- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Tahmin etmistim yine kayinvalideyle ilgili oldugunu. Onceki konularinizdan hatirliyorum.
Dava acmak icin acele etmeyin. Biraz ayri kalip sakinlesmek en iyisi.
Sinirle hareket edip dava acip sonradan vazgecilirse isler daha lackalasir.
Esinizle birbirinizi seviyorsunuz daha evliliginiz cok yeni zamanla birbirinize nasil davranmaniz gerektiginide ogreneceksini ikinizde.
Sizde de hata var ne olursa olsun annesini silsin istiyorsunuz bi omur bir evlad annesinin karsisinda olabilir mi..
Normalde 6 aydır benim yanımdaydı ama annesi özür dilediğinden beri bi havalarda tanıyamıyorum resmen. İlk adliyeyi gösterende bana kendisi. Inanın şu an yorganın altında bir saattir sinirimden ağlıyorum. Bana tartışırken anneler gününe laf geldi ben anneler gününe sensiz gitmiycem dedi. Gitmezsen gitme ben asla gelmem dedim o da bana o zaman bu hafta istemeye gelmiycem diyor (kardeşimi isteyecekler bu hafta). Annesi bi özür diledi diye melek yaptı kadını!
Bizler de sorun yasadik yasiyoruz da ara ara.ama hayatimizdan kv yi gelini olarak cikaramiyoruz cunku esimin annesi.ben kv arayip sormasam gelip gitmesem esimle aram kotu oluyor.bi sekilde iletisim olacak.ha esin sen bilirsin sen gorusme dese belki olur ama esin annesine gittiginde o niye gelmiyor lafi bile esini sana karsi hesap sordurmaya yeter.esinde anladigim kadariyla iletisim kurmani istiyor.ne yapti bu kv bu kadar neftet ettinBen silsin demedim hic bir zaman görüşsün ki görüşüyorda sık sık ama benden uzak dursunlar. Kadın inanılmaz bir kadın ömrüm hayatımda onun gibi bir kişilik tanımadım. Neyseki konu açma sebebim bu degil şu anda
Erkekler bu kadar duz dusunuyor iste.. sanki bi ozurle hersey geciyormus gibi davraniyorlar oyle saniyorlar cunku duz mantik, detay yok onlarda.. keske direk ben hayatta gelmem anneler gununde demek yerine tamam gideriz deseydin.. zor olsa da gitseydin.. ama annesini sevdiginden dolayi degil esinin agzina laf vermemek icin yarin birgun yuzune bu durumu vurmasin diye tamam deseydin.. ve gittiginde de soguk durup annesine bak oglun benimle mutlu sen dis kapidasin deseydin bakislarinla.. yada kucuk sozcuklerle ima etseydin.. yani gec degil hala yapabilirsin bunu.. bence herseyi bir kenara birak mesaj at kabul ediyorum diye.. esin de istemeye gelsin birbirinizi temsil edin.. annelee gunu yaklasinca yeni plan yapariz sen o kismi bana birak :) :) :)
6 aylık evliyken anlaşmalı boşanan arkadaşım var, ama ayrıntıları bilmiyorum.Merhabalar, boşanmayı düşünüyorum.
Nedenlerini detaylandırmak istemiyorum şu an.
Sadece boşanan bayanların bu süreçte neler yaşadığını ve bu süreçten sonra neler yaşadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de hakim hemen boşar mı 6 aylık evliyim?
Bizler de sorun yasadik yasiyoruz da ara ara.ama hayatimizdan kv yi gelini olarak cikaramiyoruz cunku esimin annesi.ben kv arayip sormasam gelip gitmesem esimle aram kotu oluyor.bi sekilde iletisim olacak.ha esin sen bilirsin sen gorusme dese belki olur ama esin annesine gittiginde o niye gelmiyor lafi bile esini sana karsi hesap sordurmaya yeter.esinde anladigim kadariyla iletisim kurmani istiyor.ne yapti bu kv bu kadar neftet ettin
6 aylık evliyken anlaşmalı boşanan arkadaşım var, ama ayrıntıları bilmiyorum.
Eşinle sorunun 6 yıldır olmadıysa bence biraz zaman ver, acele karar verme derim
Anladım canım. Tam bilmiyorum bildiğim kadarıyla yorumladm. Konu sahibinin hakkında hayırlısı olsunŞiddetli geçimsizlik olarak boşanabilirler canım ama iki tarafında şahitleri olması lazım geçinemediklerini onaylayacak
Anlıyorum o zaman bir daha konuşmayı deneseniz ? Bir Yuva kolay kurulmuyor ama dağıtması çok kolay oluyor. Keşke kayınvalidenin özür dilemesine fırsat vermeseydinizBen zaten o yanımda olduğu için evliliğime devam ediyordum. O da böyle yaparsa durmam için tek bir nedenim bile kalmıyor.
Diğer arkadaşlar da yazmış ama eğer aldatma gibi çok ciddi bir sorun yoksa en az 1 yıl fırsat vermeli diye düşünüyorum ben de. Karşılıklı ortak bir hayata alışma süreci için... Benim de yaşadığım çevremden de duyduğum bu şekilde. Zamanla rayına oturuyor.6 yıldır sevgiliydik ama evlenince işler bizde değişti...
Anlıyorum o zaman bir daha konuşmayı deneseniz ? Bir Yuva kolay kurulmuyor ama dağıtması çok kolay oluyor. Keşke kayınvalidenin özür dilemesine fırsat vermeseydiniz
Diğer arkadaşlar da yazmış ama eğer aldatma gibi çok ciddi bir sorun yoksa en az 1 yıl fırsat vermeli diye düşünüyorum ben de. Karşılıklı ortak bir hayata alışma süreci için... Benim de yaşadığım çevremden de duyduğum bu şekilde. Zamanla rayına oturuyor.
Çok tatlısınız bu halde bile tebessüm ettim
Bana istemeye gelmem şartı koydu. Ben şimdi gidersem diyecekki aa bak bu, bu dilden anlıyor bana hep kısasa kısas yapacak. O yüzden mesaj falan atmam ona ben. Ayrıca şimdiye kadar anneler gününü mü kutlamış.. evlendikten sonra aklına geldi anneler günü ne hikmetse
Sende cok tatlisin bence eski halimi goruyorum sende :) :) anneler gununu kutlamamistir bende kutlamazdim abimde kutlamazdi ama evlenince valla oyle olmuyor :) insan birak ozel gunleri aa pazartesi sendromu var ben bi anneme gideyim diye bahaneler bile uyduranlar var :))) bence sen simdi mesajini at dedi ki kocis sen istemeye gel ailelere mahcup olmayalim bende anneler gununde annene gelicem ama bu kisasa kisas oldugu icin degil birbirimizi aileler onunde kucuk dusurup haksizlik etmeyelim diye de.. kiz bak valla dene inan esinde degisecek bu mesajdan sonra :) ama baktin degismiyor tepene cikiyor ozaman avukat onerisini icin yine yazisalim :)
Siz var ya kari koca cok iyisiniz ya :) kiskancligi da olsaymis ayni bizsiniz derdim ama kiskanc degil galiba :) ikinizde iki gun annelerinizde kalip nefes alin madem ama bence sen mesaj at ona biraz daha resmi atabilirsin icinden nasil geliyorsa sonra evinize gidince zaten durumlar duzelir yeter ki adim atan olun :) anneler gunune de daha var zaten ozaman kadar neler.olur :)Böyle bir mesaj atacağıma öleyim daha iyi.. resmen dün onun söylediklerini yemiş oluyorum. Bundan sonra hep aynı şeyi yapar bana.. ay yok yok gerçekten böyle bi mesaj atamam. Hatta dün beni anneme bırakırken kal annende dedi! (Zaten 2 gün annemde kalıcaktım) Ben de sen defol git annene dedim
eşiniz de ayıp etmiş . kal annende demekle. zaten kalacağını bildiği halde.Böyle bir mesaj atacağıma öleyim daha iyi.. resmen dün onun söylediklerini yemiş oluyorum. Bundan sonra hep aynı şeyi yapar bana.. ay yok yok gerçekten böyle bi mesaj atamam. Hatta dün beni anneme bırakırken kal annende dedi! (Zaten 2 gün annemde kalıcaktım) Ben de sen defol git annene dedim
Ne yapsın adam annesini 6 aylık evliliği bitirmeyi göze alacak bir kadın için bitirsin mi? HErkes hata yapar. Kayınvalideniz de yapmış. Ben de yaşadım benzer sıkıntılar. Siz olgunluğunuzla kadını mahçup edeceğinize, kadını haklı çıkarıyorsunuz.Nasıl bir özü dilemek bir bilseniz resmen zorla diledi. Bak ben diledim demek için diledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?