Boşanmak için cesaret istiyorum

Ablamlar çocukların eşyasını almaya geleceğiz dedi ve eve gittiler ne var ne yok vermiş ağlıyormuş ben bişey yapmadım sürekli küsen o benle konuşmayan o ben çocuklarım olmadan yaşayamam falan ama artık bitti demiş boşanacağız demiş

Dedim ben 1 gün dayanamaz diye.

İki gün sonra barışmanın yollarını dener. Kendisi çok düzgün biri ya onun için hakaret, küfür ne varsa ediyor.

İki gün sonra barışmanın yollarını dener. Kendisi çok düzgün biri ya onun için hakaret, küfür ne varsa ediyor.
8 yıl boyunca çocuğu en çok isteyen eşiymiş. Yaptı çocukları, kanıtladı erkekliğini. İşi kalmadı kadınla. Acımasız oldu ama, birçok erkeğin kafası böyle çalışıyor.

Allah allah aldatilma olasiliginiz olabilir bence. Hic dikkat ettiniz mi?
Allah yardımcınız olsun.O kadar küçük çocukları neden babaya versinki mahkeme.Mutsuz bi evlilik sağlıksız bireyler yetişttirmenize neden olur.Belirli bi süre sonra çocuklar evdeki iletişim kopukluğunu anlayacaktır.

Elinizden geleni ardınıza koymayın, bütün haklarınızı almadan lütfen bırakmayın. Ağlasın inlesin siz aylardır perişansınız haberi yok. Vicdansız insan, gidemezsiniz zannediyordu, otursun şimdi boş evde

15 aylık çocukları nereye vermiyor pardon da! Ayrıca verin bakalım bakabilecek mi çocuklara. Şerefsiz. Korkmayın. Yasalar sizden yana. Aileniz de arkanızda. Daha ne olsun. Benim arkadaşım üniversiteyi 2. senesinde bırakıp evlendi. Geldi 33 yaşına hiç deneyimi yok okulu bitmemiş. İş bulsa çocuğa kim bakacak. Asgari ücretle hizmet iscici ancak olur. Nasıl ev tutup gecinecek diyordum. Anası da babası da yok vefat ettiler garibim kimsesiz. Kocası da çocukla tehdit etti. etti. Arkadaşım yılmadı. Al dedi bak çocuğa. Tekirdağ'dan İstanbul'a geldi. Çok iyi bir İş buldu sansina. Geliri çok iyi. Dedesinin iş yerinde kalıyordu. Ev kurdu düzenini oturttu. Şimdi alacak oğlunu. Boşanma da çekişmeli oldu. Baronun Ücretsiz avukat imkanından faydalandı. Ücretsiz diye bir faydası olmaz sandı ama o avukat çok yardımcı oldu. Sürekli arayarak tehdit eden kocaya uzaklaştırma aldırdı ilk olarak. Şimdi herşey süt liman. Tabii ki bunlar anlatmasi kolay yaşamasi zor şeyler ama size umut olsun diye paylaşmak istedim. Basarabilirsiniz inanın kendinize

Komik gelenler olabilir ama sanki üstünüz de büyü var bu konuyu bır arastırın derim gerekirse yakın çevrenizden yardım isteyin lohusa döneminde musallat olmus olabilirler size yada bunşar saka gelmesin kulak arkası etmeyın tanık oldm bir sürü olay oldu

Bariz bitmiş evlılık .Neyi beklıosunuz.Sizi öevden kovmasınımı?Ya da gazetelere manşet olmayımı.Kanıt bul sana zulmunu ıspatla.Kamera ses kaydı ne gerekıyorsa.Sonra donuna kadar al pıslıgın yoluna gıtsın.Terbıyesız mıkrop .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…