• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Dtsjvjk456

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
24
-2
16
26
Merhaba o kadar büyük haksızlığa uğradım ki kaynanam ve görümcem iftira atıp gorumcesinin kocasiyla ilişkisi var dediler ve benim 5 yılık eşim bana değilde onlara inandı ve boşandık yapmadığım birsey yüzünden vazgeçti bizden ve o kadar çirkin iftiralar atıyorlar ki

Çok üzüldüm bundan sonra önünüze bakın iftira er yada geç onların ayağına dolanacak. İnşallah sizden helallik istemek için ayağınıza gelirler perişan halde. Görümcenin kocasına noldu hiç çabalamadınız mı böyle birşey yok iftira diye?

Görümcenin kocası ne dedi cidden? Ne ispatladılar ki eşin neye inandı?

Benimde bir tanıdığa aldatıyor diye iftira attılar ama hiç bir şey bulunamadı yani aldatmaya dair bir şey çıkmadı. Sizin eşiniz nasıl hemen kabullenip boşandı?

Benimde bir tanıdığa aldatıyor diye iftira attılar ama hiç bir şey bulunamadı yani aldatmaya dair bir şey çıkmadı. Sizin eşiniz nasıl hemen kabullenip boşandı?
Evet aldatmaya dahil hicbirsey yok öyle birsey de yapmadim ama annesi ve ablası ne derse sadece onu dinliyor

çok havada kalmış bir konu. Enişte ne yaptı? siz iftira için bir dava vs. açmadınız mı ya da tazminat istemediniz mi?
O da tepki gösterdi kavga etmişler ben öyle bir dava açılabileceğini bilmiyordum ama zaten sadece annem
E öyle biriyle evli kalmayın zaten. Utanmaz insanlar, ayaklarına dolaşır umarım iftiraları
Amin inşallah 🙏 zaten boşandık güven olmiyinca olmuyor beni dinlemedi bile ben antmaya çalıştım sen gözünle gördün mü birşeyden şüphelendin mi dedim hayir dedi ama annem öyle söylüyor dedi bende artik kendimi anltamaktan vazgeçtim

Hayret ve saskinlikla okudum Allah sizi bu insanlarin elinden kurtarmis. Yatacak yerleri yok denilen insan gorunumlu seytan bunlar. Oyle bir gun gelir ki sizden helallik isterler. Allah sabir versin bu iftiralar icin cok zor eminim
Çok teşekkür ederim amin inşallah allah sorsun zaten çocuğumun hakkı onlardan çıksın allaha havale ediyorum

Çok üzüldüm bundan sonra önünüze bakın iftira er yada geç onların ayağına dolanacak. İnşallah sizden helallik istemek için ayağınıza gelirler perişan halde. Görümcenin kocasına noldu hiç çabalamadınız mı böyle birşey yok iftira diye?
Biz anlattik ama bizi anlamadilar ki annesi ne diyorsa kendi kafasinda kurmuş ne diyorsa ona inanıyor

Herhangi birşey ispatlamadilarki sadece onların lafıyla bana diyor senin birsey yapmadigini biliyorum ama annem böyle söylüyor
İyi madem böyle birinden ayrılmak senin hayrına olmuş. Dönüp ailesine ne biçim insanlarsınız diyeceği yerde senden boşandıysa akli durumu şaibelidir yani

İftira davası açsaydınız keşke, boşanmayla beraber tazminat da alırdınız. Maksat canları yansın.

Back
X