- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Evet üyeye tam 10'u geçkin mesaj atmış hep görüşelim buluşalım diyeNasil sasiririm anlatamam..
hadi ekran resmi çekip yollasın sana o msjları ispatlasın o uye yalan soyluyo erkekmişimEvet üyeye tam 10'u geçkin mesaj atmış hep görüşelim buluşalım diye
Ben orasını bilmemhadi ekran resmi çekip yollasın sana o msjları ispatlasın o uye yalan soyluyo erkekmişim
Dur bakalım ekran görüntüsü atacağım yazmış ki senin son libido yorumundan sonra kadın olman zaten düşündürücüOlmayan msjımı yollamıs hayret
Niye libidosu yuksek kadın olamazmı hep erkekte mi yuksek olmalı bu resmen cehalet libidom yuksek dedi kadın olamaz oyleyse bu erkek kafa yapınız ilginçDur bakalım ekran görüntüsü atacağım yazmış ki senin son libido yorumundan sonra kadın olman zaten düşündürücü
Hanımlar biraz önce ismini vermeyeceğim bir üye arkadaş bana bu insan ile ilgili mesaj attı. Özelden.
Bu 'kadın' bu arkadaşı boşanma konusunda okuyup mesajlar atmış buluşalım görüşelim diye arkadaş da kibarca reddetmis ve bu güya hatice denilen insan ısrarcı olmuş biraz.
Şimdi o arkadaş muneye de mesaj attı şikayet etti
Siz de bilin istedim bu üye galiba erkek
Cinselliği unutalım zararsız flört de mi edemem ben ya boşanmadanValla haticeyi neticeyi bilmem de konu sahibi yanlis yolda.....
Dilerim ki bir bataga girmeden bu yoldan doner...
Niçin kuzum"Pitikaremitikare
Sen cık git ya konumdan
Üyenin adı shopla silinir önemli değil de, mesaj ifşası suç. Aman yapma öyle bir şey zaten diğer üye istese de.Arkadaş attı mesajları ancak adı olduğu icin buraya eklemek istemiyor saygı duyuyorum
Resmini görmek isteyen sürekli yazışmak isteyen ve hatta telefon numarasini bırakıp defalarca ara beni diyen sensin hatice
Ayrıca hani üçüzdu çocuklar
Erkek misin kadın mısın bilemem ama asla normal değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?