Boşanmak bu kadar kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben mesala sinirle konu açıyorum sayıyorum sövüyorum

Herkes ezik olmak zorunda değil.
Aman sizde yapışın kocişkolaranıza ortalık aile içi huzursuzluk sebebiyle psikolojisi bozulan çocukla dolsun
tabi canıım mazallah kocişkosuz kalıp naparlar.kocişkosuz yaşanır mı hiç hiç akıllarına gelmiyor o psikolojik(hatta çoğu zaman fiziksel) şiddet içinde yetişen çocuklar da büyüyünce kendi ailelerine karılarına çocuklarına aynısını yaşatıyor.Allah akıl fikir versin , koca delisi yapmasın insanı.

Bana da sanki kendi başına gelenleri burada konu olarak görünce cevap olarak da insanların boşan yazdığını okuyunca sinirlenmiş gibi geldi. “Benim evliliğim o kadar kötü mü, başka insanlar bunları çekmeyip boşanıyor mu?” gibilerinden. Yani ya kocasına kızacaktı ya bize ve fatura bize kesilmiş diye düşündüm. Yoksa bir insan durduk yere niye bunu bu kadar dert edinip böyle bir konu açar bilmiyorum.

Annesiz babası çocuk nedir
Boşanan her çocuğun annesi ve babası vardır sadece aynı evde yaşamıyorlar hepsi bu
Kavga gürültü şiddet ortamında büyüsün aman sakın kimse boşanmasın neme lazım anneyle yada babayla huzurlu güvenli bir ortamda büyümesin de annesi babası başında olsun hergun kavga olsun bu mudur

Hayırdır turkiyedeki boşanma oranları sizin hanenize eksi olarak mı yazılıyor da mutsuz ama 40 yıl devam eden evlilikleri tavsiye ediyorsunuz? Hiç gerek yok böyle atarlı giderli konulara. Kendinize niye vazife bildiniz acaba..

ben mesala sinirle konu açıyorum sayıyorum sövüyorum
Bizde sizinle birlikte sayıp sövüyoruz aslında. Boşa onu. Ne tutuyorsun kocanı diye filan yazıyoruz atarlanıyoruz adama. Ne oluyor koşarak adliyeye gidip dava mı açıyorsunuz? Hayır

Harbi boşanılması gereken konularda zaten boşasam mı denilmiyor nasıl boşanacağım yol gösterin deniliyor

aynen
Galiba konu sahıbı biri boşan deyıp boşandığı için sınırlı

"Boşandıktan sonra başka bir erkek daha mı iyi olacak
Baba evinde daha mı mutlu olacaksın? " denmiş de.. Tek alternatif gene başka bir 'erkek' midir ? Erkeksiz bir hayat mümkün olamaz mı ? Eğer evlilik bir kambur olmuşsa kadın için ondan kurtulup tek başına misler gibi de bir hayat kurabilir. Evlenmek ya da evli kalmak bir başarı değil artık. Devir çoktan değişti. Kadının ruhunu sömüren bütün evliliklere "boşan" yorumu yapılması son derece kutsal bir kızkardeşlik görevidir. =)

Herşey de tabi ev terkedilmez. Ufak tefek tartışmalar her evde olur.

Ama......
Eğer bir evde psikolojik ve sözsel şiddet ya da fiziksel şiddet varsa anında terkedilir.
İşte benim bahsettiğim ufak tartışmalarda boşanın diyenler. Ama bazı okumayı ya da anlamayı bilmeyen üyeler, sanki ben sizi dövsede sövsede asla boşanmayın demişim gibi tepki göstermeye çalışıyorlar.

İşte yine anlamış olduk ki detayı okumayan ya da okuduğunu snlamayan çok üye var.

Mutsuzluğunun mutluluk olduğuna kendini öyle inandırmış ki herkese de doğrusu bu dayatması yapıyor.Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu
Kocamdan niye çekeyim yahu. Benim anlatmak istediğimi anlayamayan kişiliktekilere oturup neyi ifade edebilirim ki.

Bu konu bir cesit deney yapmak icin mi ? Oyle mutsuz ailede büyüyen cocuklar cok perişan oluyor ama arkadaşım. Tabiki 4 4 luk mutluluk yoktur. Olamaz da. Mukemmel insan da yoktur. Insan mukemmel olabilcek bir varlık değildir çünkü,ama mutsuz evlilikler neden devam etsin ki cok yanlis bir bakis açısı bana göre

Konu sahibi nereye kactin????
Bak 1 ay sonra kocan da ogrenecek burada yazdiklarini , insanlara hakaret ettigini
Guzel bir sekilde odullendirir seni artik
Mutlu mesut el ele gelirsiniz mahkemeye
Benide mahkemeye verirmisin merak ediyorumda burdan bi kac kisiyi sizde dahil. Canli canli gormek istiyorum

Sen degil siz , bu yasa gelmissiniz ama ogreten olmadi herhalde ben ogretiyim SİZE ve dedikodu yapmiyorum , cok sasirdiniz degil mi? Bu dunyada sizler gibi olmayan insanlar da var , ama vizyon olmayinca bilemiyorsunuz tabi
Öğretiyim denilmez, öğreteyim denilir. Daha Türkçe yazmayı bilmiyorsun insanlara hakaret ediyorsun. Klavye delikanlılığına gerek yok.. Hanımefendi olmanı dilerim.

Kocamdan niye çekeyim yahu. Benim anlatmak istediğimi anlayamayan kişiliktekilere oturup neyi ifade edebilirim ki.
Herhangi bi sey ifade etmenizi istemedik ki? Siz kendinize bunu niye vazife bildiniz, onu anlamadik bi kere.. Bir de, yine millete ayar vermeye çalışırken, siz okudugunuzu anliyor musunuz cidden?

Allah aşkına sizler nerenizle okudunuzda kimler dayak yiyor biliyor musun diye soruyorsun bana? En ufak şeyler için boşanın diyenlerden bahsettim ben. Biraz okumayı ve anlamayı öğrenseydiniz bu kadar kavgacı insan olmayıp hanımefendi olurdunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…