- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Kafanda bitirip ,sonuca odaklandığına göre önemli bir sebep olmalı .. bu kararlılığı seviyorum .darısı tüm kociş sever ,dayağa, hakarete uğrayan kk lilarin başına . Hakkında hayırlısı olsun .anlaşmalı boşanmada sebep önemli ,6 ay kısa bir süre olduğu için .Merhabalar, boşanmayı düşünüyorum.
Nedenlerini detaylandırmak istemiyorum şu an.
Sadece boşanan bayanların bu süreçte neler yaşadığını ve bu süreçten sonra neler yaşadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de hakim hemen boşar mı 6 aylık evliyim?
Eşimle çok severek evlendik 6 yıldırda birlikteyiz ama annesinin yaptıklarını unutamıyorum. Düğünden sonrada annesiyle hiç görüşmedim. Bu eşimle aradam sorun olmuyordu. Kadın geçen hafta yarım ağız benden özür diledi. Sesine bile tahammül edemedim. Ondan sonra eşimle tartışmalarımız başladı. Dün adliyenin önünden geçiyorduk tartışarak çağlayanda bizim sonumuz burası dedi. Bende hiç zaman kaybetme şimdi gidelim dedim.
Şu an konuşmuyoruz annemdeyim.. ! Bu hafta kardeşimi isteyecekler onlara şimdi söyleyip güzel günlerini mahfetmek istemiyorum. Boşanmak istiyorum hepsinden herşeyden kurtulmak istiyorum artık resmen bunalıma girdim. Çok çıkmazdayım Allah yardım etsin. Aileme söylemeden davayı açmayı düşünüyorum bu hafta
Sebebe göre değişir.Merhabalar, boşanmayı düşünüyorum.
Nedenlerini detaylandırmak istemiyorum şu an.
Sadece boşanan bayanların bu süreçte neler yaşadığını ve bu süreçten sonra neler yaşadığını öğrenmek istiyorum.
Bir de hakim hemen boşar mı 6 aylık evliyim?
Çok tatlısınız bu halde bile tebessüm ettim
Bana istemeye gelmem şartı koydu. Ben şimdi gidersem diyecekki aa bak bu, bu dilden anlıyor bana hep kısasa kısas yapacak. O yüzden mesaj falan atmam ona ben. Ayrıca şimdiye kadar anneler gününü mü kutlamış.. evlendikten sonra aklına geldi anneler günü ne hikmetse
O zaman sorun yok şiddetli geçimsizlik nedeni ile iki tarafında anlaşarak başvurması LazımŞahit çok kolay bulurum
Amin canım inş Ben kendimden biliyorum o yüzden yorum yapıp bilgilendirmek istedim iki tarafında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak istemesi ve şahitlerin onaylaması Laz'ımAnladım canım. Tam bilmiyorum bildiğim kadarıyla yorumladm. Konu sahibinin hakkında hayırlısı olsun
Benim anladığım sen evli kalmak istemiyorsun annesi olmasa başka bir şey olacaktı. Bu kadar değersiz mi sizin sevginiz? Annesi yüzünden 6 ayda ilk kez görüşme talep edildi diye boşanıyorsunuz. Cidden şaka gibi. Bana kalırsa zaten evlenmemeliydiniz mezhep farkı azımsanmayacak bir fark sorun yaratacağı garanti olan bir durumdur. Bunların olacağını zaten bilmeniz gerekiyordu. Gerçekçi olun biraz.
Siz var ya kari koca cok iyisiniz ya :) kiskancligi da olsaymis ayni bizsiniz derdim ama kiskanc degil galiba :) ikinizde iki gun annelerinizde kalip nefes alin madem ama bence sen mesaj at ona biraz daha resmi atabilirsin icinden nasil geliyorsa sonra evinize gidince zaten durumlar duzelir yeter ki adim atan olun :) anneler gunune de daha var zaten ozaman kadar neler.olur :)
Sorununuz annesi ile oldugunu soylediniz esinizle sadece bu konu üzerinde Problem yasamissiniz.. siz biraz fevri davranmissiniz.yapmayın böyle görüşmeyın olsun bitsin..birde kadin sizden ozurde dilemiş..neden uzatıyorsunuz..yanlış yapıyorsunuz bence
Ben var ya evlenene kadar eşimi kimsesiz sanırdım.
Cidden sabahın körü buluşurduk akşam kararana dek bir kişi ne arar ne sorardı.
Aynı şekilde o da bir annemi arayayım bile demezdi.
Evlendik sabah uyanıp yüzünü yıkar yıkamaz telefonu eline alır oldu mesela. :)
Aha dedim kıymete bindiler sanırım.
Öyle oluyor yani. Bu bir çekişme..
Bir özür dilemeye melek oldu annesi diyorsun olur tabi.
O işini bilmiş oğlunun gönlüne giden yoldan gitmeye karar vermiş.
Sense tam da kaynananın istediği gibi davranıyorsun şuan.
2 aylık evliyken yerinde olsam tıpkı senin gibi davranırdım, davrandım da..
Ama 5 yıllık evliyim şuan ne mi yapardım?
Anneler gününe kadar annen bana anne olmayı becerebilirse gideriz elbette canım
benim kimseyle durduk yere derdim olmaz derdim.
İstemeye gelmek istemiyorsan gelme, herkes eşim olarak seni yanımda görmek ister ama
sen bu tavrınla benim eşim olmadığını söylemiş olursun.
Sonrasını da birlikte yaşar görürüz derdim.
Bu beyinsizler düşünmeden söyler, kavgayı bile düşündürücü sözlerle yapmak lazım.
Her şeyin düzelmesini dilerim
Keşke dediğiniz gibi biri olabilsem.. politika hiç yapamıyorum direk ağzımdan çıkıyor.. zaten yaşananları kabullenememisken bu bir de ustune esimin bu tavrı çok ağır geldi.
Beni ne iyi anlamişsiniz adamin evlendikten sonra annesi kiymetli oldu.. bir ozur diledi diye bir anda herseyi unuttum saniyor. Bayram olsa neyse anneler gunu birde. Ustune ustluk emrivaki nedir sen kimsin de beni tehtit ediyorsun bende istemeye gelmem diye. Allah askina nasil yedireyim bunu kendime
Benim hayat tecrübeme göre kv direkt bu mezhep yüzünden sana düşman. İlgisiz bulmuş olabilirsin ama ben böyle yorumladım. Allah ferahlık versin.Hanım efendi evliliğimi sorgulamak için konu açmadım. Konuma iyice dikkat edin. Kimse boşanmak için evlenmez aptal değilim herkesi yıllarca ikna etmek için savaştım. Ayrıca bizim şu anki durumumuzun mezheple hic alakası yok. Her evlilikte olabilmw ihtimali olan gelin kaynana ve oğul sorunu var.
Annem ağlarken gördü dayanamadım herşeyi anlattım. Gelip özür dileyene kadar bu evden çıkmayacaksın dedi annem. Biz seni 5 yılda zor verdik 1 saatte geri alırız dedi. Şimdi ne olacak bilmiyorum bıraktım kendimi aileme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?