- 5 Ocak 2019
- 93
- 171
- 43
- 43
- Konu Sahibi ananas8284
-
Ama neden?Merhaba nerden başlasam bilmiyorum ama 11 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı tüp bebek yaptık. 2019 ağustosta ikizlerim oldu. O gün bugündür hiç eşimle birlikte olmadık. 3-4 defa gittim beni istemedi. Sen sadece çocukların annesisin dedi. Ayrı uyuyoruz ben bebeklerle yatıyorum. Ne zaman yatağıma gitmek istesem hır çıkardı. Asla gün içinde aramaz. Asla hiç bir işe elini sürmez. Yemek olsa tabağa koyup yemez. Okadar gece uykusuz kaldım bir gün bir saat bakayım demedi. İstedim de söyledim de kavga ettim de olmuyor. İki gün önce bir konu vardı sordum kolumdan tuttu bi otarafa itti bi bu taraf Çelik şurdan. Deli sen zaten kafayı yedin. İnsanlar seni normal sanıyor. Ruh hastası kendinden soğuttun beni. Bi aynaya bak sen bi sürü hakaret etti. Ben bişey bile diyemedim. Demeye çalışıyorum üstüme yürüyor. Bebekler 15 aylık ailem yanımda olur ama vermez bana çocukları ne yapacağım. Bi kere böyle tartıştık çocukları aldı beni kolumdan tuttu dışarı atıyordu temmuz ayıydı. Gitmedim gidemedim. İki bebeğim var bırakamam onları.
Çocukları sizden alma gibi bir hakkı yok boşanma durumunda. Bu konudaki endişeleriniz yersiz.Merhaba nerden başlasam bilmiyorum ama 11 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı tüp bebek yaptık. 2019 ağustosta ikizlerim oldu. O gün bugündür hiç eşimle birlikte olmadık. 3-4 defa gittim beni istemedi. Sen sadece çocukların annesisin dedi. Ayrı uyuyoruz ben bebeklerle yatıyorum. Ne zaman yatağıma gitmek istesem hır çıkardı. Asla gün içinde aramaz. Asla hiç bir işe elini sürmez. Yemek olsa tabağa koyup yemez. Okadar gece uykusuz kaldım bir gün bir saat bakayım demedi. İstedim de söyledim de kavga ettim de olmuyor. İki gün önce bir konu vardı sordum kolumdan tuttu bi otarafa itti bi bu taraf Çelik şurdan. Deli sen zaten kafayı yedin. İnsanlar seni normal sanıyor. Ruh hastası kendinden soğuttun beni. Bi aynaya bak sen bi sürü hakaret etti. Ben bişey bile diyemedim. Demeye çalışıyorum üstüme yürüyor. Bebekler 15 aylık ailem yanımda olur ama vermez bana çocukları ne yapacağım. Bi kere böyle tartıştık çocukları aldı beni kolumdan tuttu dışarı atıyordu temmuz ayıydı. Gitmedim gidemedim. İki bebeğim var bırakamam onları.
15 aylık bebeği mahkeme asla babaya vermez..Merhaba nerden başlasam bilmiyorum ama 11 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı tüp bebek yaptık. 2019 ağustosta ikizlerim oldu. O gün bugündür hiç eşimle birlikte olmadık. 3-4 defa gittim beni istemedi. Sen sadece çocukların annesisin dedi. Ayrı uyuyoruz ben bebeklerle yatıyorum. Ne zaman yatağıma gitmek istesem hır çıkardı. Asla gün içinde aramaz. Asla hiç bir işe elini sürmez. Yemek olsa tabağa koyup yemez. Okadar gece uykusuz kaldım bir gün bir saat bakayım demedi. İstedim de söyledim de kavga ettim de olmuyor. İki gün önce bir konu vardı sordum kolumdan tuttu bi otarafa itti bi bu taraf Çelik şurdan. Deli sen zaten kafayı yedin. İnsanlar seni normal sanıyor. Ruh hastası kendinden soğuttun beni. Bi aynaya bak sen bi sürü hakaret etti. Ben bişey bile diyemedim. Demeye çalışıyorum üstüme yürüyor. Bebekler 15 aylık ailem yanımda olur ama vermez bana çocukları ne yapacağım. Bi kere böyle tartıştık çocukları aldı beni kolumdan tuttu dışarı atıyordu temmuz ayıydı. Gitmedim gidemedim. İki bebeğim var bırakamam onları.
Annesi beş ay bizimle kaldı. Salonda yattık eşim yatağında. Valla bişey olmadı bence. O çayını alsın sigarasını içsin kimse ona karışmasın. Ha evin hiç bişeyini eksik etmez. Para sorunu yok. Herşeyin en iyisini alır. Sadece benden soğudu. Asla yüzüme bakmıyor. Konuşsam hııı ney duymadım yapıyor. Yemek yerken tiktok açıyor hiç konuşmuyoruz. Ama başkaları ile telefonu alır balkonda saatlerce Güler konuşur kahka atarAma neden?
Ne gibi sorunlariniz oldu?
Durup duruken mi bu hale geldiniz?
Çok zor durumdayım İnan diyorum intihar etsem kurtulsam. Hbilmem ölür giderim ama çoçuklarım ortada kalır. Küsüyorum mesela bir ay asla gelmez konuşmaz.Cocuklari nasil vermez onu anlamadim. 15 aylik cocuklarin velayetini mahkeme sana verir, esin alamaz. Bir avukat ile gorusmeni tavsiye ederim.
Esinin hayatinda baska biri olabilir mi? Yaptiklari igrenc. Hakaret var, psikolojik ve fiziksel siddet var. Ittirip kaktirma da siddettir. Sana siddet uygularsa polisi ara, darp raporu al, ki elinde kanit olsun. Once bir avukat ile gorus. Sonra anne ve babani o iste iken ara gelip seni ve cocuklari alsinlar.
Allah allah aldatilma olasiliginiz olabilir bence. Hic dikkat ettiniz mi?Annesi beş ay bizimle kaldı. Salonda yattık eşim yatağında. Valla bişey olmadı bence. O çayını alsın sigarasını içsin kimse ona karışmasın. Ha evin hiç bişeyini eksik etmez. Para sorunu yok. Herşeyin en iyisini alır. Sadece benden soğudu. Asla yüzüme bakmıyor. Konuşsam hııı ney duymadım yapıyor. Yemek yerken tiktok açıyor hiç konuşmuyoruz. Ama başkaları ile telefonu alır balkonda saatlerce Güler konuşur kahka atar
Öyle değil miSizin evliliginiz ölmüs de ağlayani yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?