- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi ananas8284
Bir insan nasıl bu kadar değişir anlamıyorum. Bu tutumun bir başlangıcı olmalı, sanki eksik bir şeyler var gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu adamın size sevgisi de saygısı da bitmiş konu sahibi. çocuklarınızı asla alamaz o konuyu dert etmeyin.Yapıyormuş neyiniz eksik diyor. Market geliyor bez geliyor mama geliyor. O babalığı herşeyi alıp getirmek sanıyor. Yapmıyorum ne yemek ne çay ne iş. Bi tek çocuklara bakıyorum. Sabah bişey Lazım mı dedi cevap vermedim sana diyorum bişey Lazım mı dedi ben attık sen seninle konuşmuyorum dedim. Çokta umrumda ne halin varsa gör Yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedi vurdu kapıyı gitti.
Bana 2 yıl yetecek param var diyorsunuz. Bu adam zaten size alışveriş yapmak dışında ne veriyor ki, artık onu bile sipariş edip eve getirtebiliyorsunuz. Boşa acı çekiyorsunuz, o adam çocukları almaya cesaret edemez çünkü bakamaz, ayrıca mahkeme de ona vermez. Burada 2018yılına ait bir hikaye okudum çok uzundu bütün süreci, çabasını an an yazmış, çok seviyorum yapamam diyordu, bankacıydı kadın, ama sizin gibi bitikti,özgüveni sıfırlanmıştı, ne yaptıysa olduramadı, ikizleri vardı sizin gibi. Ailesinin yanına gitti, düzenini kurdu son mesajı kutulduğu için çok mutlu olduğu yolunda. İyi düşünün, ekonomik özgürlüğü olan bir kadın erkek şiddeti çekmeye mecbur değildir, o çocuklar mutlaka büyür, huzurlu bir ortamda büyütmek sizin elinizde, alın karşınıza sakince konuşun olmuyorsa yavaş yavaş hazırlığınızı yapın ve kurtarın kendinizi hiçbir kadın hizmetçi muamelesi görmeyi haketmez, size dokunup iki çift güzel söz söylemeye tenezzül etmeyen adama ne mecburiyetiniz var. Evdeki varlığının size manwvi olarak faydası yoksa aksine zarar veriyorsa onunla yaşamak zorunda değilsiniz. Dilenci ya da köle değilsiniz siz,eşsiniz,annesiniz,çalışan ekonomik gücü olan bir kadınsınız, bebekler büyümüş aslında 15 ay küçük değil bakıcıyla da olurlar, kemdi iş yerinizi açmayıp birine ortak olarak da işe başlayabilirsiniz. Bu adam sizin para kazanan aklı başında bir kadın olduğunuzı unutmuş,siz de bebeklerinize kavuşruğunuz için unutmuşsunuz, hatırlayın. Böyle bir hayat yaşamak için çalışmadınız mali müşavirlik sınavınaYok sağolun hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin uzun uzun yazanlar elleriniz dert görmesin.ben yapabilirim değil mi iki çocuğa bakarım değil mi perişan olmak istemiyorum. Ama sevgisiz yuva da istemiyorum. Bende bir kadınım ya duygularım var. İki sene eline dokunulmayan sarılmadan sevgi sözcüğü duymadan yaşıyorum ya. Neyim ben bakıcı mı
kız Kudra senin hiç derdin tasan yok mu anca başkalarına teselli veriyorsunÇocukları sizden alma gibi bir hakkı yok boşanma durumunda. Bu konudaki endişeleriniz yersiz.
Aldatılıyor olma ihtimaliniz var gibi geldi bana. Daha önce böyle olmayan adam sonradan bu hale bir sebep olmadan kolay kolay gelmez.
Umutsuzcum her gördüğün yorumumu alıntılayıp konuları sabote etmesen nasıl olur? Geyik yapılacak konu değil bu. Ayıp oluyor konu sahibine.kız Kudra senin hiç derdin tasan yok mu anca başkalarına teselli veriyorsun
Yeni avını bulamamıştır ondan burda hic olmayacak konuda dahi geyik yapma çabasıUmutsuzcum her gördüğün yorumumu alıntılayıp konuları sabote etmesen nasıl olur? Geyik yapılacak konu değil bu. Ayıp oluyor konu sahibine.
Bana en güvenmesi gereken kişiler ailemdir.Eğer bana inanmazsalar böyle bir durumda arkamda ailem var diyemem. 2 yıllık birikimim var diyorsunuz ne güzel. Bir müddet kadın sığınma evine gidebilirsiniz çocuklarınızla iş ev ve bakıcı bualana kadar. Velayeti almak o kadar kolay değil bu arada haayat sizin hayatınız siz eğer bugün cesaret edip gidemezseniz yarın öbürgün iyice kabul edip sineye çekiceksinizÇocukları alır vermez durumu oldu ben eşyalarımı Çocukları alır vermez durumu oldu ben eşyalarımı topladım temmuz ayında ablsm kız kardeşim geldi beni almaya ama o kalmaya gideceğimi biliyordu oysa ben gidiyordum. Son evden çıkarken aldığım eşyalardan huylanıp anladı kavga çıkardı. Çocuklar bi tarafta ablam arada o benim üstüme yürüyor. Apartman inledi sesimize. Aldı çocukları vermiyor beni de tuttu kolumdan gideceksin ha çocuklarınla mı geldin vermiyorum sıktır git dedi itti. Gidemedim ablam erkek kardeşim herkes araya girdi barıştırdı bizi. Herkes bana senin psikolojin bozuk kızım dur sabret geçecek bunaldın dedi. Anlatıyorum olayları ağlıyorum o bakın bakın normal mi şu an diyor bakın haline deli bu diyor delirdi inanmayın diyor. Herkes ona inanıyor çünkü böyle değildi herkes onu tanıyor vre çok seviyor
Çocukları sizden alma gibi bir hakkı yok boşanma durumunda. Bu konudaki endişeleriniz yersiz.
Aldatılıyor olma ihtimaliniz var gibi geldi bana. Daha önce böyle olmayan adam sonradan bu hale bir sebep olmadan kolay kolay gelmez.