Boşanmadan ilişki

Konuya bak şaka gibi hele yorumlara bayıldım
Neyse resmiyette boşanma davası bile yok ortada aldatmaya girer. Sanırım dava açıldıktan sonra henüz hakim boşamamışsa ve hayatına bir girdi ise bu aldatmaktan sayılmıyor diye duymuştum bi ara ama belki değişmiştir.
Ayrıca sayın konu sahibi ilişki yaşamayı sormuşsun da millete "ben boşanmadım ama başkasıyla cinsellik yaşıyorum" diye ilan mı edeceksiniz? Hani aldatma olsa bile seviştiğini niye bilsin ki insanlar? Ay beynim yanacak sıcaktan değil, konudan..

Davayi kimin actigi ne farkediyor ki, ustelik normalde mağdur olan taraf dava acar, tazminat falan ister.
Aman neyse simdi biriyle iliski yasarsaniz esiniz sizi iffetsizlikle suclayip cocuklari da elinizden alir ustune tazminat hakki da dogar, ona gore verin kararinizi.

Arkadaş bana 1 tane de cif hediye etti. Onu kaçırdınız sanirim

Dava açacak cesaretiniz yok ama flört edecek cesaretiniz var.
Kendi hayatınızın ipleri her zaman sizin elinizde olsun. Dava açmak zor birşey özellikle anlaşmalı boşanma bebek işi artık.
Bu arada boşanmadan yaşadığınız herşey mahkemede aleyhinize delil olarak kullanılabilir. Sevgiler

Eşinle uzun zamandır iletişimin yok madem. Ailen nasıl hala barışacağını düşünüyor.
Akıllı-mantıklı düşünen biri isen çoktan davayı açmıştın.
Emeklerim vs diyorsun ama sevişmeden de yapamıyorum moduna bağlıyorsun.
Bitmiş evlilikte ümidin olmasa çoktan o dava açılırdı.
Belli ki senin de bir ümidin var.
Ama aynı zamanda boşluğumu giderecek biri de olsun istiyorsun.
Hoş bir yaşam tarzı değil.
Yine de senin hayatın.
Sen içten içe kararını vermişsin bazı şeylere. Boşuna buradakileri yoruyorsun.

Sen yaparsın kafana koyduysan. Buradakiler yapmamalısın dese dinleyecek misin? Tabi ki hayır. Aile ilişkileriniz zaten garip iyice çorba olsun.

Ailem itiraz ediyo yapamıyorum cesqretimi topladım diyelim onlar yaptırmıyo
Cok zor durumun..ama hayat senin hayatin ailen bir yere kadar .mutsuzsan boyle evlilik olur mu?
Sen otur bir dusun canim..asla bosanamam dersen kocanla baris yoluna bak...boyle gitmez bu durum.acilen bir karar ver.

Madem dava açmıyor siz açın o zaman. Siz de boşanmaya meyillisiniz. Sonuçta kağıt üzerinde de olsa siz su an evlisiniz. Flört ettiğiniz kişi ile cinsellik yaşayıp yaşamamak sizin tercihiniz fakat hala ortada açılan bir dava yoksa dikkatli olun . Zina davası açarsa o zaman sizin için hiç iyi olmaz.

Dava açacak cesarete sahip değilsen başkasıyla ilişkiye girecek cesarete de sahip olma bence. Resmen evlisin ve boşanmaya adım dahi atılmamış ne cevap vermemizi bekliyorsun? Git davayı aç ilişki yaşamayı düşünene kadar

resmen boşanmadıkça eşiniz size karşı bu durumu mahkemede kullanabilir. nafaka vs şeylerden olursunuz. üstüne tazminat ödersiniz. emsal örnekleri var malesef.

Hatice sen misin? Valla bazı konular insana saç baş yoldurur hem kocanın dava açmasını bekle hem de bu arada biriyle cinsellik de dahil bir ilişki yaşamam doğru mu diye burada elaleme sor aklını peynir ekmekle mi yedin kuzum sen

Ortada dava bile yokmu yani.başkasıyla flört edecek hatta cinsellik yaşamayı düşünecek cesaretiniz var ama dava açacak cesaretiniz yokmu.yapmayın Allah aşkına illa onun açması gerekmiyor gidin açın davanızı.boşanmadan böyle işlere kalkıştınız eşiniz öğrendi boşanırken bunu size kullanır tazminat bile açar

Boşanmaya cesaretiniz yok da böyle bir duruma düşmeye cesaretiniz nasıl var anlamak çok güç. Gidin açın davayı, neyin inadı bu? Ayrıca hiçbir dinde, kültürde, ülkede, toplumda, ailelerde yaptığınız normal karşılanmaz. Çünkü etik dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…