Boşanmak için illa aldatılmak yada dovulmek mi gerekir

Artık onun dediğine değil kanıtlara inanın.Kazamı yaptı?Tutanak?Dosya?şahıs kim?BankaHesap hareketleri?-e-devlet üzerinden icralığı?Bazıları dosyayı gizliyor,Uyap dan gizlenen dosyalardan bakılabilir.

Admaa para verdim herşeyi geri cektirdim diyor e devletten kazaya baktım gorulmuyor. Annesini ona yatır diye para verdi o yok bide benden çektikleri var belki arkadaşlarında da borç almıştır bilemiyorum ama kendini diyor ben ayrılmak isyoyrum diye mutsuz bir evlilik istemiyorum sen de bende mutsuz olacagim falan filan

Çevreniz ne derse desin. Onlar yatmıyor o adamla aynı yatağa her akşam beraber yemek yemiyor ve daha birçok şey onların aldatma dövme vs sebepleri olur ayrılmaya ama siz ne hissediyorsunuz pasif kalmışsınız bence mesela eşim üzerimden kredi çekse kıyamet kopar kapının önünde bulurdu kendisini benden habersiz don alamaz eşim altına kredi çekecek birde bence siz çok sakin sabırlı kalıyorsunuz kendinize gelin emek sizin emeğiniz

Sizi çok iyi anlıyorum belki bende başkası dese bunları aynılarını derdim. Kişilik yapısı olarak sakin ve sabırlıyimdir. Ama diyorum ya elimden geleni yapmadiysam belki duzelirdi falan ama bu borcu ödeyecek gücüm var mı ödesem bile artık eskisi gibi olur mu bilmiyorum

Olayların içinde olmayınca yol göstermek kolaydır diye söylüyorsanız bu yüzden söylemiyorum. Kendinize yazık etmeyin diye söylüyorum. Benim yorumlarıma konularıma denk geldiniz mi bilmiyorum ama bu benim hayatım içinde olan düşüncem. Eşim mutsuz etmeye başladı buara mesela iletişim azaldı ve ailesinin sorunlarını bize yansıtıp mutsuz ediyor ve ben boşanmayı düşünüyorum aile terapisi alacağız fakat bu durumdan dolayı istediğimiz doktorlar telefon ile yardımcı oluyor diye başlamadık yoksa beni mutsuz ettiği an bitmiştir bende yani size öyleee havadan laf sallamıyorum ben önce kızlarımı sonra kendimi düşünürüm başkada kimseyi düşünmem. Mesela eşim bu borçları yapmış olsa önce kızlarımın rıskı dan geleceğinden gitti diye mahvederim onu.

Dava geri çekilmez kapanır.Kapanan dosyalarda görülür.Yalan olduğu için gösteremez.

Soyledikleriniz çok haklı diyecek birşeyim yok yerden göğe kadar haklısınız belki de kişilik yapımdan dolayı kaynaklanıyordur çünkü bejimde altı yıllık emeğim hiçe gitti çok şükür calisiyorum iyi bir mesleğim var ama elime hiç birşey kalmadi

Olsun yeniden başlarsınız geç değil ki. Evladınız için çalışırsınız. Her şeyden önce kızınız unutmayın bunu. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah

Çok üzüldüm benimki gibi saçmalıklarla biten bir evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…