boşanmadan ne kadar sonra uzaklaşırlar?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
davam devam etmekte kızımın görüş günü belirlendi.sorum boşanıp babalık yapabilene değil yapamayan beceremeyenler ile ilgili.
eski kocam çocuk bakmaktan anlamaz ve babanesi çalışıyor.
babanesinin olmadığı vakit alınca kızımı alınca çocuk eve bitkin, yüzünde morluk, aç soğuktan gaz sancısı çekerek geldi.çocuk 4 saat kendine gelemedi.ben mesajla uyardım.babasını babası çocuğu değil kendini mutlu etme derdinde..çocuk heba oluyor.
babanesini uyardım.(ikisi de bunu hakaret olarak algılıyor) eski kocamı kışkırtıp hakaretler yağdırmış.
emsal kararlara göre görüş günü ayarlayamıyoruz.bugün avukata da yazdıklarını göstericem.
mahkemeden önce çocuğu görmek için yalakalık yapan babanesi dedesi kaçacak delik arıyor mahkeme kararından sonra .babanesini uyardığımda da gerçek yüzünü göstermiş oldu.
sonuç alamazsam nereye başvurayım.çocuk doğunca ne kadar insan olamadığını anlamış olduk.zarar vermek istemese de bakamıyorlar kendileri 4 ayaklı gibi yetişmiş.
1 aydır yürüyen kızım çok tehlikeli zaman diliminde. burdan bahane ediyorsun demeyin o derece beyin yok bu adamda annesini de çocuğun başında dursun istedim.
beceriksiz babalar acaba boşanmadan ne zaman sonra artık aramayı almayı bırakıyorlar?fiziksel ve manevi şartlar uygun değil onlarda.onlar bıkacak diye çocuğumu heba etmeden ne yapabilirim?(burda abartmıyorum ciddiyim)

yüzünde morluk
bunu anlamadım? olur bizimde evlatlarımız birden düşüyor bizim kontrolümüz dışında morarıyor bi yerleri ama farklı bi durum mu?

ayrıca kin dolusunuz ne yaşadınız bilmem ama. unutmayın evladınız boşanmıyor siz boşanıyorsunuz onu ne anne ne baba sevgisinden mahrum bırakmayın.

bunu anlamadım? olur bizimde evlatlarımız birden düşüyor bizim kontrolümüz dışında morarıyor bi yerleri ama farklı bi durum mu?

ayrıca kin dolusunuz ne yaşadınız bilmem ama. unutmayın evladınız boşanmıyor siz boşanıyorsunuz onu ne anne ne baba sevgisinden mahrum bırakmayın.
bunu tekrar tekrar diyorum. görüştürmemezlik etmedim ama babası tek başına bakamadığını kabul etmiyor. babanesine senin olduğun zaman alsın diyorum bana diklenmeye kalkıyor oğlundan hakaret ettiriyor halbuki çocuğumu düşünüyorum.sağ sağlim üstü altı temiz tok gönderiyorum. hiç olmazsa tok ve altı temiz geri getirsin 3 saat bunu yapamayacaklarsa onlar inat uğruna neden kızımı ziyan ediyorlar isyanım buna.

Sorunu anlamadım , benım oglumun bıyolojık babası onu aramıyor hıcte aramadı. 18 aylıkken 1 kere aldılar. Cocuk cok kotu vazıyette gerı geldı, bu sekılde gerı gelınce kı o zaman konusan cocugumun konusması gerıledı. Aramızda bır tartısma yasandı , yüzünde goz yasları ızlerı bezı dolmus tasmıs vazıyette ıdı gerı geldıgınde. Bır daha aramadılar , bakmamıslar. Cocuk tanımayınca cocuk ıcınde hıc ıyı bısey degıldı bu. Ama bız almayın vs demedık , onlar 18 yasına kadar aramama kararı almıslar . 18 yasında ona araba alıp, gelıp goreceklermıs :rolleyes:

Sorunu anlamadım , benım oglumun bıyolojık babası onu aramıyor hıcte aramadı. 18 aylıkken 1 kere aldılar. Cocuk cok kotu vazıyette gerı geldı, bu sekılde gerı gelınce kı o zaman konusan cocugumun konusması gerıledı. Aramızda bır tartısma yasandı , yüzünde goz yasları ızlerı bezı dolmus tasmıs vazıyette ıdı gerı geldıgınde. Bır daha aramadılar , bakmamıslar. Cocuk tanımayınca cocuk ıcınde hıc ıyı bısey degıldı bu. Ama bız almayın vs demedık , onlar 18 yasına kadar aramama kararı almıslar . 18 yasında ona araba alıp, gelıp goreceklermıs :rolleyes:
Alldıkları arabayı münasip bir yerlerine soksunlar desem ayıp olur mu size. Hadsiz merhametsiz insanlıktan nasip almamış canlılar

arkadaşın dediği gibi münasip yerlerine koysunlar o arabayı.bazen aramamaları daha iyi çocuğu değilde kendilerini mut
belki de babasıyla görüşmemesi en iyisi olur. bu derece yıpranması çocuğu çok etkiler minik yavrum koşup sarılmak istedim
babası babası olduğu için değil bakamadığı için diyorum. ben eski kocamı tanıdığım için diyorum bir yedi yaşına kadar filan uzak durması lazım.

Bu adamı tüm olumsuzluklarını bile bile inatla baba yapan sensin.
Şimdi babalığını mı beğenmiyorsun?
Çok çok ayıp söylediklerin, "dört ayaklı" sözcüklerini de şimdi anladım. Sen de bu şekilde konuşuyorsun, üzgünüm ki senin yanında da çocuğun psikolojisi bozulacak.

davam devam etmekte kızımın görüş günü belirlendi.sorum boşanıp babalık yapabilene değil yapamayan beceremeyenler ile ilgili.
babanesinin olmadığı vakit alınca kızımı alınca çocuk eve bitkin, yüzünde morluk, aç soğuktan gaz sancısı çekerek geldi.çocuk 4 saat kendine gelemedi.ben mesajla uyardım.babasını babası çocuğu değil kendini mutlu etme derdinde..çocuk heba oluyor.
babanesini uyardım.(ikisi de bunu hakaret olarak algılıyor) eski kocamı kışkırtıp hakaretler yağdırmış.
emsal kararlara göre görüş günü ayarlayamıyoruz.bugün avukata da yazdıklarını göstericem.
mahkemeden önce çocuğu görmek için yalakalık yapan babanesi dedesi kaçacak delik arıyor mahkeme kararından sonra .babanesini uyardığımda da gerçek yüzünü göstermiş oldu.
sonuç alamazsam nereye başvurayım.çocuk doğunca ne kadar insan olamadığını anlamış olduk.zarar vermek istemese de bakamıyorlar kendileri 4 ayaklı gibi yetişmiş.
1 aydır yürüyen kızım çok tehlikeli zaman diliminde. burdan bahane ediyorsun demeyin o derece beyin yok bu adamda annesini de çocuğun başında dursun istedim.
beceriksiz babalar acaba boşanmadan ne zaman sonra artık aramayı almayı bırakıyorlar?fiziksel ve manevi şartlar uygun değil onlarda.onlar bıkacak diye çocuğumu heba etmeden ne yapabilirim?(burda abartmıyorum ciddiyim)
Senin yanında 1 saat görse olmuyor mu ? Cok mu kötü ayrıldınız

Bu adamı tüm olumsuzluklarını bile bile inatla baba yapan sensin.
Şimdi babalığını mı beğenmiyorsun?
Çok çok ayıp söylediklerin, "dört ayaklı" sözcüklerini de şimdi anladım. Sen de bu şekilde konuşuyorsun, üzgünüm ki senin yanında da çocuğun psikolojisi bozulacak.
gömmeye mi geldiniz?
ben eski kocamı tanıyorum.kimse ayrılmak için evlenmez .cocuk dogunca da o alanda da bir hayir gelmeyeceğini kanıtladı.
iyi koca olmayıp iyi baba olan örnekleri de gördüm ben.sevmiyor demiyorum beceremiyor diyorum.cocukla işi yok.ufak geliyor bakmasi icin.annesini uyarıyorum o korusun baksın diye.ama o da insan yetistiremedigini kanitladi.
Senin yanında 1 saat görse olmuyor mu ? Cok mu kötü ayrıldınız
bu zamana kadar benim yanimda dedesi babanesi gördü sorun yoktu ooo çok mutlulardı kendisi gelmedi bile duruşmaya yakın bir vakitlerde son 2 buluşmaya geldi mahkeme kararı çıkınca babanesi de diğer yüzünü gösterdi.

gömmeye mi geldiniz?
ben eski kocamı tanıyorum.kimse ayrılmak için evlenmez .cocuk dogunca da o alanda da bir hayir gelmeyeceğini kanıtladı.
iyi koca olmayıp iyi baba olan örnekleri de gördüm ben.sevmiyor demiyorum beceremiyor diyorum.cocukla işi yok.ufak geliyor bakmasi icin.annesini uyarıyorum o korusun baksın diye.ama o da insan yetistiremedigini kanitladi.
bu zamana kadar benim yanimda dedesi babanesi gördü sorun yoktu ooo çok mutlulardı kendisi gelmedi bile duruşmaya yakın bir vakitlerde son 2 buluşmaya geldi mahkeme kararı çıkınca babanesi de diğer yüzünü gösterdi.
Kızın için biraz alttan al. Kızının iyiliği için anlıyacaklardır. Ben varken gorsen de. Çok küçük beslenmesi altı senin için yapması zor olur desen.Gerçekten çok zor ama kızın için yapabilirsin .Adam şiddete meyilli ise aynı ortamda bulunma tabi .

gömmeye mi geldiniz?
Estağfurullah neden gömeyim?
Gerçeklerden bahsediyorum ama inatla gözlerini kapatıyorsun.
Sen bilirsin.

Estağfurullah neden gömeyim?
Gerçeklerden bahsediyorum ama inatla gözlerini kapatıyorsun.
Sen bilirsin.
Bende 5 senelik kocamın napacagını biliyorum.bir süre sonra başka sorunları da çıkacak.3 saatte böyle babanesi ile babası beraber olsa bu kadar gözüm arkada kalmayacak.ama kafaları uçuş uçuş.halbuki anası benim.onlarda sevdikleri için değil inat için almak istiyorlar .annemde kalırken aylarca merak edip torun arayan olmadı mahkeme kararı ile sahip oldukları mal gibi görüyorlar.

bunu tekrar tekrar diyorum. görüştürmemezlik etmedim ama babası tek başına bakamadığını kabul etmiyor. babanesine senin olduğun zaman alsın diyorum bana diklenmeye kalkıyor oğlundan hakaret ettiriyor halbuki çocuğumu düşünüyorum.sağ sağlim üstü altı temiz tok gönderiyorum. hiç olmazsa tok ve altı temiz geri getirsin 3 saat bunu yapamayacaklarsa onlar inat uğruna neden kızımı ziyan ediyorlar isyanım buna.
Velayet sizde değilmi ki😦 sorumluluk alamıyorsa birkaç saat park vs etkinlik yapıp bıraksın size kaç yaşında kızınız.

Çocuğun yaşı kaç velayet kimde deki? Kadın kötü ayrılmış belliki ama çocuk önce annenin hakkıdır. Hele ki küçükse

Ne

Velayet sizde değilmi ki😦 sorumluluk alamıyorsa birkaç saat park vs etkinlik yapıp bıraksın size kaç yaşında kızınız.
Çocuğun yaşı kaç velayet kimde deki? Kadın kötü ayrılmış belliki ama çocuk önce annenin hakkıdır. Hele ki küçükse
19 aylık bebeğim bir aydır yuruyor gec yurudu em tehlikeli zamanı velayet bende inat için o 3 saati dolduruyor simdi ilk ya.ama o bıkacak diye de onun inadına yavrumu heba etmek istemiyorum.

İşin kötüsü mahkeme kararı var. Görüştürmemezlik edemez. Sizin mecburen kızınızın hatırına uzlaşma yoluna gitmeniz gerekiyor. Kv ve kp ile iyi geçinmeye çalışın. Kocanızın görüş gününde siz de yanında bulunun. Bu mümkün olamazsa, İşin hukuki usullerini bilmiyorum ama avukatınız ile görüşün durumu anlatın belgelendirin bir sosyal hizmetler uzmanı girsin araya, gözetim altında olsun çocuk eşinizin görüşme gününde, ama burası Amerika değil bizim ülkede oluyor mu böyle presedürler bilmiyorum. Ama sonuçta üç saat değil mi? siz de bulunun o üç saat diliminde, ne bileyim pasta börek götürün kv ile iyi geçinin, canım cicim diye rol yapın üç saatliğine.

İşin kötüsü mahkeme kararı var. Görüştürmemezlik edemez. Sizin mecburen kızınızın hatırına uzlaşma yoluna gitmeniz gerekiyor. Kv ve kp ile iyi geçinmeye çalışın. Kocanızın görüş gününde siz de yanında bulunun. Bu mümkün olamazsa, İşin hukuki usullerini bilmiyorum ama avukatınız ile görüşün durumu anlatın belgelendirin bir sosyal hizmetler uzmanı girsin araya, gözetim altında olsun çocuk eşinizin görüşme gününde.
işin garip kısmı onlar benle mahkemeye kadar çok iyi geçindiler mahkemeden sonra gerçek yüzlerini gösterdiler babası hep çirkefti bi de teyzesi de zehir saçıyordu.aslında dertleri para her türlü.mahkemeden sonra anladım ki ne o ne ailesi para hariç hiçbirşeyi sevemezler. para verdikleri şey onların malları.

Morluk derken canım 😳

Back
X