Biktim artik biktim ya iki saksak icin olana bak pazar gunu yeterince asagilanmamisim gibi. Migrenim var ikinci hastaligim cikti agir ilaclar kullaniyorum iyilesmek icin gunlerdir cubuk kraker kekle yasiyorum hem dik durmaya calisiyorum hak etmiyorum ya gelip de daha asagilanmayi hak etmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun arayacak avukatim onu ben muhattap olmuyorum muhattap olmayacaksin benle konussun dedi avukatim annem de cuma gunu gelecek okuldan cikinca bikac kez aradi mesaj atti cevap atmadim
Just niye takıyorsun boşver herkesin düşüncesi farklı. Senin ne yaşadığını bilse zaten böyle konuşmaz.
Bilmiyor musun sanki burada biraz destek gördüğü zaman coşan insanlar olduğunu.
teşekkürler kızlar, olması gereken de bu. orda burda aşk dizileri izleyip "öldür beni ağam", "aramıza giren kötü ailemiz", "bizim aşkımız bir başka", "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasında hareket eden insana değil psikoloji, herhangi bir üniversiteden diploma verilmemeli.
şu an çok sertim, çok acımasızım biliyorum ama burda ilkokul, ortaokul mezunu kadının "seni seviyo bu adam, muhteşem ağa dizisinde de yerlerde sürüklüyodu kadını ondan sonra çok mutlu oldular" demesine o kadar da sinirlenmem. gördüğü, bildiği bu kadar çünkü.
üniversiteler rasyonel düşünmeyi öğrenme yerleridir. öyle her köşeye üniversite açılır, kalitesizlik dizboyu olursa üniversite mezunu bir kız bile burda nasıl boşanıcam diye ağlar.
ki olayın başını bilmiyorum, 40 yaşında adamla evlenmiş, şimdiden "o yaşlı zaten" diye ezik görüyor. e her zaman yaşlıydı bu adam bacım.
zaten arabesk kültürde herkesi geri zekalı olarak görmek çok yaygındır, bizim aşkımız bir başka, 17 yaş önemli değil, kimse bi şey bilmiyor tavrı vardır. amaç acı çekmek ya zaten. evet bi sürü saçma gelenek göreneğimiz olabilir ama çoğu da insanların tecrübeleri doğrultusunda oluşmuştur. yani bu kıza mutlaka birileri adam çok yaşlı evlenme, demiştir diye düşünüyorum.
aynı şeyleri teyzemde yaşadım, bundan sonra sen de ne yaşarsan müstehak diyorum. boşansan da çile çekeceksin, bunu bil. bu, akılsızlığının bedeli olur; öder ve kurtulursun. boşanmazsan kurtulamazsın. olay bu kadar basit.
ailen, arkadaşların yok mu?
sakın sakın sakınnnnnn cevap dahi verme tatlım kesinlikle bundan sonra dik durma zamanın bırak avukatın her şeyi halletsin buda agzı olan klavyesi olan konusuyorlar karsılarındakide bu yorumlardan etkilenecek bir insan oldugunu düşünmüyorlar heleki bu durumdayken canım benim o yüzden her insanın seni anlaması bekleme ve he he de gec seni bu konuda destekliyorum kesinlikle su an yapılması en doru şeyi yapıyorsun böle bir adamla ne hayat arkadası olunur nede aynı evde yasanılır senin can güvenliğin bile yok hayatına seni koruması gereken insana sırtını bile dayayamıyorsun neden çünkü çki içince sapıtıyorr nerden bilcektin arkadasım sen evlenmeden önce hiç içkili gördün mü onu bu yüzden agrasif konusanlara hiç bakma canım benim seni en içten kalbimle destekliyorum
O zaman hiç üzülmeyin, avukata gittiğinize göre kararınızı verdiniz. Bundan sonra yapacağınız şey yeni bir sayfa açmak, geleceğe umutla bakmak. Alkol, dozunda kullanılmadığında çok büyük felaketlere yol açar. Bence en doğrusunu yaptınız. Allah yardımcınız olsun, size ileride güzel ve mutlu bir aile nasip etsin.Deli gibi de asiktim cok da baglandim ama denemeye degmez yasadigim korkuyu ben biliyorum daha ona dokunamam urkuyorum aklimdan gitmiyor resmen travma yasiyorum
teşekkürler kızlar, olması gereken de bu. orda burda aşk dizileri izleyip "öldür beni ağam", "aramıza giren kötü ailemiz", "bizim aşkımız bir başka", "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasında hareket eden insana değil psikoloji, herhangi bir üniversiteden diploma verilmemeli.
şu an çok sertim, çok acımasızım biliyorum ama burda ilkokul, ortaokul mezunu kadının "seni seviyo bu adam, muhteşem ağa dizisinde de yerlerde sürüklüyodu kadını ondan sonra çok mutlu oldular" demesine o kadar da sinirlenmem. gördüğü, bildiği bu kadar çünkü.
üniversiteler rasyonel düşünmeyi öğrenme yerleridir. öyle her köşeye üniversite açılır, kalitesizlik dizboyu olursa üniversite mezunu bir kız bile burda nasıl boşanıcam diye ağlar.
ki olayın başını bilmiyorum, 40 yaşında adamla evlenmiş, şimdiden "o yaşlı zaten" diye ezik görüyor. e her zaman yaşlıydı bu adam bacım.
zaten arabesk kültürde herkesi geri zekalı olarak görmek çok yaygındır, bizim aşkımız bir başka, 17 yaş önemli değil, kimse bi şey bilmiyor tavrı vardır. amaç acı çekmek ya zaten. evet bi sürü saçma gelenek göreneğimiz olabilir ama çoğu da insanların tecrübeleri doğrultusunda oluşmuştur. yani bu kıza mutlaka birileri adam çok yaşlı evlenme, demiştir diye düşünüyorum.
aynı şeyleri teyzemde yaşadım, bundan sonra sen de ne yaşarsan müstehak diyorum. boşansan da çile çekeceksin, bunu bil. bu, akılsızlığının bedeli olur; öder ve kurtulursun. boşanmazsan kurtulamazsın. olay bu kadar basit.
Ablacim sizden yasca kucugum ama yazmadan edemeyecegim yazdiklariniz dogru olsa bile cok kirici olmamis mi? Hata yaptiysa yapti simdi bunu duzeltmenin yollarini ariyor neden hemen universiteye, akilsizliga bagliyorsunuz. Herkesin yasayabilecegi bir olay bence. " ben cok akilliyim universite mezunuyum burdakiler egitimsiz yasadiklarinin sonucuna katlansinlar" falan demek ne kadar dogru? Allah iyiyle karsilastirsin diye dua eder ya buyuklerimiz iste bu yuzden. Yanlis evlilik yapmakla universitenin cok da alakali olduga inanmiyorum. Nice ev hanimlari ilkokul mezunlari var ki iyi evlilikler yapmislar el ustunde tutuluyorlar. Iyi okulda okudun diye butun bir omrunu kurtaramiyorsun ne yazik ki yanlis evlilik de yapabilirsiniz. Hayat hikayesini bilmeden hemen suclamak ezmek ne kadar kolay degil mi? Buyuk konusmayin kucumsemeyin kimseyi. Zira ayni seyi yasamadan ölmezsiniz. Sevgiler.
bence sizin fikirleriniz henüz olgunlaşmamış,önceki yorumlarınızda ,boşanmalısın,boşanmazsan kimse sana saygı duymaz demiş,hatta bir süre sıkıntı çeker sonra düzelrisin demiş...şimdi bu yorum ne alaka peki???teşekkürler kızlar, olması gereken de bu. orda burda aşk dizileri izleyip "öldür beni ağam", "aramıza giren kötü ailemiz", "bizim aşkımız bir başka", "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasında hareket eden insana değil psikoloji, herhangi bir üniversiteden diploma verilmemeli.
Neden? Sizce gerçek bir aşk için savaşmaya değmez mi? Kurtarılabilecek bir vaka olsaydı, alkol bırartırılabilir ve mutlu yaşanabilirdi. Bir de sizi sarhoşken görmek lazım, inanın ayıkken sineğe dokunmayacak insanlar sarhoşken silahı çekip cinayet işleyebiliyor. Bunun arabeskle alakası yok. Benim gözümde bu tamamen içki problemi. Sizin dediğiniz arabeskvari şeyleri insanlar ayıkken de yapıyor, hiç daha rastlamadım ben yetişkin insanların böyle yapmasına. Lisede olur o 'dünya b0k, hadi geberelim, aşk için intihar edelim' vs, özenti gençlik söylemleri bunlar bana göre. Ha aradaki yaş farkının ne alakası var şimdi konuyla bir de? Aşkın yaşı olmaz. Adam genç görünüyordur, ruhu gençtir. Eşimle aramda 11 yaş fark var, hiç sorun yaşamadım daha bu konuda, 17 olsaydı da sorun çıkacağını sanmazdım. Nitekim yaş farkı 29 olan çiftler biliyorum, 2-3 tane çocuk mutlu mesutlar. Çocuklar için yaşlı baba biraz dezavantaj tabi ama evlilikte neden sorun olsun anlamadım. Açıklarsanız sevinirim.teşekkürler kızlar, olması gereken de bu. orda burda aşk dizileri izleyip "öldür beni ağam", "aramıza giren kötü ailemiz", "bizim aşkımız bir başka", "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasında hareket eden insana değil psikoloji, herhangi bir üniversiteden diploma verilmemeli.
O kocam olacak it arkamda kimsenin olmadigini dusunuyor daha dogrusu biliyor da. Kac kez anani babani aricam diye tehdit etti. Benim anami babami ararsa basina gelecekleri bilmiyor zeka yoksunu da ondan. Babam anneme bi durum mu var ben de geleyim mi demis o da arkamda yani. Kusuz falan ama babam bunu sindirmez sovse de sever beni zarar gormeme goz yummaz gider ezer onu da o egoist kafasini da biliyorum. Sahipsiz goremicek artik beni kopek muamelesi yapamicak bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok cevap vermem daha olacaklardan korkuyorum cunku annem de gelse cok daha iyi olucam arkadasim da yanimda kaliyor zaten sagolsun yalniz birakmiyor beni cok tesekkur ederim hayatim destegin icin zaten ihtiyacim olan da buydu konuyu acarken affet duzelt savas denmesini beklemiyodum bile ben saskinim
İlk yorumundan sonra zıvanadan çıkmışsın...
Ne ağır eleştiriler var.
Bu kadınlar cidden çığırından çıktı.
Müstehakmışşş..
Kendi başına geldiğinede ''bu bana müstehak'' de olur mu ?
İlla mühalefet olucak bunlar ya..
Bi bitmediniz gerçekten bitmediniz.
Eleştirmenize bişey demiyoum ama edeb adap yahu..!!
Eleştirmeninde sınırı var..
Doğru hatırlıyorsam just babasından da çekmişti evlenmeden önce..
Böyle birinede çok güzel destek oluyorsunuz..
Sanki illede aşkım demiş karşısına almışta kaçmış gibi yorumlar yapıyorsunuz..
Bu nasıl bi düşüncesizlik..
Kınadığın herşey başına gelmeden ölmezsin bil..
Ben burda 19 yaşında benden yaşça büyük olanlara edep adap dersi veriyosam bu benim sorunum değil yada çok bilmişliğimden değil.
Sizin mantıksız yorumlarınızdan. Yaşınızın adamı olmamanızdan kaynaklanır..
Hiç utanmıyor musunuz bu denli kınamaya bu denli eleştrmeye.
Ben utandım yahu sizin yorumunuzu okurken ben utandım yani..
Siz nasıl bu denli rahatsızın.
Bu ne laçkalık.
Bu ne rahatlık...
Utanın gerçekten kendinizden utanın..
Belki utanmanızı kolaylaştırır tekrar söylüyorum 19 Yaşındayımm..
QUOTE=CatlakB;34999451]Aynı şeyi yazmışız da bazıları çok vurdumduymaz
evliliiğin yüzünden mi küsmüştünüz yoksa babanla?
ailen onlar senin,kaç yaşına gelirsen gel ;sen onların evladısın...mutlaka arkanda olacaklardır..
hayır neyine güvenip de annenni babanı aramayı düşünür,ne diyecek,ben kızınızı hırpaladım şiddete başvurdum mu?? gerçi eminim ona göre yoğun stres altında içkinin etkisiyle yapılmış saçma hareketlerdir ama...
Vallahi helal olsun önceki konunu da okudum , Bence her kadının cesaret edemediği bir yola girmişsin hayatında seni yıpratan herşeyi sil at alkol bırakm bırakamaz . . . Sen dik dur ve zaman a bırak ben taktir ettim seni. . .:13:
Yorumunuzu okumadim ama boyle bir durum icin soylenecek baska sey yok zaten aklin yolu bir boyle kirici olmaya hic gerek yok 😏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?