- Konu Sahibi VuslataDair
-
13-10-3Kızlarınız kaç yaşında?
Ah bir de onu dinlesen bizim için orda çocuklarımızın geleceği için orda ama ben nankörüm Ada'm nimet kısacası her durumda haklı süper eş ve baba bende zavallı işe yaramazBen sana demiştim onceki konunda. 10 sene adam yurtdısında tek basına sence rahat dururmu? Var birisi yada birileri oyalanıyodu ve asla maasın tamamını sana yollamadı bunuda unut
Suan acıkkı bahane arıyo tamamen sonlandırmak icin. Adamda zaten cocuk sevgisi sorumluluk duygusu yok. Aile kavramı kaybolmus arada gelip goruyo senle beraber olup gidiyodu işte. Sana sevgisi olsa zaten bu kadar ayrı kalamaz cnm belki 2-3 yıl ev alıncada geri donerdi.
Acık ve net bosanmalısın. Dogru karar. 10 senen heba oldu bari geri kalan omrun senin olsun
O kadar" el iyisi "bir profil çizer ki ve ben manyak o kadar anlatmam ki kimseyeÇocukları alamaz,
Burdan da dava açabilirsiniz ve açmalısınız da!
En yüksek miktarda tazminat isteyin anlasın anyayı konyayı!
Ay k.çımın kenarı deseydin! Nimetmişmiş
Senin bana ne hayrın dokunuyor deseydin ay ben dellendim yeminle!
Kardesim ev senin ustune degilmiAh bir de onu dinlesen bizim için orda çocuklarımızın geleceği için orda ama ben nankörüm Ada'm nimet kısacası her durumda haklı süper eş ve baba bende zavallı işe yaramaz
Beni bu hale getirdi özgüvenimi yerle bir etti bu adam
Aa yakalamış mı adamı ben bilmiyorum eski konularınıYani ruh hastası mı bu adam? Ne oldu da bu noktaya geldiniz bilmiyorum ama sakın geri adım atmayın. Bundan sonra ne ondan koca olur, ne sizden mutlu bir eş. Affederseniz bir de üzerine alenen aldatması va daha başka çirkinlikler eklenir. Boşanın diyorum kesinlikle geri adım atmayın.
Desinler aldırma, ben de anlatmıyordum hiçbirşeyi ama beni bilen biliyor ve gerisi de umrumda değil, sizi de zaten tanıyanlar hak verecektir tanmayıp konuşanların da canı cehenneme!O kadar" el iyisi "bir profil çizer ki ve ben manyak o kadar anlatmam ki kimseye
İnanın boşanınca benim için Ada'm melek gibiydi kadın kudurdu rahat battı kadına diyecekler
Yok aldatma sanırım, eski konuları bilmiyorum. Sadece açık açık bir kadına, bunca yıllık eşe böyle muamele yapıp istemiyorum diyen adamla evli kalmaya devam edilirse aldatma da başlar, aleni de yapılır diye düşündüğümden öyle yazdım.Aa yakalamış mı adamı ben bilmiyorum eski konularını
Bu noktaya çoktan gelinirdi ama bakın hakaret ederdi ben duymazdan gelirdim küfrederdi ben gene duymazdan gelirdim o haksız olurdu o küserdi ben yalvarırdım ben barışırdım inanın bu evlilik böyle sürdü rabbim şahitYani ruh hastası mı bu adam? Ne oldu da bu noktaya geldiniz bilmiyorum ama sakın geri adım atmayın. Bundan sonra ne ondan koca olur, ne sizden mutlu bir eş. Affederseniz bir de üzerine alenen aldatması va daha başka çirkinlikler eklenir. Boşanın diyorum kesinlikle geri adım atmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?