Boşanma!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Artık o kadın hakkında bir şey demeye bile halim takatım kalmadı. Zaten psikolojim bozulmuştu bir de üstüne eşimden de darbe görünce kaldıramıyorum.. ben o yanımda diye herşeye sabrediyordum artık sabredicek nedenim kalmadı

Sizde de hata var ne olursa olsun annesini silsin istiyorsunuz bi omur bir evlad annesinin karsisinda olabilir mi..

Ben silsin demedim hic bir zaman görüşsün ki görüşüyorda sık sık ama benden uzak dursunlar. Kadın inanılmaz bir kadın ömrüm hayatımda onun gibi bir kişilik tanımadım. Neyseki konu açma sebebim bu degil şu anda

Erkekler bu kadar duz dusunuyor iste.. sanki bi ozurle hersey geciyormus gibi davraniyorlar oyle saniyorlar cunku duz mantik, detay yok onlarda.. keske direk ben hayatta gelmem anneler gununde demek yerine tamam gideriz deseydin.. zor olsa da gitseydin.. ama annesini sevdiginden dolayi degil esinin agzina laf vermemek icin yarin birgun yuzune bu durumu vurmasin diye tamam deseydin.. ve gittiginde de soguk durup annesine bak oglun benimle mutlu sen dis kapidasin deseydin bakislarinla.. yada kucuk sozcuklerle ima etseydin.. yani gec degil hala yapabilirsin bunu.. bence herseyi bir kenara birak mesaj at kabul ediyorum diye.. esin de istemeye gelsin birbirinizi temsil edin.. annelee gunu yaklasinca yeni plan yapariz sen o kismi bana birak :) :) :)

Bizler de sorun yasadik yasiyoruz da ara ara.ama hayatimizdan kv yi gelini olarak cikaramiyoruz cunku esimin annesi.ben kv arayip sormasam gelip gitmesem esimle aram kotu oluyor.bi sekilde iletisim olacak.ha esin sen bilirsin sen gorusme dese belki olur ama esin annesine gittiginde o niye gelmiyor lafi bile esini sana karsi hesap sordurmaya yeter.esinde anladigim kadariyla iletisim kurmani istiyor.ne yapti bu kv bu kadar neftet ettin

Çok tatlısınız bu halde bile tebessüm ettim
Bana istemeye gelmem şartı koydu. Ben şimdi gidersem diyecekki aa bak bu, bu dilden anlıyor bana hep kısasa kısas yapacak. O yüzden mesaj falan atmam ona ben. Ayrıca şimdiye kadar anneler gününü mü kutlamış.. evlendikten sonra aklına geldi anneler günü ne hikmetse

6 aylık evliyken anlaşmalı boşanan arkadaşım var, ama ayrıntıları bilmiyorum.
Eşinle sorunun 6 yıldır olmadıysa bence biraz zaman ver, acele karar verme derim

Şu an o kadar kötüyüm ki daha önce burda konu açmıştım onu anlatacak inanın takatım yok.. aklıma geldikçe delirir gibi oluyorum

Ben zaten o yanımda olduğu için evliliğime devam ediyordum. O da böyle yaparsa durmam için tek bir nedenim bile kalmıyor.
Anlıyorum o zaman bir daha konuşmayı deneseniz ? Bir Yuva kolay kurulmuyor ama dağıtması çok kolay oluyor. Keşke kayınvalidenin özür dilemesine fırsat vermeseydiniz

6 yıldır sevgiliydik ama evlenince işler bizde değişti...
Diğer arkadaşlar da yazmış ama eğer aldatma gibi çok ciddi bir sorun yoksa en az 1 yıl fırsat vermeli diye düşünüyorum ben de. Karşılıklı ortak bir hayata alışma süreci için... Benim de yaşadığım çevremden de duyduğum bu şekilde. Zamanla rayına oturuyor.

Valla çok zormuş. Benim sorunum annesi
O kadına tahammülüm hiç kalmadı.
Ona olan nefretim eşime olan sevgimin bile önüne geçti resmen

Sende cok tatlisin bence eski halimi goruyorum sende :) :) anneler gununu kutlamamistir bende kutlamazdim abimde kutlamazdi ama evlenince valla oyle olmuyor :) insan birak ozel gunleri aa pazartesi sendromu var ben bi anneme gideyim diye bahaneler bile uyduranlar var :))) bence sen simdi mesajini at dedi ki kocis sen istemeye gel ailelere mahcup olmayalim bende anneler gununde annene gelicem ama bu kisasa kisas oldugu icin degil birbirimizi aileler onunde kucuk dusurup haksizlik etmeyelim diye de.. kiz bak valla dene inan esinde degisecek bu mesajdan sonra :) ama baktin degismiyor tepene cikiyor ozaman avukat onerisini icin yine yazisalim :)

Böyle bir mesaj atacağıma öleyim daha iyi.. resmen dün onun söylediklerini yemiş oluyorum. Bundan sonra hep aynı şeyi yapar bana.. ay yok yok gerçekten böyle bi mesaj atamam. Hatta dün beni anneme bırakırken kal annende dedi! (Zaten 2 gün annemde kalıcaktım) Ben de sen defol git annene dedim

Siz var ya kari koca cok iyisiniz ya :) kiskancligi da olsaymis ayni bizsiniz derdim ama kiskanc degil galiba :) ikinizde iki gun annelerinizde kalip nefes alin madem ama bence sen mesaj at ona biraz daha resmi atabilirsin icinden nasil geliyorsa sonra evinize gidince zaten durumlar duzelir yeter ki adim atan olun :) anneler gunune de daha var zaten ozaman kadar neler.olur :)

O sizin kiz isteme torenine gelmesin. Sen de anneler gunune gitme bence.
Onun yoklugunda biri hasta, işi cikti gibi idare edersin.

Henuz 6 ay olmuş.

İlk 1 yili çok zor geçen, eşi evlilige çok zor alismis biri olarak diyorum ki, bir 6 ay daha ver evliligine.
Sonra gercekten olaylarin gidisatina gore yon verirsin.

Yasanan her sey ders olur insana. Annesiyle bu surece yeni girmişsiniz, 6 aydir diyalogunuz yokmus. Simdi acaba kim nasil davranacak bunu yasayarak goreceksiniz.

Cok ozgur bir genclik yasadim ve inan ailesi degil sulalesi problemli bir insanla evliyim ama kendisi onlara hic benzemiyor. Yasayarak herkese mesafe koyduk, dengeledik, mecbur oldugumuz koparamadigimiz aile baglarinda biraz miş gibi yaptik, 1 saat 2 saat hehe hihi diyip kalkip evimize geldik. İnan olmayacak bir sey degil. Şans verirseniz, kestirip atmazsaniz kurulur dengeler.

eşiniz de ayıp etmiş . kal annende demekle. zaten kalacağını bildiği halde.
belki şaka yaptı. belki erkek kafası düz düşündü. ince düşünemedi .
ama bence tavrın net . ve haklısın .
eşin özür dileyecek bence. ve ısrar etmeyecek bi daha anne ile ilgili. özürünü kabul etmiyorum diyebilirsin eşine. içten yürekten bi dileme değildi çünkü. dalga geçer gibi bi dileme olmaz

9 ayda boşandı. Nefretle ayrıldıgım için bana kötü günleri cok yasatrıgı için aklıma bıle gelmedi.kız gibi hayatıma devam ettim gezdim eglendim

Nasıl bir özü dilemek bir bilseniz resmen zorla diledi. Bak ben diledim demek için diledi.
Ne yapsın adam annesini 6 aylık evliliği bitirmeyi göze alacak bir kadın için bitirsin mi? HErkes hata yapar. Kayınvalideniz de yapmış. Ben de yaşadım benzer sıkıntılar. Siz olgunluğunuzla kadını mahçup edeceğinize, kadını haklı çıkarıyorsunuz.
Siz nefret ediyorsunuz diye onun annesinden nefret etmesini nasıl beklersiniz? Bu zaten kendi başına bencilce bir tutum. Duygulrınızı yok sayın demiyorum, haklı gerekçelerinizde vardır ama her evlilik bir paket sorunla gelir. Başka bir evlilikte kayınvalide melek olur ama eş istediğiniz gibi olmaz. Hayat sorunsuz değildir, biz çözelim ister o sorunları. Ama bitirmek en kolay sorun çözme yöntemidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…