Boşanmak için illa aldatılmak yada dovulmek mi gerekir

Psikologa gidelim dedim istemiyor kendisi o yüzden bitirdim bende zaten kendisi tamamen yılmis durumda çabalamak istemiyor gakib artık benim başıma ne gelirse gelsin modunda

Tükenmiş demek ki
Tabi önceliğin sensin üzerinde 2 kişilik yükten iyidir

Bir öyle demiş bir böyle demiş.
Kimbilir ne yaptı o paraları onun borçlarından sorumlu olmayacak şekilde ayrılın.

Tükenmiş demek ki
Tabi önceliğin sensin üzerinde 2 kişilik yükten iyidir
Evet tükenmiş ve ben artık kendimi değil kızımı düşünüyorum ondan bende bıraktım artık çünkü bütün hayatı borçla geçecek ki kafası o kadar doluyduki borçlardan dolayı bizimle hiç ilgilenmiyordu

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok ihtiyacım var böyle dilekleri sürekli düşünmekten çok yoruldum artık herkes birşey diyor gitsin tedavi olsun falan ama tedavi olsa da o borç silinmeyecek ve sürekli yalandan yere borç ödemek insanı çok yıpratıyor

Önce sen olursan kızına daha güzel iyi bakarsın hakkında en güzel olsun inş. Güzel kardeşim

Orası da doğru sen mutlu olucan ki oda olsun ama insan işte gel gor ki yapamıyor. Başkası benim yaşadıklarımı yasasa derdim boşan ne duruyorsun ama başa gelince öyle olmuyor nedense

O kadar haklısın ki
İnsan mantık ile kalp arasında kalıyor
Sana diyorum ama ben yapamıyordum
Sana anlatınca kendimi düşündüm bana diyenlere hak verdim
Herkesin sınavı çok farklı emin ol ki
Mevlam senin kaldıramayacağını vermez
Biz şer biliriz hayır çıkar
Hayır biliriz şer çıkar
Benim hayatımda yakınlarım hastalıkla ilgili geçti ve bir hastamı yakın zamanda kaybettim

Basınız sağolsun Allah diğerlerine sağlık versin inşallah

Arabayı aldım zaten borçlarımi kapadım kızımın babası sonuçta o yüzden pek sıkıntı çıkarmak istemiyorum nafaka alicam
Borsadan çok kumar gibi görünüyor.Hesap hareket geçmişine bakabilseniz.Neler yaptığını daha net görürsünüz,Görünenden daha kötü olabilir.

Aynı benim eş.Etraf çok iyi derdi.Yani dolandırmadığı kişiler..Şükür onlarıda dolandırda anladılar.En son ailesinide 100 bine yakın dolandırmış.Benim oğlum tertemiz,kumar oynamıyor diyen kayınvalideme haktı.Benimde bir kızım var.Çok kandırdı beni..Altınlara kadar satmış..Boşanma bitmeye az kaldı.Mümkünse donunu dahi almak istiyorum.İcralı maaşı ve döner alıyor.Ödesin yıllarca pislik..

Psikologa gidelim dedim istemiyor kendisi o yüzden bitirdim bende zaten kendisi tamamen yılmis durumda çabalamak istemiyor gakib artık benim başıma ne gelirse gelsin modunda
Kumar oynayanlar psikolağa gitmek istemezler.O kadar çok severler ki kumarı.Dünyadaki herşeyden çok.Ve çok iyi blöf yaparlar.Seni boşanmak istediğine inandırıp,telaşa düşürmüş.Başarılı..Başka biride olabilir.Para alabileceği biri.Lütfen acımayın.Kaçın.

Borsadan çok kumar gibi görünüyor.Hesap hareket geçmişine bakabilseniz.Neler yaptığını daha net görürsünüz,Görünenden daha kötü olabilir.
Yok bitcoin denilen bir şey bu ben sadece oraya on bin yatırdı diye biliyorum ama farklıymış işte dediğine göre virus girince açığı kapatmak için bana söylemeden kredi çekip hep oraya yatırmış alt coinlere ve onlar hızlı çıkan hızlı inenelrden mis bütün kredi paraları öyle gitmis yani

Size davranışı nasıldı ben kendimden çok ona güvenirdim ben yanlış yaparim o yapmaz derdim bana çok iyi davranirdi herkesten çok ben şaşırmıştım olanlara zaten.

Ne yapacak psikolog gelip benim borçlarımı mi oducek diyor ondan gitmek istemiyor. Ya bende anlamıyorum ki neden böyle oldu ev almak için sıkıştırıca daha da hızlı hareket etmiş daha da batmış işte ama ikinciye yaparsan affetmem dedim şimdi de araba kazası yüzünden yaptım dedi ama gene de artık kabul edemem

Boşanmak isteyen biri varsa o sen olmalıydın.Kocan dediğin adam sana sağılacak inek muamelesi yapıyor resmen

Size davranışı nasıldı ben kendimden çok ona güvenirdim ben yanlış yaparim o yapmaz derdim bana çok iyi davranirdi herkesten çok ben şaşırmıştım olanlara zaten.
Harika davranırdı.Bu bir mucuze olmalı dediğimi hatırlıyorum.O kadar yani :)).Off çok iyi oynuyolar.Ve en salakça bahanelere inanmaya hazır bizler olunca.Resmin büyüğüne bakmalısın.İyi insanlar çocuklarının kazançlarını bitcoin-borsa yada kumara vermezler.Kumar gibi oynarsan hepsi kumar.Etraftan borç almamış mı?İcralığı yok mu?Bunlar önemli.Kumar bagımlılığın en büyük özelliği yalan ve kişilik bozukluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…