik ya ortada buyuk bir sey de yok benim de ayni inan anlatsam neler neler ama pislikleri sevindirmeee !

Bana şu an boşanıp hepsinden kurtulmak daha iyi geliyor.. sürekli annesini düşünerek geçireceğim bir ömürden 2 - 3 ay ağlqmam daha iyi

bende aynisini hatta daha kotusunu yasadim. seni anliyorum tabiki anne de der insan ama bu kadari fazla. benimki.daha kotuydu ama ben ailesi yuzunden 5 yil ayri.kalmistim onlarin borclarini odemek.icin beni ve evladini.hice saydi cocugumu bile babasiz buyuttum anne baba kardes sevdasi yuzunden. ama suan ayrildim ve hayatimda o kadar mukemmel bir insan varki ruyada gibiyim bdv ye konu acar dururdum ama suan bdv yi bile unuttum. umarim sende mutlu olursun.

Boşanma süreci çok sancılı sürüyor mu? Kolay atlatılması için neler önerirsiniz

Bak bu arkadaş önceki konunda söylemiş olacakları.
Bu işler böyle. Her zaman o kvler yarım ağızla özür diliyor gibi yapar. Her zaman o kocalar bunu yer annesini melek yapar. Her zaman o kadar hakareti yiyip yutan kadın bir de kocasının bu ihanetini yutak zorunda kalır. Ya da boşanır.

Boşanma süreci çok sancılı sürüyor mu? Kolay atlatılması için neler önerirsiniz
ben gezmeyi seviyordum memleketimdende evlilik surecimde ayri.kalmistim. dusunmemek.icin gezdim.yeni.yeni insanlr tanidim arkadas cevremi geri.kazandim. ve ben zaten evliligim kurtulsun diye elimden geleni yapmistim bu yuzden icim rahatti ayrilirken ve karsimdaki insan bunu sonuna kadar hak etmisti. artik aglamasi hatta kendine zarar vermesi bile canimi yakmiyordu. eger senin esin kendinden seni bu denli sogutmussa senin icin kolay olur

Aynen resmen geleceğimi görmüş.. tam da öyle oldu resmen

İnşallah kolay olur özellikle çevre faktörlerini atlatayım daha rahat olurum.

Bir de gitmiş kız kardeşimin erkek arkadaşını tebrik etmek için aramış. Cumartesi yapabileceği bir şey var mı diye sormuş. (istemede)
Daha çok delirdim. Bana annene söyle diyor annemle 2 gündür ne hale geldi kadının bu telaşın arasında bir de benim yüzümden sürekli migreni tutuyor adama bak.

onları arıyor ama seni aramıyor öyle mi.
bence de sana gelip özür dilemesinden çok ayaklarına kapanması lazım diye düşünüyorum.
yaptığı hatayı tekrarlamaması için süründürmen taraftarıyım.
aynı zamanda ailesi seni insan yerine koymayıp seni bu kadar psikolojik olarak kötü yapmışlarsa . onlarla görüşmemek en doğal hakkındır diye düşünüyorum.
vicdan sahibi insanlar olsalar illa ki böyle davranmazdın. kötü şeyler yaşamışsın ki bu kararı almışsın. eşin de bi daha seni mecbur bırakmasın barışmaya.
belki annesini eşin zorladı. bi özür dilesen herşey düzelir diye.
o zoraki halde seni aradı. ve sonuç bu oldu.
annem özür diledi . sen de artık yumuşa diye direten eşin çünkü. aklıma bu geldi. yoksa annesi neden telefon açsın özür dilesin. üstelik istemeye istemeye . birileri onu zorlamış

6 aydır konuşmayan kadın benden özür diledi o da resmen zorla dilemiş gibiydi. Aynen öyle bana yaşattığı tramvayı anlatamam. Kolay mı bir yuva yıkmak ne hayallerle evlendim. 6 yılımı verdim onunla evlenebilmek için milleti ikna etmekle geçti en güzel yıllarım. O bir annesine sahip çıkamadı. Şu an annesi benim için neyse o da aynı durumda. Beni aramasını istemiyorum sesini dahi duymak istemiyorum. Kaç gün geçti .. daha çok nefretim artti. Resmen bir soğuma bir tiksinti geldi bana! O aşık olduğum uğruna herşeyi göze aldığım adamı bir kaşık suda boğabilirim. İnşallah istemeye falanda gelmez.
Kardeşim şu güzel günlerini bi atlatsın hayatının şokunu yaşatıcam. Bulunmaz hint kumaşı sanki!

Hakimin hemen boşaması boşanmanın sebebini bagli. Eger ciddi bir problem yoksa belki barisirsiniz ihtimali ile dava sürecini uzatabilir. Sanirim cocuk yok bu işinizi birazdan daha kolaylastirabilir. Ve boşanma sebebinize dair kanıta ihtiyaç olacağından dava ertelenmesi filan yani Pek belli olmaz sure. Dedigim gibi boşanma sebebine ve mahkemeye sunduğunuz delilleri bagli. Hakkınızda hayirlisi

Haftaya güzel bi avukat bulucam. Şahit falan çok rahat bulurum. Bana da hakim biraz uğraştırır gibi geldi. Umarım hiç uzamadan biter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…