Boşanmadan vazgeçip mutlu olan var mı?

Jenniferxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
140
93
28
36
Selam hanımlar. Boşanmaktan vazgeçip mutlu olanınız var mı? Bu durumu yaşayanlar ayrıntılarıyla yazarsa çok sevinirim. Yorumlarınız çok önemli.

Son düzenleme:
Ne için boşanma kararı verdiğinize ve ne için vazgectiginize bağlı.
Neler çektim esim ailesi eziyet en son fiziksel siddet gordum darp raporu uzaklaştırma aldim hemen dava actim . Esim kapıda yattı köpek gibi yalvardi annesi babası geldi bi dünya hakaret ettim sizin yuzunuzden oldu diye eşim ailesini suçladı 4 ay falan görüşmedi şimdi gene aynı it iti ısırmaz yalakalikla. Kendilerine çektiler esimi . Şimdi kendi yağımızda kavrulup didiyoruz ne cok iyiyiz ne kötü ama esimin eski hareketlerinde yüzde 70 düzelme var

Ne için boşanma kararı verdiğinize ve ne için vazgectiginize bağlı.
Birbirimize olan saygımız olmadı. Düzeltebilirim diye vazgeçtik. Ciddi anlamda çok kavga ediyorduk. Onun hakaretlerine tepki olarak bende inatlaşıyordum. Ayrıca çok sinirli. Yapıyor. Sonra pişman oluyor.Olduğumuz yerde kapsamlı hastane çok uzak ve ikizlerimden birinin cidii derecede reflü hastalığı ve laringomalazisi var. Çok sık hastaneye yatıyor. Bu yüzden memleketimdeyim. O normalde yaşadığımız yerde çalışıyor. Birkaç hafta önce almaya geldiğinde sevmiyorsun beni deyip olay çıkardı. Ve boşanma noktasına geldik. Aslında çocuklarla ilgilenmekten onunla ilgilenemedim. Bu arada ara sıra uzakta olsa yanımıza gidip geldi. Saygı ve sevgiyi tekrar kazanabiliriz diye vazgeçtik.

Bi kere bu raddeye geldimi işler biseyler bitmiş demektir.Umarım keşke boşansaydim demezsiniz

Hımmm. Dersini vermişsiniz. Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…