- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Anne olunca kutsallaşıyoruz galiba anne nasıl olduk biz cinsellik yaşayarak demi tuhaf bakış açısıBu ne hız
Önce annesiniz ne cinselliği
Çokmu geri kaldım bana garip geliyor bu konular
Benim ki 1 cifle düzelir de eğer sen üye arkadaşların dediği kişiysen seni kamyonlar dolusu cif kurtarmaz. :)Sana 1 cif daha hediye edelim ozmn belki psikolojin düzelir
Arkadaş bana 1 tane de cif hediye etti. Onu kaçırdınız sanirimKonuya bak şaka gibi hele yorumlara bayıldım
Neyse resmiyette boşanma davası bile yok ortada aldatmaya girer. Sanırım dava açıldıktan sonra henüz hakim boşamamışsa ve hayatına bir girdi ise bu aldatmaktan sayılmıyor diye duymuştum bi ara ama belki değişmiştir.
Ayrıca sayın konu sahibi ilişki yaşamayı sormuşsun da millete "ben boşanmadım ama başkasıyla cinsellik yaşıyorum" diye ilan mı edeceksiniz? Hani aldatma olsa bile seviştiğini niye bilsin ki insanlar? Ay beynim yanacak sıcaktan değil, konudan..
Arkadaş bana 1 tane de cif hediye etti. Onu kaçırdınız sanirim
Cok zor durumun..ama hayat senin hayatin ailen bir yere kadar .mutsuzsan boyle evlilik olur mu?Ailem itiraz ediyo yapamıyorum cesqretimi topladım diyelim onlar yaptırmıyo
Madem dava açmıyor siz açın o zaman. Siz de boşanmaya meyillisiniz. Sonuçta kağıt üzerinde de olsa siz su an evlisiniz. Flört ettiğiniz kişi ile cinsellik yaşayıp yaşamamak sizin tercihiniz fakat hala ortada açılan bir dava yoksa dikkatli olun . Zina davası açarsa o zaman sizin için hiç iyi olmaz.Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Dava açacak cesarete sahip değilsen başkasıyla ilişkiye girecek cesarete de sahip olma bence. Resmen evlisin ve boşanmaya adım dahi atılmamış ne cevap vermemizi bekliyorsun? Git davayı aç ilişki yaşamayı düşünene kadarAma şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
resmen boşanmadıkça eşiniz size karşı bu durumu mahkemede kullanabilir. nafaka vs şeylerden olursunuz. üstüne tazminat ödersiniz. emsal örnekleri var malesef.eşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
Ben ne yapmalıyım kimi konustuklarım sen sadece kagıt uzeride olsa evlisin diyor kimileride kagıt uzerinde kalmıs resmi nikah var sadece aranızda bir anlamı yok diyor sizce hangisi doğru?
Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?