Boşanma

Yok bunu ben demiyorum siz diyorsunuz.
Niye ölsün canım..

Benim gözümde aileme küfür etmekle,ailemin yanında küfür edilmesi çok çok ayrı yerde.
Valla ben bazen haber bakarken yanımda görümcem felan varsa kötü de birşey gördüysem basıyorum küfürü.
Umarım görümcelerim hiç böyle algılamamıştır.

Ben de boşan diyemem ama yine de anlattıkları kötü şeyler insanın aklından geçmese geçer diye düşündüm

su durumda bosanman senin icin asiri zor olur.
ise girip birikim yapmadan bence bosanma adinlari atma-

Eminim konu sahibin bahs ettigi küfür, bir habere bakildiginda yapilan küfür degildir. Ki bunu bile ben yadirgarim. Arada bir, çok kötü birsey olur, insan küfür eder, ancak sürekli küfür kullanmak saygisizca.

Küfürsüz ömür geçirmekte ayrica mümkün. Ne ben, ne esim asla kullanmiyoruz. Ayrica kullansa dahi, bunu anne, babamin yaninda yapsa asla kabul etmezdim.

Konu sahibinden alinti

Saygısızlık diz boyu ağzından hiç küfür düşmez ailemin yanında birilerine sinirlenir fütursuzca küfürler eder.Konusma arasında eder. Ben yerin dibine girerim

Bakın bu bambaşka birşey.
Eve bile gelmeyen bir kocam varsa,
Kağıt üstünde evliliğim niye devam etsin ki?

Konu sahibi çocuğunuza bakacak birileri varsa aileden, iş bulup çalışın.
Bunu eşiniz için felan değil kendiniz ve çocuğunuz için

Ben de boşan diyemem ama yine de anlattıkları kötü şeyler insanın aklından geçmese geçer diye düşündüm
Ne bileyim ben konu okurken hep çok iyi niyetle bakmaya çalışıyorum.
Okurken anlamak istediğim gibi değil de anlattığı gibi bakıyorum.

Mesela konu sahibi demiş ki,
Önceden ailem çok severdi.
Niye böyle oldu bu adam?
Hep mi böyleydi?
Dediğim gibi konu çok kapalı.
Konu sahibi bir yorum yapmış mı göremedim.
Soru sordum ki,hani bişeyler daha anlatır o şekilde bişey derim.
Bir okumayla öyle asıp kesmek istemedim.
Hepsi bu yani.

Mesela konu sahibinin bir mesleği varsa,
Çocuğunu emanet edecek birileri varsa hemen çalışmalı,çalışmalı ki daha sağlıklı kararlar vermeli.
Hele ki eve para bile getirmiyorsa oturup beklemesi de yanlış bana göre.

Canım eşin için iyi demiyorsun belki ama kötü de diyemiyorsun. Ailenin yanında küfürlü konuşması güzel değil ama taksicilik gibi bir mesleği olan kişiler belki gün içinde çevresiyle çok küfürlü konuşup hani dil alışkanlığı derler ya oluşmuş olabilir. Bayanların olduğu bir ortamda çalışan erkeklerle sadece erkeklerin olduğu yerlerde çalışanların konuşması farklı olabilir. Çevresindekiler küfrettikçe dilibe dolanıyordur. Küfürü normal görmüyorum ama erkeklerde de rastlanabiliyor. Kazancı iyi demişsin çalışta elindekini alayim mantığında olnayabilir. Gün içinde yaşadığı her şey için beni arıyor demişsin ki bu bence kötü bir şey değil. Yaşadığını seninle paylaşıyor. Gece gündüz içip birden 5 vakit namaza dönen insanlar duydum. Eşinin içkiyle olan kısmı değiştirmeye çalış. Çıktığı arkadaşları tanıyorum diyorsun aklında şüphe varsa bilemem. Canım anne baba ayrı bir ailede büyümüşsün sen boşanmanın ne olduğunu bilirsin. Öyle hemen al bavulunu diyenleri duyma. Evlilik bazen çaba gerektiriyor. Her şeyden önce düzeltmeye çalış çabala. İnşallah her şey düzelir tekrar mutlu bir aile olursunuz.

Evet önceden ailem çok severdi çünkü başlarda ailemin yanında çok dikkat ediyordu. Zamanla e benimde annem babam diyerek kendini öylece saldı. Mesela kv benim doğumum da benim evimden annemi kovdu sebep annem sadece benimle ve bebeğimle ilgileniyormuş onlara yemek yapmıyormus eşim mesela annesine birşey demedi olayın üstünü kapattı. Ailem bu yüzden eşime çok darıldı. Mesela trafikte oluyoruz babamın yanında küfür ediyor. Annem bize geliyor yanında herhangi Birseye küfür ediyor. Hep küfürlü konuşurdu ama önceden dikkat ederdi artık etmiyor şaka yollu kızıma bile küfür ediyor kızınca şaka ya ağız alışkanlığı diyor

Şaka gibiymiş..
Anneniz kayınvalidenizin aç karnını doyurmaya mı gitmiş. Eh buda zihniyet işte.

Çocuğuna şakayla küfür etmekte acınası.

E bu sizin görüşünüz.
Ben olaya çok iyi niyetle bakmak istedim.
Konu sahibinden ayrıca açıklama gelmiş.
Yapması gereken şey ortada.

Konu sahibi boşanmak istiyor farkında mısınız?
Ben de hayati paylaşmak için evlendim zaten. Ama burada konu sahibinin anlattığına göre hayatı paylaşmak isteyen bir eş göremedim. Hem çalışıp para kazanacağım hem işten gelip evi halledeceğim hem de şartlar eşit ya ! masrafları eşit şekilde bölüşeceğiz . Sonra da

Bence tekrar okuyun konuyu.
Eşim kötü biri değil diyor :)

Orasını bilemem hanımefendi.
Bende zaten konu çok kapalı olduğu için soru sordum.
Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.

Orasını bilemem hanımefendi.
Bende zaten konu çok kapalı olduğu için soru sordum.
Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.

Ne hikmetse herkes yanlis anlamis, ama siz dogru anlamissiniz. Kapali konu olmasina ragmen, siz haric, herkes aynisini anlamis ama, neyse,..polemige gerek yok

Ne hikmetse herkes yanlis anlamis, ama siz dogru anlamissiniz. Kapali konu olmasina ragmen, siz haric, herkes aynisini anlamis ama, neyse,..polemige gerek yok
Bilmem yorumlara bakamadım.
Sonrasında açıklama yapmış ona da ona göre yorum yapmışım.
10 kişi aynı şeyi düşünür 1 kişi farklı düşünür diye yanlış olmaz ki.
Herkesin düşüncesi tarzı farklıdır.
Aşırı iyi niyetli okudum. Ama bunu anlamak istemiyorsunuz ısrarla :)
Polemiğe gerek yok. Derken bile çelişen sizsiniz.
Ben konu sahibine yorum yapmışım sizde benim düşünceme yorum eklemişsiniz.
Ee kim polemiğe girdi şimdi
İyi geceler ..

Ah sorumsuz insanlar.Atanmaya bakın sonrada şehri bile terk edin.Ömrün çürür kız onlarla.Benim boşandığım eşimde öleydi maaş kartımı almıştı bana 300 tl veriodu.Ne kadar borcumuz var diye sorduğumda şirket ortağımıyız diodu.Allah öylesi insanları uzak etsin.Bir insan sorumluluk sahibi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…