- 16 Ağustos 2018
- 140
- 93
- 28
- 36
- Konu Sahibi Jenniferxx
-
Eger karsilikli olarak hatalar anlasilip tekrar edilmeyecekse neden olmasin. Yoksa ayni seyler yine yasanirSelam hanımlar. Boşanmaktan vazgeçip mutlu olanınız var mı? Bu durumu yaşayanlar ayrıntılarıyla yazarsa çok sevinirim.
Neler çektim esim ailesi eziyet en son fiziksel siddet gordum darp raporu uzaklaştırma aldim hemen dava actim . Esim kapıda yattı köpek gibi yalvardi annesi babası geldi bi dünya hakaret ettim sizin yuzunuzden oldu diye eşim ailesini suçladı 4 ay falan görüşmedi şimdi gene aynı it iti ısırmaz yalakalikla. Kendilerine çektiler esimi . Şimdi kendi yağımızda kavrulup didiyoruz ne cok iyiyiz ne kötü ama esimin eski hareketlerinde yüzde 70 düzelme varNe için boşanma kararı verdiğinize ve ne için vazgectiginize bağlı.
Birbirimize olan saygımız olmadı. Düzeltebilirim diye vazgeçtik. Ciddi anlamda çok kavga ediyorduk. Onun hakaretlerine tepki olarak bende inatlaşıyordum. Ayrıca çok sinirli. Yapıyor. Sonra pişman oluyor.Olduğumuz yerde kapsamlı hastane çok uzak ve ikizlerimden birinin cidii derecede reflü hastalığı ve laringomalazisi var. Çok sık hastaneye yatıyor. Bu yüzden memleketimdeyim. O normalde yaşadığımız yerde çalışıyor. Birkaç hafta önce almaya geldiğinde sevmiyorsun beni deyip olay çıkardı. Ve boşanma noktasına geldik. Aslında çocuklarla ilgilenmekten onunla ilgilenemedim. Bu arada ara sıra uzakta olsa yanımıza gidip geldi. Saygı ve sevgiyi tekrar kazanabiliriz diye vazgeçtik.Ne için boşanma kararı verdiğinize ve ne için vazgectiginize bağlı.
Aldatma yok. Boşanmadık. Boşanmak istedik.Neden boşandınız eğer aldatma varsa olmaz
Neden boşanmadınız peki?3 kere boşanma davasından döndüm üçündede pişman oldum keşke boşan saydım dedim
Çok sinirli. Fevri davranıyor. Bende üslubumu sertleştiriyorum.Eger karsilikli olarak hatalar anlasilip tekrar edilmeyecekse neden olmasin. Yoksa ayni seyler yine yasanir
Tepkilerini düzeltir diye.Zamanında inanıp vazgeçip boşanmadığım için pişmanım....
Anladım ki kimse değişmez kimse düzelmez...
Hımmm. Dersini vermişsiniz. Tebrikler.Neler çektim esim ailesi eziyet en son fiziksel siddet gordum darp raporu uzaklaştırma aldim hemen dava actim . Esim kapıda yattı köpek gibi yalvardi annesi babası geldi bi dünya hakaret ettim sizin yuzunuzden oldu diye eşim ailesini suçladı 4 ay falan görüşmedi şimdi gene aynı it iti ısırmaz yalakalikla. Kendilerine çektiler esimi . Şimdi kendi yağımızda kavrulup didiyoruz ne cok iyiyiz ne kötü ama esimin eski hareketlerinde yüzde 70 düzelme var
İşte bende bundan korkuyorum. Çünkü psikoloji kalmıyor. Hem 1 yaşında ikizlere uğraş hem de kovayla...Bi kere bu raddeye geldimi işler biseyler bitmiş demektir.Umarım keşke boşansaydim demezsiniz
Bu kafamı karıştırıyor.Ben hiç duymadım
Hmm . Lafinizi sokup egonuzu tatmin etmişsiniz . TebriklerHımmm. Dersini vermişsiniz. Tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?