Boşanmak için illa aldatılmak yada dovulmek mi gerekir

en büyük boşanma sebebi arkana bakmadan kaç kurtul bu adamdan... inan sonunda arabanda oluyor evinde oluyor bizzat yaşadım haa bu arada eşin kumar oynuyor kesin net....

Sürekli yalanlarlar evlilik yürütülemez.Hatasını anlaması gerekirdi bence

Çok ilginç adam borsada parayı katladı da para bulan çoğu erkek gibi önce karısını boşuyor olmasın??? O kadar gururlu insan ilk hatadan sonra devamını getirmezdi var bir bit yeniği araştır...

Bizim komşunun kocası bileziklerini yeni kadına götürmüştü evden çalıp. Sonra kocası 3 senedir birlikte olduğu kadını eve getirince kadın da evde bunları basınca bileziklerin nereye gittiği belli olmuştu.
İki iktimal var ya kumar oynuyor yada yedirdiği biri var.

Tabikide boşanmak ister.Almış okdr paraları kaybettiğini söylemeyen kazandığını mi söyleyecek. Birdaha yapmamaya gayret göstereceği yerde yapmışüstelik daha yüzüne bakamıyorum demis.Bence evlilikte güven maddesi kadar sadakat ve sadiklikta önemli.Cok fazla sırtınız dan yol vermeyinn derim ben

Çok ilginç adam borsada parayı katladı da para bulan çoğu erkek gibi önce karısını boşuyor olmasın??? O kadar gururlu insan ilk hatadan sonra devamını getirmezdi var bir bit yeniği araştır...
Evet devam etmemesi gerekirdi ama biri olsa oraya direk gidrrdi üç aydit bizim evimisde kalıyor bende annemin evinde parasızlık bir yere bile gidemiyor kazadan sonra hepsini adama verdim diyor dava açmasın diye elimde birşey kalmadı diyor

Esin olacak adam cok tehlikeli, basina cok corap orer..
Bence hazir yuzune bakamiyor, ayril hic bekleme

Eşiniz kredi konusunda bileyalan soyluyit6

Eşin yalancı sende çok iyi niyetlisin söylediği herşeye inanıyorsun. Ben hiç görmedim kumarbazların geleceğini mahvediyorum diyerek boşanmaya kalktığını. Sen öyle yada böyle onun kumarı için iyi bir para kaynağısın. Biri var hayatında demiyorum eğer parayı bulduysa sadece 1 kişiyle yemezler ki... Yada en iyi ihtimalle yine borç gelecek sana duygusal manipülasyon yapıyor olabilir. Kaçan kovalanır hesabı sende ayrılmak istemiyorsun onu kaybetmemek için herşeyi sineye çekeceksin... Bilemiyorum normal değil... Ama çekme şu kumarbazı şimdiye kadar istediğin evi almış altında da istediğin araban olmalıydı adam karadelik gibi yutuyor parayı. Ne uğraşıyorsun istemeyene yol ver bacım...

Araba kazası yalanından sonra arabaya baktın mı? Bi hasar varmıydı?
Banka öyle herkese telefonda 100000 kredi vermez. Sizin geliriniz ne kadar?
Birinci kredi bitmeden ikinci krediyi yüklü miktar hiç vereceğini zannetmiyorum.
Birinci kredi bilememek de canım ikinci de yani ne bilim. Bu kadar da saf olursan katlanırsın.

Ayrılacağız zaten ben sadece fikir olmak istedim oda diyor ben bagilimiyim sen farkında değilsin ve benden seni kurtariyorum diye ben saeec etrafta insanlar ayrılma bir çözüm bulalim o çocuk öyle biri değil başında birşey var demekki yoksa neden yapsan belki biri tehdit ediyordur sen anlamican mi senden çekilen krediyi demekki o anda çok ihtiyacı vardı falan dedikçe diyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum ondan buraya da yazmak istedim

Toplamda ilk olayda toplamda yüz bin çekmiş ilk olarak kendinden çekmiş bakmış olmadı parayı yerine koyamadı bankalarda ona vermiyor artık sonra benden çekmiş ben zaten bunu kızım kırk günlükken öğrendim lohusasan yeni çıkmistim kızım için affetttim. İkinci olayda arabada hasar verdi cami catlamisti baksana cami catlamis dedim birşey düşmüştür dedi bana sonra normalde tartismayiz iyi anlaşırız ama son aylarda ilgisizlesti ve tartıştık o arada söyledi araba işini ve ve benden kredi çektiğini 50 bin vardı bende zaten yine bana çıkmış 30 bin kredi

Canım bende boşandım o etraf iyi niyetle konuşuyor ama dedikleri herşey varsayımdan ibaret. Her ne sorun varsa çözmek istemiyor eşin tek taraflı çaba olmaz evlilikte. Onlara böyle söyle kafan kurcalanmasın. Ben onları dinledim çok zararlı çıktım ve giden zamanımdan da oldum. Anlattığın kadarıyla bile sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın vicdanın rahat olsun... İnşallah bundan sonraki hayatında çok çok mutlu olursun, oluruz...

Kumar oynuyor net . Benim bir tanıdığım kumarda abartmiyorum 5 ev parasi yedi , eşi de devamli affetti , 6 sene sonunda ayrildilar , devamlı yalan , arkadaşına lazim ona verdim , kaza yaptim ben hatalıyım karşı tarafin mssraflarini da ben odedim vs o kadar cok bahaneleri var ki , düğün takilariyla 2 daire alınırdı o kadar fazlaydi , hepsini eşinden habersiz bozdurup bozdurup kumara yatirmisti . Olmuyor maalesef hastalik bu. Affetmeyin size evladıniza yazik olur

Son düzenleme:
Daha önceden kredi ilgili konu açmıştın galiba
Aile bireylerini sarsan durumlar güven maddi manevi vb durumlarda ve toparlanamıyorsa ve boşanma durumunu düşününce rahatlama geliyorsa kafanızda bittiyse size saygı duymak düşer
Ben olsam terapistte giderdim ordanda sonuç alamazsam boşanırdım

Psikologa gidelim dedim istemiyor kendisi o yüzden bitirdim bende zaten kendisi tamamen yılmis durumda çabalamak istemiyor gakib artık benim başıma ne gelirse gelsin modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…