- Konu Sahibi VuslataDair
-
Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat ben de size katılmıyorum iyi akşamlarHemen mi? Yahu 13 yaşında çocuk +10 yılda öncesi. Daha bunun hemenimi var?
Hayatın ne ütopik olduğunu burda çok insan yaşayarak tecrübe ediyordur zaten ama, ben her boşananın mutsuz olduğunu duymadım.
Kadın çekicekse kendi hayatının derdini çeksin, niye bide hakaret eden evine gelmeyen herifi çeksinki.
Başa gelmeden anlaşılmaz haklısınız ama size katılamıyorum maalesef..
Aslinda bosuna spazmlar gecirmissin. Baktin kufur ediyor. Biraz yazsin. Hic okumadan mesajlari silecektin (ki sonradan okumayasin)
Ve baktin devam ediyor sen engelleseydin. O kudursaydi.
ALLAH kurtarsin. Bir erkek. Ben erkegim diyeb birisi nasil karisina kufur edebilir benim aklim almiyor.
Tabiki boşanmak gğnah değil ama tek çözüm yolu da değil. Ben hiç boşanıp da daha sonda Mutlu olanını görmedim ayrıca hayat ütopya değil hele de bu Zaman'da iş bulmak kolay mı ? Hele de bir yaştan sonra çok zor ben gerçekleri konuşuyorum boşanmak hiç bir zaman çözüm değil bence hem Ada'ma istediğini neden hemen versin ki ?
13 yıllık evliyim 35 yaşındayım beni bıraktığımda 25 yaşındaydım kozlarımın biri 3 yaşında diğeri 6 aylıktıHemen mi? Yahu 13 yaşında çocuk +10 yılda öncesi. Daha bunun hemenimi var?
Hayatın ne ütopik olduğunu burda çok insan yaşayarak tecrübe ediyordur zaten ama, ben her boşananın mutsuz olduğunu duymadım.
Kadın çekicekse kendi hayatının derdini çeksin, niye bide hakaret eden evine gelmeyen herifi çeksinki.
Başa gelmeden anlaşılmaz haklısınız ama size katılamıyorum maalesef..
Çok teşekkür ederim sizin yüreğinizin güzelliği o...Konu sahibesi sizi hic gormedim tanimiyorum diger konunuzuda okumustum sizi su gibi guzel nazik nayif bi kadin olarak canlandirdim gozumde .Cok yanliz kalmissınız hayatınızda hic evlilik yasamamışsınız adam hep yokmuş boşanın demek bana düşmez ama gönlünüz ne istiyosa onu yapın .
Sen çalışmıyorsan neden eşinin yanında değilsin anlamadım. Her yurtdışında çalışan karısından ayrı mı kalıyor? İlk kez böyle bir evlilik görüyorum. İnsanlar 1 yıllığına yurtdışına giden kocalarıyla gidiyor siz 10 yıldır ne demeye ayrısınız?
13 yıllık evliyim 35 yaşındayım beni bıraktığımda 25 yaşındaydım kozlarımın biri 3 yaşında diğeri 6 aylıktı
6 ayda bir izne gelir 15 gün kalır onu da burnumdan fitil fitil getirirdi
Kan kusar kızılcık şerbeti içtim derdim
Hayatınızın baharında yapayalnız kalmak çok zor bişeydir eminim. O yaştakiler el ele göz göze sinema kafe geziyo eşiyle.. yaşınızda hala çok genç eminim çok güçlü dimdik durucaksınız o adamın karşısında..
13 yıllık evliyim 35 yaşındayım beni bıraktığımda 25 yaşındaydım kozlarımın biri 3 yaşında diğeri 6 aylıktı
6 ayda bir izne gelir 15 gün kalır onu da burnumdan fitil fitil getirirdi
Kan kusar kızılcık şerbeti içtim derdim
Yok bu saatten sonra silmesin zaten. Yani keske küfür ettiginde kendini bukadar uzmeseydi.Dava acarsa belki lazim olur. Bence silmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?