- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
Boşan o zaman, asla altta kalma.. Ortalık annesiz babasız çocukla dolsun.
ben mesala sinirle konu açıyorum sayıyorum sövüyorumBazı üyeler var. Sürekli konu açıp aynı derdi evire çevire anlatıyor. Kimi kocasına kimi kayınvalidesine takık. Anlatıyor da anlatıyor. Bir ton akıl veriliyor, ayna olunuyor yok o mızmızlanmaya devam. Çözümü var aslında derdininin çözümü kendinde de o ısrarla yumuyor gözlerini görmüyor. E boşan o zaman deniyor diyorum ben yani şahsen.
Bana katılmayanlar olabilir ancak ben bdv konularının çoğunlukla öfke anında stresle açıldığını düşünüyorum. Öfke dinince affedici olmayı seçiyor çoğu insan. Yani şöyle buraya gelip bokluyor kocasını ama reelde adam bir aşkım dese eminim birçok kadın karşısında eriyordur kocasının. Anında arım balım peteğim moduna dönülüyor. Bir rüzgardı esti gitti bitti deniliyor.
İç döküyor yani insanlar. Karşılığında da herkes fikrini söylüyor. Boşan diye direten, baskı kuran varsa konu sahibi de bundan rahatsızsa onunda çözümü mevcut, göz ardı et butonu!
Sizinde gözünüze kestirdiğiniz boşan demesinden rahatsız olduğunuz üye varsa göz ardı edin. Böyle konular açıp üyelerle didişmenize gerek kalmaz.
tabi canıım mazallah kocişkosuz kalıp naparlar.kocişkosuz yaşanır mı hiçHerkes ezik olmak zorunda değil.
Aman sizde yapışın kocişkolaranıza ortalık aile içi huzursuzluk sebebiyle psikolojisi bozulan çocukla dolsun
Ya bu arada anneniz birçok sıkıntı yaşasa da iyi ki boşanmamış diyorsunuz da , işte o öyle olmamış. Ortaya sizin gibi kendini ifade ederken bile atarlı giderli sinirli bir kişilik çıkmış. Zaten başlı başına 'neden kötü evlilikler bitmelidir' in örneğisiniz. Fazla söze gerek bırakmamıssınız.
Hayırdır turkiyedeki boşanma oranları sizin hanenize eksi olarak mı yazılıyor da mutsuz ama 40 yıl devam eden evlilikleri tavsiye ediyorsunuz? Hiç gerek yok böyle atarlı giderli konulara. Kendinize niye vazife bildiniz acaba..Merak etmeyin zaten herkes sizinle aynı kafada olduğu için korkunç bir boşanmalar yaşanıyor ve hepside 1 yıl içinde ayrılanlar. Sanki eskiler mutluluk içinde geçirmiş hayatları ve 40 yıl sürdürmüşler dimi.
Bizde sizinle birlikte sayıp sövüyoruz aslında. Boşa onu. Ne tutuyorsun kocanı diye filan yazıyoruz atarlanıyoruz adama. Ne oluyor koşarak adliyeye gidip dava mı açıyorsunuz? Hayırben mesala sinirle konu açıyorum sayıyorum sövüyorum
aynenBizde sizinle birlikte sayıp sövüyoruz aslında. Boşa onu. Ne tutuyorsun kocanı diye filan yazıyoruz atarlanıyoruz adama. Ne oluyor koşarak adliyeye gidip dava mı açıyorsunuz? Hayır
Harbi boşanılması gereken konularda zaten boşasam mı denilmiyor nasıl boşanacağım yol gösterin deniliyor
Şimdiki adamlardan cok cok iyi bizim babalarimizYanı çok mu iyi yapmışlar
Her taraf ezilen kadın ruh hastası adamla dolu
İşte benim bahsettiğim ufak tartışmalarda boşanın diyenler. Ama bazı okumayı ya da anlamayı bilmeyen üyeler, sanki ben sizi dövsede sövsede asla boşanmayın demişim gibi tepki göstermeye çalışıyorlar.Herşey de tabi ev terkedilmez. Ufak tefek tartışmalar her evde olur.
Ama......
Eğer bir evde psikolojik ve sözsel şiddet ya da fiziksel şiddet varsa anında terkedilir.
Kocamdan niye çekeyim yahu. Benim anlatmak istediğimi anlayamayan kişiliktekilere oturup neyi ifade edebilirim ki.Mutsuzluğunun mutluluk olduğuna kendini öyle inandırmış ki herkese de doğrusu bu dayatması yapıyor.Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu
Benide mahkemeye verirmisinKonu sahibi nereye kactin????
Bak 1 ay sonra kocan da ogrenecek burada yazdiklarini , insanlara hakaret ettigini
Guzel bir sekilde odullendirir seni artik
Mutlu mesut el ele gelirsiniz mahkemeye
Inşaallah sen gidersin mahkemeye.Konu sahibi nereye kactin????
Bak 1 ay sonra kocan da ogrenecek burada yazdiklarini , insanlara hakaret ettigini
Guzel bir sekilde odullendirir seni artik
Mutlu mesut el ele gelirsiniz mahkemeye
Öğretiyim denilmez, öğreteyim denilir. Daha Türkçe yazmayı bilmiyorsun insanlara hakaret ediyorsun. Klavye delikanlılığına gerek yok.. Hanımefendi olmanı dilerim.Sen degil siz , bu yasa gelmissiniz ama ogreten olmadi herhalde ben ogretiyim SİZE ve dedikodu yapmiyorum , cok sasirdiniz degil mi? Bu dunyada sizler gibi olmayan insanlar da var , ama vizyon olmayinca bilemiyorsunuz tabi
Herhangi bi sey ifade etmenizi istemedik ki? Siz kendinize bunu niye vazife bildiniz, onu anlamadik bi kere.. Bir de, yine millete ayar vermeye çalışırken, siz okudugunuzu anliyor musunuz cidden?Kocamdan niye çekeyim yahu. Benim anlatmak istediğimi anlayamayan kişiliktekilere oturup neyi ifade edebilirim ki.
Allah aşkına sizler nerenizle okudunuzda kimler dayak yiyor biliyor musun diye soruyorsun bana? En ufak şeyler için boşanın diyenlerden bahsettim ben. Biraz okumayı ve anlamayı öğrenseydiniz bu kadar kavgacı insan olmayıp hanımefendi olurdunuz.Turkiye de her uc kadindan biri dayak yiyor sen neyin kafasindasin?Coguda cocuklarinin gozu onunde.peki aldatilanlara ne demeli?ya belali ailesi olan eslere?Sen senelerce oku didin calis sonra elin adami yine dovsun yine asagilasin ama aile kavrami onemlidir deyip sus!!Sukurler olsunki bundan yirmi sene oncesine kadar kadinlar akillandi,artik kadin da calisiyor kadinda toplumun icinde.Ayrica kimse de burda aman bosan gitsin diye yazdigini gormedim gercekten ciddi meseleler olmadikca.Senin baban eger sana ve annene cehennem hayati yasaticak kadar kotu olsaydi,degil bosanmalarini olmesini isterdin.Kavgali dovuslu itisli kakisli evlilik insana cehennem hayati yasatir,ne yedigini ne calistigini anlarsin,boyke bir hayat yasamaktansa tabiki bosanilmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?