boşanmak boşanmak boşanmak

hayalievren

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
189
166
23
burda yeniyim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...
dört yıllık Bi ilişki sonunda evlendim ve bir buçuk yıldır evliyim evlilik boyunca olaysız bir gün geçmedi iki aylık Bi kızım var. Bi dolu olay sorun yaşadık ve en son ayrilmaya karar verdik. boşanma sürecinden geçenler oldu mu nasıl atlatabilirim??

dört yıllık Bi ilişki sonunda evlendim ve bir buçuk yıldır evliyim evlilik boyunca olaysız bir gün geçmedi iki aylık Bi kızım var. Bi dolu olay sorun yaşadık ve en son ayrilmaya karar verdik. boşanma sürecinden geçenler oldu mu nasıl atlatabilirim??
iki aylık bir bebeğiniz var gerçekten boşanmak istediğinize eminmisiniz şiddet ve hakaret yoksa düşünün biraz tabi ne yaşadığınızı bilemem

MErhaba ben bosandim iki yi once. Cocugum yoktu o anlamda yorum yapmam dogru olmaz cocuk olunca is dgisiyor. Ilk bir yil zor gecti kabullenmem sindirmem zaman amdi ama geciyir zamanla. Anlasmali bosanacaksaniz hemen sonuclanir islemler. Hayirlisi olsun hakkinizda

biraz daha ayrıntı versen ,

daha çok yenisiniz , aldatma dayak yoksa biraz daha idare edebilseniz keşke

üzüldüm adınıza

anlaşmaliya çok yanaşmadı yani ikimizde çalışıyoruz ve birlikte aldık her syi aileler yardım etmemişti şimdi de her şey sanki kendinin gibi davranmaya çalıştı o yüzden pek anlaşarak olacağını sanmam

Ai
Aileler girince zorlaşıyor
Keşke aranıza mesafe koyabilse
İşiniz ne durumda
çalışmaya başlıycam yakın zamanda tam zamanı belli değil annelik izni kullanıyorum. mesafe işi zaten kolaydı çünkü ailelere uzağız 8-9 saatlik mesafede ailesi buna rağmen ordan her şeyin içine müdahil oldular eşim sagolsun her şeyi hemen anlattığı için aklınıza gelebilecek her şeyi ama

Boşanma kararınızdan dolayı sizi tebrik ederim gerçekten. Çocuğum var diyip şiddete hakarete vesaire göz yumup devam etmediğiniz için. Çünkü çocuğum var diyip sizi de çekirdek ailenizi düşünen bir adam yok ortada. Varsın çekişmeli boşanma olsun. Nafaka tazminat hakkınız olan her şeyi isteyin. İyi bir avukat tutun o işini bilir zaten. Yolunuz açık olsun!

Keşke olaylar devam ederken hamile kalmasaydınız, bende yeni evliyken azda olsa sorun yaşadım gebeliği erteledim, sizin durumunuzda geri dönüşü yoksa anlaşmalı boşanıp çocuğunuzun nafakasını almaya çalışın, duygusal anlamda ise sevdiklerinizden destek almaya toparlanmaya çalışın gerekirse bir psikolog desteği alın, Allah yardımcınız olsun inşallah

Keşke olaylar devam ederken hamile kalmasaydınız, bende yeni evliyken azda olsa sorun yaşadım gebeliği erteledim, sizin durumunuzda geri dönüşü yoksa anlaşmalı boşanıp çocuğunuzun nafakasını almaya çalışın, duygusal anlamda ise sevdiklerinizden destek almaya toparlanmaya çalışın gerekirse bir psikolog desteği alın, Allah yardımcınız olsun inşallah
hamileliği ertelemeyi düşündüm zaten ilac için zamanını bekliyodum o arada oldu

hamileliği ertelemeyi düşündüm zaten ilac için zamanını bekliyodum o arada oldu
Hayırlısı buymuş demek , üzmeyin kendinizi inşallah daha güzel bir düzen kurarsınız en azından kafanız rahat olur , keşke büyükler akıllı olsa da aranızı düzeltseydi maalesef herkes bencil davranıyor kimse yıkılan yuvayı, çocuğu düşünmüyor 😔

Hayırlısı buymuş demek , üzmeyin kendinizi inşallah daha güzel bir düzen kurarsınız en azından kafanız rahat olur , keşke büyükler akıllı olsa da aranızı düzeltseydi maalesef herkes bencil davranıyor kimse yıkılan yuvayı, çocuğu düşünmüyor 😔
oda denendi ama işin içine giren yalanlar ve iftiralar olunca olmuyo bazı şeyler

oda denendi ama işin içine giren yalanlar ve iftiralar olunca olmuyo bazı şeyler
O zaman biten bir şeyle uğraşmayıp kurtulmaya bakın kendi ayaklarınız üzerinde durun , inşallah evladınızla daha güzel günleriniz olur , sizin durumunuzda birçok kadın var dimdik ayakları üzerinde duruyorlar şartlar eskisi gibi değil çok şükür 🙂

Olaysız gününüz geçmedi öyle olaylı evliliklerden doğan çocuklara çok üzülüyorum çok!!

Merhaba.öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bende hemen hemen aynı durumdayım. Lohusalığımın 4. Günü boşanma konusunu açtı ve 13. Gün oğlunu da beni de bırakıp gitti. Yıllardır boşanacağım dediğim halde kabul etmeyen adam! Bu berbat zor günlerimde bana bunu da yaptı. Tabi ki sebebi ailesi!
bu kadar küşük bebek olunca mahkeme ne kadar görüş veriyor kızlar bilen var mı ? Bir de ailesine de görüş beriliyor mu? 1 yaştan sonra mı oluyor

Merhaba.öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bende hemen hemen aynı durumdayım. Lohusalığımın 4. Günü boşanma konusunu açtı ve 13. Gün oğlunu da beni de bırakıp gitti. Yıllardır boşanacağım dediğim halde kabul etmeyen adam! Bu berbat zor günlerimde bana bunu da yaptı. Tabi ki sebebi ailesi!
bu kadar küşük bebek olunca mahkeme ne kadar görüş veriyor kızlar bilen var mı ? Bir de ailesine de görüş beriliyor mu? 1 yaştan sonra mı oluyor
Bu erkekler hep mi böyle 😒yapıyonuz bari hamileyken yada lohusayken bize zarar vermeyin de zaten bozuk olan hormonlarımiz iyice bozulmasin 😔 işin içine aile girince neler olur bilirim aldatmayı saymazsak benimde problemlerinin neredeyse hepsi ailesi yüzündendi. o tanıdığım sevdiğim zaman geçirdiğim adam bana da neler etti de işte hayat bisey diyemiyorum. sizin bosanaciginiz kişi inşallah babalık yapar da sadece kimlikte yazan Bi isim olarak kalmaz çocuğunuz için. umarım hakkımızda hayırlısı olur Allah yardımcınız olsun bu süreçte 🤲🤲

Bu erkekler hep mi böyle 😒yapıyonuz bari hamileyken yada lohusayken bize zarar vermeyin de zaten bozuk olan hormonlarımiz iyice bozulmasin 😔 işin içine aile girince neler olur bilirim aldatmayı saymazsak benimde problemlerinin neredeyse hepsi ailesi yüzündendi. o tanıdığım sevdiğim zaman geçirdiğim adam bana da neler etti de işte hayat bisey diyemiyorum. sizin bosanaciginiz kişi inşallah babalık yapar da sadece kimlikte yazan Bi isim olarak kalmaz çocuğunuz için. umarım hakkımızda hayırlısı olur Allah yardımcınız olsun bu süreçte 🤲🤲
Babalık yapma kabiliyeti yoktu zaten. O yüzden hiç sanmıyorum. Oğluma fotoğrafını yolla videosunu yolla deyip duruyor telefon babası olacak.
Yıllardır küs olduğum ailesi doğumumdan 2 hafta önce ölen babam için arayıp bir başsağlığı bile dilemediler. Ben ki annesinin annesi öldüğünde gittm,cenazede hizmet ettim ve akrabaların karşısında küs değilmişiz gibi konuştum.
Hastaneye gelmiş bebeği görmeye Ben de göremez dedim.
Lohusalığımın 4. Günü annem çocuğumu göremedi deyip yıllardır istedipim boşanmayı kabul etti. Annesi torununu 5 dakika göremedi diye kendi süt kokulu çocuğundan vazgeçti.! Nasıl bir mantıktır bu!😡 Benim bu acılı sancılı sorunlu lohusa dönemimde bırakmasını geçtim bebepini hiç düşünmeyen birine ne diyebilirm ki?😶
u erkeklere babalık sonradan yüklenir derlerdi ne kadar sonra yükleniyor acaba?

Back
X