Boşanmadan ilişki

2 çocuk doğurmuş kaç yaşında kadınsın şurda tanımadığın insanlara sorduğun soruya bak. Kaç yaşındasın çok merak ettim.

Evlenmeden cinsellik bana göre normaldir , başkasına göre değildir. Nasıl karar vereceksin? Lütfen kendi doğrularını kendin bul. Boşanmadan flört işlerine girişme bence de. Ortaya çıkarsa velayet açısından falan kötü olabilir. O açmıyorsa sen dava aç.

Boşanmadan yaşarsan eğer uygun olmaz. Demekki evliyken de varmış derler. Milletin ağzı torba değil herşeyi yakıştırır. Ben söylemiyim sen anla orasını. Hatta boşanma sebebi bu derler. Boşan öyle yap napıyorsan bence. Kimseye duyurma bi 8 ay 1 yıl felan. Yine de sen bilirsin.

Dur bakalım ekran görüntüsü atacağım yazmış ki senin son libido yorumundan sonra kadın olman zaten düşündürücü
Niye libidosu yuksek kadın olamazmı hep erkekte mi yuksek olmalı bu resmen cehalet libidom yuksek dedi kadın olamaz oyleyse bu erkek kafa yapınız ilginç

Arkadaş attı mesajları ancak adı olduğu icin buraya eklemek istemiyor saygı duyuyorum

Resmini görmek isteyen sürekli yazışmak isteyen ve hatta telefon numarasini bırakıp defalarca ara beni diyen sensin hatice

Ayrıca hani üçüzdu çocuklar

Erkek misin kadın mısın bilemem ama asla normal değilsin

Pess

Üyenin adı shopla silinir önemli değil de, mesaj ifşası suç. Aman yapma öyle bir şey zaten diğer üye istese de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…