- 19 Temmuz 2016
- 108
- 45
- 98
- 33
- Konu Sahibi kelebek4616
-
Mesleğinizi yapın.kpss ile atanacaginiz bir bölümden mezunsaniz sınava hazirlanin.sizi çok iyi anlıyorum omrunuzu curutmeyinMerhaba,
O kadar uzun zamandır düşünüyorum ki. Hep bocalıyorum. Mutlu değilim. Hemde hiç. Hatta kendimi bile hissetmiyorum diyebilirim. Eşim öylesine denge mi bozdu ki. İyi bir koca değil ama kötü de diyemem. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. Eşimi ne annem ne babam ne kardeşim hiç biri sevmiyor. Önceden o kadar çok seviyorlardı ki. Ama eşim ailemin gözünde ki değerini bitirdi. Saygısızlık diz boyu ağzından hiç küfür düşmez ailemin yanında birilerine sinirlenir fütursuzca küfürler eder.Konusma arasında eder. Ben yerin dibine girerim. Gece gezmeleri bitmez. Gece çıkar sabah gelir. 2 yakın arkadaşı var tanıyorumda sabaha kadar onlarla içer. Başına ne sıkıntı gelse beni arayıp bana anlatır söylenir günde milyon kez. Bebeğimde var 19 aylık. Zaten uykusuzluk yorgunluk bide eşimin kaprisleri beni daralttıkca daralttı.iş sorunu var şuan taksici Aslında kazancı oldukça iyi ama her ne hikmetse bütün aksilikler her gün eşimin başına gelir kazandığı gider. İş beğenmez bir yere girip çalışmak istemiyor. Gel gelelim bana gelince kv ve eşim işe gir diye baskı yapar. Kv yakın taşınıp markete işe girmeliymişim. Mesleğim var. Ama şuan iş yok arayıştayım ve bu sürece kızımı alıştırmam gerek. Ama hersey o kadar birikti ki. Eşim gözümde yok artık eve gelmesini dahi istemiyorum tahammül edemiyorum. Boşanmayı düşünüyorum ama annem başka biriyle evli babamda evli. İki tarafada gidemem kızımla kendime hayat kurayım desem altından kalkabilir miyim bilmiyorum. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl yol izlediniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Ben yadırgıyorum. Küçücük bebeği bırak çalış derse yadırgarım. Böyle bir adama desen ki tamam eve gelince de işleri beraber yapalım. Kabul eder mi sence. Olan konu sahibine olacak. Her şeyi kendim halledeceksem evli kalmamın ne mantığı var?Çalışmanızı eşinizin istemesini yadırgamam.
Kayınvalideniz de söyleyebilir fikir verebilir.
Sonuçta çalış bana ver demiyorsa.
Eşinizin küfürlü konuşmasına bişey diyemiyorum.
Ama ailenizin yanında yapması saygısızlık.
Uyardınız mı bu konuda?
Yani bilmiyorum. Boşanacak kadar bir sebep göremedim sanki..
Çalışmanızı eşinizin istemesini yadırgamam.
Uyardınız mı bu konuda?
Adam kizin ailesine küfür ediyor, gece eve gelmiyor ve doğru düzgün çalişmiyor.
Ve bunlar sizce boşanma nedeni değilmiş. Peki nedir sizce boşanma nedeni?
Yani bu sizin fikriniz.Ben yadırgıyorum. Küçücük bebeği bırak çalış derse yadırgarım. Böyle bir adama desen ki tamam eve gelince de işleri beraber yapalım. Kabul eder mi sence. Olan konu sahibine olacak. Her şeyi kendim halledeceksem evli kalmamın ne mantığı var?
Ya siz konuyu yanlış okudunuz yada ben.Adam kizin ailesine küfür ediyor, gece eve gelmiyor ve doğru düzgün çalişmiyor.
Ve bunlar sizce boşanma nedeni değilmiş. Peki nedir sizce boşanma nedeni?
Çalışmanızı eşinizin istemesini yadırgamam.
Uyardınız mı bu konuda?
Bende insanların bol bol kitap okumasını isterdim.İnanın buradaki bazı kadınlarla aynı kafayı yaşamayı çok isterdim.
Ya siz konuyu yanlış okudunuz yada ben.
Kadın diyor ki; ailemin yanında küfür ediyor.
Yani aileme küfür ediyor başka bişey,ailemin yanında küfür ediyor bambaşka bişey.
Benim için boşanma nedenini tek tek sıralayamam ki.
Aldatır,çocuklarıma babalık yapamaz,beni insan gözüyle görmez,fikirlerime saygı duymaz.
Ve daha bir çok şey.
Siz bir örnek verin öyleyse?
Şunu şunu yaşatırsa boşanır mısınız diye,
Bende cevap vereyim öyleyse..
Boşanacak sebep bulamadım dan kastım konu açık değil.Boşanacak sebep bulamadınız mı
Eve bile gelmiyormuş adam kazandığı parayı Allah bilir nerde harcıyor.
Bence eşine çalış demesinin altında o parayı da yemek var
Allah konu sahibinin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?