boşanmadan ne kadar sonra uzaklaşırlar?

19 aylık bebeğim bir aydır yuruyor gec yurudu em tehlikeli zamanı velayet bende inat için o 3 saati dolduruyor simdi ilk ya.ama o bıkacak diye de onun inadına yavrumu heba etmek istemiyorum.
3 saat çok bence 1 saat yeterli benim kızım 3 yaşında babasıyla bırakınca sürekli soruyorum çünkü anne gibi bakmazlar. Kimse babası değil demez ama hiçbir annede bırakmaz. Oda inadı değil çocuğu düşünmeli

davam devam etmekte kızımın görüş günü belirlendi.sorum boşanıp babalık yapabilene değil yapamayan beceremeyenler ile ilgili.
eski kocam çocuk bakmaktan anlamaz ve babanesi çalışıyor.
babanesinin olmadığı vakit alınca kızımı alınca çocuk eve bitkin, yüzünde morluk, aç soğuktan gaz sancısı çekerek geldi.çocuk 4 saat kendine gelemedi.ben mesajla uyardım.babasını babası çocuğu değil kendini mutlu etme derdinde..çocuk heba oluyor.
babanesini uyardım.(ikisi de bunu hakaret olarak algılıyor) eski kocamı kışkırtıp hakaretler yağdırmış.
emsal kararlara göre görüş günü ayarlayamıyoruz.bugün avukata da yazdıklarını göstericem.
mahkemeden önce çocuğu görmek için yalakalık yapan babanesi dedesi kaçacak delik arıyor mahkeme kararından sonra .babanesini uyardığımda da gerçek yüzünü göstermiş oldu.
sonuç alamazsam nereye başvurayım.çocuk doğunca ne kadar insan olamadığını anlamış olduk.zarar vermek istemese de bakamıyorlar kendileri 4 ayaklı gibi yetişmiş.
1 aydır yürüyen kızım çok tehlikeli zaman diliminde. burdan bahane ediyorsun demeyin o derece beyin yok bu adamda annesini de çocuğun başında dursun istedim.
beceriksiz babalar acaba boşanmadan ne zaman sonra artık aramayı almayı bırakıyorlar?fiziksel ve manevi şartlar uygun değil onlarda.onlar bıkacak diye çocuğumu heba etmeden ne yapabilirim?(burda abartmıyorum ciddiyim)
AVM'lerde , cafelerde bir sürü oyun yerleri var. Babası ile çıkınca siz de çıkın , çocuğunuzun yanında olun. Eşiniz normal değil siz de değilsiniz. Güç savaşınız içinde olan çocuğa olacak.

emin olmamakla beraber bir fikrim var.çocuğun o hallerini belgeleseniz, morlukları vs için rapor alsanız / fotoğraf ve video çekseniz gitmeden önce/geldikten sonra şeklinde ,size karşı çirkefleşmelerinin kayıtları da elinizde zaten var anladığım kadarıyla.çocuğa bakılamadığını kanıtlarsanız yanlarına sosyal hizmet görevlisinin verilmesini sağlayabilirsiniz diye biliyorum/düşünüyorum.
bir de şunu da söyliyim.aşırı kin ve nefret dolusunuz ve adamın hıncını çocuk-baba ilişkisi keserek çıkartmaya çalışıyorsunuz (burdan görünen bu), zararı çocuğa verdiğinizi hatırlayın.siz boşandınız bitti ama o onun sonsuza kadar babası.

Morluk derken canım 😳
düştüğünü söyledi ama ilk sefer foto çekmek ile velveleye vermedim.
3 saat çok bence 1 saat yeterli benim kızım 3 yaşında babasıyla bırakınca sürekli soruyorum çünkü anne gibi bakmazlar. Kimse babası değil demez ama hiçbir annede bırakmaz. Oda inadı değil çocuğu düşünmeli
yoo adam adet yerini bulsun inat olsun 3saat onun mali ya öyle düşünüyor.
AVM'lerde , cafelerde bir sürü oyun yerleri var. Babası ile çıkınca siz de çıkın , çocuğunuzun yanında olun. Eşiniz normal değil siz de değilsiniz. Güç savaşınız içinde olan çocuğa olacak.
beni götürmek istemez. Bu zamana kadar babane ve dedesinin yanında bem olunca sorun yoktu.sacmalayip durur.
emin olmamakla beraber bir fikrim var.çocuğun o hallerini belgeleseniz, morlukları vs için rapor alsanız / fotoğraf ve video çekseniz gitmeden önce/geldikten sonra şeklinde ,size karşı çirkefleşmelerinin kayıtları da elinizde zaten var anladığım kadarıyla.çocuğa bakılamadığını kanıtlarsanız yanlarına sosyal hizmet görevlisinin verilmesini sağlayabilirsiniz diye biliyorum/düşünüyorum.
bir de şunu da söyliyim.aşırı kin ve nefret dolusunuz ve adamın hıncını çocuk-baba ilişkisi keserek çıkartmaya çalışıyorsunuz (burdan görünen bu), zararı çocuğa verdiğinizi hatırlayın.siz boşandınız bitti ama o onun sonsuza kadar babası.
Çocuğu göstertip koruyup kollaması için uyarması kin mı oluyor.asil kini uyardigimda onlardan gördüm.

Konu içeriği karmaşık, anlatılanlara göre yorum yapmak yanlış olabilir, sadece başlıktaki sorunuza cevap vereyim; Babalıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan adamlar bir kaç ay sonra başka bir kadına meyil ettikleri zaman ancak inatlarından vazgeçiyorlar.
Benim eski eşim iyi bir baba, 2.5 senedir kızımızı hiç ihmal etmedi, onunla kıyaslamıyorum ama iki yakın arkadaşım eski eşleri aynı anlattığınıza benzer durumlar yaşadılar ve ancak başka bir ilişkileri olunca vazgeçtiler çocuklardan, şimdi yılda 1 kez görüyorlar çocukları, çünkü çocukları babalarını görmek istiyorlar, kötü de olsalar onlar için baba neticede..

Konu içeriği karmaşık, anlatılanlara göre yorum yapmak yanlış olabilir, sadece başlıktaki sorunuza cevap vereyim; Babalıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan adamlar bir kaç ay sonra başka bir kadına meyil ettikleri zaman ancak inatlarından vazgeçiyorlar.
Benim eski eşim iyi bir baba, 2.5 senedir kızımızı hiç ihmal etmedi, onunla kıyaslamıyorum ama iki yakın arkadaşım eski eşleri aynı anlattığınıza benzer durumlar yaşadılar ve ancak başka bir ilişkileri olunca vazgeçtiler çocuklardan, şimdi yılda 1 kez görüyorlar çocukları, çünkü çocukları babalarını görmek istiyorlar, kötü de olsalar onlar için baba neticede..
bende onu diyorum her baba bir değil karısınla anlaşamayıp iyi babalıkta yapan var.babanın iyisi de kötüsü de yavrusunu sever.fakat babalığı beceren var beceremeyen var.
5 senede koca olmayı öğrenemeyen en sonunda pes edenin babalığı da ona göre olduğunu düşünüyorum.
görsün de yeter ki yavrum incinmesin. ilçede oturuyorum.merkeze tek çocuğu çocuklar için olan bir yere götüreceğim diyor inadından.
ilk aldığında 3 saatte çocuk feleğin çemberinden geçmiş gibi geldi.
ona ayrılan 3 saat endişeliyim. oradan 3 saatte getirir mi bilmiyorum.daha anne babayı net söyleyemiyor,
derdini anlatamıyor.bu evcil hayvan gibi tasmasından tutacak gezmeye götürecek o kafada.
aslında biri olduğunu düşünüyorum. mahkemeye çaktırmadan görüştüğü fakat evlenecek biri yok sanırım.öyle olsa bi an önce kurtulup evlenmek ister heralde.

Çocuğu babasından koparmak size fayda sağlamaz.uzlaşma yoluna gidin bence kendi çocuğunuz için biraz büyüyene kadar idare edin zaten belli bir yaşa gelince o kendi kendini idare eder ihtiyaçlarını babasına söyler.adamda taş değil heralde yapar.şuan kendini ifade edemediği için adamda sorumsuz olduğu için beceremiyor gibi geldi.yaşı küçük çocuğa zaten 3 saat çok altını falan değiştiremiyor mu?yemek yerdiremiyor mu?aldığında eline bir program mı verseniz 1 saat sonra yemek yemesi lazım,altını şu kadarda bir kontrol et vs....yani aptala anlatır gibi anlatın en iyisi direkt babaya.bazı babalar gerçekten çocuğuna bağlı oluyor boşansalar bile çocukla bağları kopmuyor zaten doğru olanda bu.tersini istemeniz ve teşvik etmeniz çoçuğa ileride zarar olur.

Çocuğu babasından koparmak size fayda sağlamaz.uzlaşma yoluna gidin bence kendi çocuğunuz için biraz büyüyene kadar idare edin zaten belli bir yaşa gelince o kendi kendini idare eder ihtiyaçlarını babasına söyler.adamda taş değil heralde yapar.şuan kendini ifade edemediği için adamda sorumsuz olduğu için beceremiyor gibi geldi.yaşı küçük çocuğa zaten 3 saat çok altını falan değiştiremiyor mu?yemek yerdiremiyor mu?aldığında eline bir program mı verseniz 1 saat sonra yemek yemesi lazım,altını şu kadarda bir kontrol et vs....yani aptala anlatır gibi anlatın en iyisi direkt babaya.bazı babalar gerçekten çocuğuna bağlı oluyor boşansalar bile çocukla bağları kopmuyor zaten doğru olanda bu.tersini istemeniz ve teşvik etmeniz çoçuğa ileride zarar olur.
bende tek beceremediğini babanesine diyorum başında dursun diye onlar hakaret algılıyor. hakime söyleyeceğim. cevap dilekçesine yazacak konu bulamayıp çocuk göstermiyor demişti. fakat mahkemeye yakın tarihe kadar 2-3 haftada bir babanesi dedesi gördü. temmuz ayından ilk durusma arasında zaten gördü babane dede.hep bana babanesinin özlediğinden bahsediyordu yavrumu özledim demiyordu.babasına de dedim sende gel gör.o son 2 görüşmeye geldi.alt değiştiremez.doyuramaz. ama bu 2. gönderdiğimde diyeceğim.mesajlada ilk görüşmesinde uyardım bana moralimi bozma dedi ya şaka gibi.ben tek başına babanesiz görmesini istemiyorum. babanesi varken alsın diyorum. o bir iki hafta da kaybı olmaz.çocuk sağlıklı ortamda görsün istiyorum.

düştüğünü söyledi ama ilk sefer foto çekmek ile velveleye vermedim.
yoo adam adet yerini bulsun inat olsun 3saat onun mali ya öyle düşünüyor.
beni götürmek istemez. Bu zamana kadar babane ve dedesinin yanında bem olunca sorun yoktu.sacmalayip durur.

Çocuğu göstertip koruyup kollaması için uyarması kin mı oluyor.asil kini uyardigimda onlardan gördüm.
Dikkat et canım çok korktum çocuğa şiddetmi uyguluyor acaba neler duyuyoruz 😓

Şimdi tepki çekeceğim belki ama 19 aylık çocuk 3 saat aç kalır bezi de değişmese de olur ( kaka yapmadı ise)

Bana abartılı tepkileriniz var gibi geldi

Bezini değiştiremez, doyuramaz vs gibi net fikirleriniz var sizin de yapıcı olmak yerine bıksın tavrınız var gibi

Çocuğun karnını doyurup altını değiştirip verirseniz arada da yemesi için- ne yediriyorsanız meyve olur makarna olur - saatine göre bir kaba koyup verirseniz bence halleder

Kızınızın yaşındaki çocuklar kreşe gidiyor 3 saat babasının yanında rahatlıkla kalır

Kış geliyor uygun giydirmesini montunu hırkasını uygun Zamanda çıkarıp giydirmesini tembihleyin yeterli

Bir de Kv ye ne yazdınız da hakaret algıladı kibarca siz de yanında olun, çocuk küçük X tek bakamıyor yazmışsınız gibi gelmedi bana

davam devam etmekte kızımın görüş günü belirlendi.sorum boşanıp babalık yapabilene değil yapamayan beceremeyenler ile ilgili.
eski kocam çocuk bakmaktan anlamaz ve babanesi çalışıyor.
babanesinin olmadığı vakit alınca kızımı alınca çocuk eve bitkin, yüzünde morluk, aç soğuktan gaz sancısı çekerek geldi.çocuk 4 saat kendine gelemedi.ben mesajla uyardım.babasını babası çocuğu değil kendini mutlu etme derdinde..çocuk heba oluyor.
babanesini uyardım.(ikisi de bunu hakaret olarak algılıyor) eski kocamı kışkırtıp hakaretler yağdırmış.
emsal kararlara göre görüş günü ayarlayamıyoruz.bugün avukata da yazdıklarını göstericem.
mahkemeden önce çocuğu görmek için yalakalık yapan babanesi dedesi kaçacak delik arıyor mahkeme kararından sonra .babanesini uyardığımda da gerçek yüzünü göstermiş oldu.
sonuç alamazsam nereye başvurayım.çocuk doğunca ne kadar insan olamadığını anlamış olduk.zarar vermek istemese de bakamıyorlar kendileri 4 ayaklı gibi yetişmiş.
1 aydır yürüyen kızım çok tehlikeli zaman diliminde. burdan bahane ediyorsun demeyin o derece beyin yok bu adamda annesini de çocuğun başında dursun istedim.
beceriksiz babalar acaba boşanmadan ne zaman sonra artık aramayı almayı bırakıyorlar?fiziksel ve manevi şartlar uygun değil onlarda.onlar bıkacak diye çocuğumu heba etmeden ne yapabilirim?(burda abartmıyorum ciddiyim)
Genelde her konunuzu okurum hak da verdiklerin olmuştur ama bu cok fazla bence.cok nefret dolusunuz ama bi baba nasıl siz anneyseniz oda baba.siz kizinizimi düşünüyorsunuz yazık.çocuk hayatı boyunca hep ikinizin arasında kalacak ne yazıkki....

Sorunu anlamadım , benım oglumun bıyolojık babası onu aramıyor hıcte aramadı. 18 aylıkken 1 kere aldılar. Cocuk cok kotu vazıyette gerı geldı, bu sekılde gerı gelınce kı o zaman konusan cocugumun konusması gerıledı. Aramızda bır tartısma yasandı , yüzünde goz yasları ızlerı bezı dolmus tasmıs vazıyette ıdı gerı geldıgınde. Bır daha aramadılar , bakmamıslar. Cocuk tanımayınca cocuk ıcınde hıc ıyı bısey degıldı bu. Ama bız almayın vs demedık , onlar 18 yasına kadar aramama kararı almıslar . 18 yasında ona araba alıp, gelıp goreceklermıs :rolleyes:
Cocuk da bana baba lazimdi arabayi ben de alirim der insallah

Sorunu anlamadım , benım oglumun bıyolojık babası onu aramıyor hıcte aramadı. 18 aylıkken 1 kere aldılar. Cocuk cok kotu vazıyette gerı geldı, bu sekılde gerı gelınce kı o zaman konusan cocugumun konusması gerıledı. Aramızda bır tartısma yasandı , yüzünde goz yasları ızlerı bezı dolmus tasmıs vazıyette ıdı gerı geldıgınde. Bır daha aramadılar , bakmamıslar. Cocuk tanımayınca cocuk ıcınde hıc ıyı bısey degıldı bu. Ama bız almayın vs demedık , onlar 18 yasına kadar aramama kararı almıslar . 18 yasında ona araba alıp, gelıp goreceklermıs :rolleyes:
Iste baba diye ben buna derim. 18 yılı kacir. 18 yaşında arabayla gel. Herşey normale dönsün birden. Balonlar uçuşsun.
Hayati film sanıyor bazıları

Şimdi tepki çekeceğim belki ama 19 aylık çocuk 3 saat aç kalır bezi de değişmese de olur ( kaka yapmadı ise)

Bana abartılı tepkileriniz var gibi geldi

Bezini değiştiremez, doyuramaz vs gibi net fikirleriniz var sizin de yapıcı olmak yerine bıksın tavrınız var gibi

Çocuğun karnını doyurup altını değiştirip verirseniz arada da yemesi için- ne yediriyorsanız meyve olur makarna olur - saatine göre bir kaba koyup verirseniz bence halleder

Kızınızın yaşındaki çocuklar kreşe gidiyor 3 saat babasının yanında rahatlıkla kalır

Kış geliyor uygun giydirmesini montunu hırkasını uygun Zamanda çıkarıp giydirmesini tembihleyin yeterli

Bir de Kv ye ne yazdınız da hakaret algıladı kibarca siz de yanında olun, çocuk küçük X tek bakamıyor yazmışsınız gibi gelmedi bana
eve bitkin mor yanakla gelince önce babasına mesaj attım babası moralimi bozamazsın dedi. ki nasıl çocuğunun mutluluğunu düşünüyor anlamadım.e sonra haliyle dikkat ederim dedi.daha da üstelemedim.
sabah işe gittiğim yerde babanesi de işe gidiyor. gidip yüzüne dedim tek başına bakamıyor sen olduğunda alsın sen yoksun evde galiba dedim.dışarıda mı kaldı yoksa? üstü başı ıslak yüzü mor geldi dedim başka bişey demedim(mesela hay senin babaneliğine gibi. zamanında da çocuk görmek için yalakalık yapıyorlardı.)
akşamda eski kocam hem aramış hemde anneme neden laf söylüyorsun karakteri bozuk demiş.mahkeme kararı var her hafta alıcam kafana sok filan yazmış(yani bu cümleden de çocuk değil de sanki hayvan gezdiriyor. inadına alıyor gibi)
bende o sizin bozukluğunuz nasıl verdimse çocuğu öyle istiyorum dedim.çouğu mutlu etmek için çocuk görüyorsun kendini mutlu etmek için değil dedim. oyuncak değil dedim.kaç mesajdır çocuğum diyorum sen bana hakaret ediyorsun dedim.
tabi bunlar mesajlaşmalar.konuşmadım konuşmamda. az çok bu da bahane oluyor anasının evliliğimizi zamanında onun üzerinden ne kadar yönettiğinin delili gibi.
sanırım artık ne olacağını algıladılar sıkıştılar.hepsi çalışıyor(kendince tabi) eve otel gibi yatmaya geliyorlar.çocuk için sağlıklı ortam yok.eninde sonunda onların işine de gelmeyecek bu durum.ama o zamana kadarda babası yavrumu bakıcam derken eziyete dönüştürmesin istiyorum.
aslında babanesinin bana kabaracağına düşünmesi lazım.
evliliği başaramamış çocuğundan nasıl bi babalık bekliyor bilmiyorum.
sözde her şeylerini kendileri yapıyor. eksiklerine atlayp kapattıklarını düşünüyorlar.
30 yaşındaki oğullarının kararkterleri ile yüzleşmiyorlar.
hatta 50 yaşındaki babası dert yanıyordu beni dinlemiyor inat ediyor diye.(sonuçta kime benzeyecekse, benzediğini inkar ediyor)
annesi kabullenmiyor onu anladım.kendi çocuğunun karakterini çocuğuna(eski kocama) hatasız mükemmel gibi zannettirmiş kendini.onların iç hesaplaşmalarının ortasında kalmasın yavrum.
dışardan babası ki nolcak diyorlar da. ben sevmiyorlar demiyorum zaten.çocuk için ortam müsait değil çocuk bakmak için baba tek bakmak için müsait değil sadece bana inat yapmaya çalışıyorlar çocuğu düşünen yok. babasının bana attığı mesajlardan da bu anlaşılıyor.

Genelde her konunuzu okurum hak da verdiklerin olmuştur ama bu cok fazla bence.cok nefret dolusunuz ama bi baba nasıl siz anneyseniz oda baba.siz kizinizimi düşünüyorsunuz yazık.çocuk hayatı boyunca hep ikinizin arasında kalacak ne yazıkki....
babası babanesi olduklarına değil.ailesinin evliliğimi ziyan etmelerine eski kocamın basitliğine kızgınım. ben onu kızımdan çıkarmıyorum.ama onların bozukluğunu. kendi bozukluklarını kızımdan çıkarmasınlar yani kurban kızım değil.bitane çocuğa bakacaklar şunun şurasında belli saate.
demek ki kızıma özenleri lafta imiş.
mahkemeden önce görüştürdüğümde bakmaya çok merak ediyorlardı hatta neden arada bize vermiyorsun bakalım gibi laflar ediyordu babanesi dedesi hani bakacaklarını garanti edecekler gibi.
ilk mahkeme kararında direk tuş.babane yok evde dede ona göre.daha anne baba demeyen tuvaletini bilmeyen bir aydır yürüyen dakika başı düşen kendini yaralamayı müsait bebeği hayatında hiç bebek bakmamış baba ile başbaşa bırakmak.

Bi anne olarak haklısınız tabi ki benimde kızım 29 aylık babasıyla birlikte tekte kalıyo bende sizin gibi babane veya halayla olmasını söylüyorum zaten kendi de çok güvenemiyor hareketli çünkü ama ben yatılı yolluyorum o yüzden yalnız kalmamalarını söylüyorum.
sizinki 3 saatte bişey olmaz diye düşünüyorum biraz sakin kalmaya çalışın çocuk bu ağlar da üşür de acıkır da sizin yanınızda da öyle oluyordur sadece bence ılımlı davranın babaya çocuk konusunda

mesela ben msj atarken sen zaten yapıyosundur ama şunlara dikkat eder misin diyorum ben kibar davranınca oda kibar davranıp herhangi bişey olduğunda arıyor beni mesela yemek yediremiyorum ne yapmalıyım diye

biliyorum çok zor böyle adamlara ılımlı davranmak sakin kalabilmek ama insan bi yerden sonra yoruluyo hırslı olmaktan mutsuz olmaktan bari diyosun içimde affedeyim şunları da bu kadar yorulmayım

Back
X