Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım bu adam normal değil.kendi üzerinde sigara söndüren kendine çatal batıran sana daha kötülerini yapabilir günü gelince. bence bir an önce boşan.

just yaa çok üzüldüm ama evet sanırım artık bu işi bitirmen gerekiyor. daha önce bir şans verip çabalamanız gerektiğini düşünüyordum.
AMA eşinin yaptıkları beni benden aldı.
eşinden korkuyorsun artık ve bence bu his hiç geçmez.

hiç arıyor mu?

Aslında eşim boşanmayı hiç istemedi.Ama benim ne kadar kararlı olduğumu görünce mecbur kaldı.Hala barışabileceğimizi umud ediyor.Ama benim için biten bitmiştir geriye dönüşü olmaz.Allahım yardımcın olsun inşallah sorunsuz kurtulursun.Acaba değişmişmidir diye düşünme değişmiyorlar.Neyse o.

Açıkcası üzülüyorum 23 yaşında kızlarımızın 40 yaşında daha önce boşanmış adamlarla evlenmelerini
daha önceki kadında neden boşadığı belli,umarım bu adamdan tez vakit kurtulursun yara almadan,

Just canım iyi misin?
Umarım iyi gelişmelerle gelirsin.

Dugunu batsin her sey iptal benim icin. Yuzuklerimi falan cikardim bugun. Suslendim puslendim. Yikildi dagitti dedirtmicem. Cok guclu kadin desinler arkamdan. Bi erkege salya sumuk kahroldu demesinler.
Uzulmek, acini yasamak onemli biliyorsun. Bosver be dedigini millettin. Ben sunu igrendim senin senden iyi kimse dusunemez. Canin yikanmamak mi istiyor, sacini taramamak mi istiyor birak daginik kalsin biraz. Herkes ne derse ne desin. Sen kendini tamir etmeye yogunlas.

özünde iyi insanlar aslında,genel olarak düşüneceli,çevresinde sevilen,mesela benimki iyi de bir baba,,,ancak ben duygusu o kadar yoğun ki,etraflarında olan şeyler hep başkalarının suçu,kendileri hep "kaybeden" ...ben artık analiz uzmanı oldum :):)
ben de çok düşünüyorum,evlenirken göremedim mi,yoksa hep düzelir diye mi umut ettim,yoksa aynı evi paylaşınca,evlilik sorumluluğu alınca mı bu kadar abarttı bilemiyorum...
boşa harcanmış diye düşünmemek lazım,hayat bu herşey yaşanması gerektiği için yaşandı..ben bu cümleleri tesadüfen görmüştüm bana güç vermişti oku bak:mevlana nın sözü:
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.bırak hayat sana rağmen değil,seninle beraber aksın..
düzenim bozulur hayatımın altıüstüne gelir diye endişe etme,nereden bilebilrsin ,hayatının altının üstünden daha iyi olmaycağını...

ayrıca ben son noktaya nasıl karar verdim sanıyorsun,bir gün oğlum uyumuyor diye sinirlendiğimde odaya girip bana bağırıp çağırıp,üstüme yürüyüp,kolumdan tutup yatağa savurup,küfrettiğinde...hem de oğlumun gözü önünde..ben her gece o anı yaşıyorum ,kabule demiyorum,yakıştıramıyorum,utanıyorum...bu his ne zaman geçer biliyor musun,kendi hayatımızı kurduğumuzda..sadece benimki biraz zaman alacak oğlumdan dolayı....ama geçecek,biz güçlü kaıdnlarız,ne yaızk ki:):)

boşanmazsanız kimseden saygı beklemeyin bundan sonra. doğuda falan bile ne zorluklarla boşanmış kadınlar var, evet yorulacaksınız bir süre çok kötü geçecek ama bunu yapmak zorundasınız.
psikologmuşsunuz, adamın davranışlarının normal olmadığı da ortada. bilmiyorum iyice tanımadan mı evlendiniz, evlendikten sonra değişir mi dediniz. 40 yaşındaki adama siz bir şey yapamazsınız artık, kendinizi kurtarın.
benim teyzem psikopat kocasından boşanamadı yıllardır, bikaç ay terk etti vs sürekli böyle gidiyor. şimdi de 40 yaşında ve hamile. tecavüz etmiş bile olabilir kocası ama ben teyzemle konuşmuyorum artık. acımasızım belki ama ne gelirse başına hak etti.

oha 23 yaşında mısın bi de yaşıtız zaten ben kariyerimi, okulumu düşünürken, rahat rahat flört ederken seni kocan orda burda sürükleyip rezil ediyor. böyle düşün kurtar kendini, sakın pes etme.
bu durumlar da hep bu arabesk kültür yüzünden, aşk acıdır hadi geberelim hep beraber beni yerlerde sürükle sevgilim çok seviyorum seni aswdrefhgvbjn. burda da gelip "sini siviyo bu adaaam" yazmışlar, yazıklar olsun hepinize. ne biçim hayatlarınız varsa artık...
aşk mutluluktur, hiç tatmamışsınız, yazık.

valla ilk 2 sayfa yorumlara baktım. şaşırdım. bu kızın can güvenliği yok arkadaşlar. boşanma diyenler.
adam tedavi olmuyor. bir gün elinde kalırsa bu mesuliyeti sizmi alacaksınız.
boşan just. çünkü bu yaşananlar normal değil. psikopatça hareketler. kendini yaralamalar,seni ölümle, aşağı atmakla ,bıçaklamakla tehditler.
bunu yapanların, bir gün bu dediklerini gerçekleştirdiğini okumuyor muyuz.
valla ben korktum bu adamdan.
dikkat et kendine...
ve boşan....
boşanmanın hayırlı olduğunu düşünüyorum açıkçası.
sevdeye de sonuna kadar katılıyorum.

Son düzenleme:
tamamda böle bir adam nasıl tedevi yolla düzelebilirki canım benim bu hem psikolojik anlamda çökmüş hemde alkol bagımlılıgı düzelecegini pek zannetmiyorum :ssz boşanmak hayırlısı gibi geldi banada

Insanlar cok mu iyi niyetli yoksa bende mi bir problem var anlamadim?
Savas demisler ama neden hep kadin savasmak zorunda, neden hep kadin ömründen, en güzel yillarindan vermek zorunda?
Hic kimse 40 yasindan sonra degismez, 23 yasinda ki bir genc kiz adam degisecek diye ömrünü ne diye heba etsin allah askina.
Bugün kendi üstünde sigara söndüren yarin ayni seyi sana yapar.
Verdigin kararin arkasinda dur, yasin cok genc önünde daha o kadar güzel yillar varken, elin adami acaba degisir mi düzelir mi diye birgün bile bekleyip ömründen verme.
Dilerim hakkinda en hayirlisi olur.

Psikolojiyi meslek olarak seçmiş biri olarak bazı şeylerin değişmeyeceğini bizlerden iyi bilirsin
Alkol aşılması kolay bir problem değil, kurtulanı çok az
Ve eşin kontrolünü kaybediyor
Can güvenliğin yok bunun üzerine tartışılacak bir şey de yok bence
Kendi iyiliğin için boşanmalısın

Bence kesinlikle birlesme. Bu gibi olaylarin sonu cok kotu. Alkol olunca isin icinde yeminler sozler tutulmuyor ben bizzat yakinen yasadim. Babam abim alkol kullaniyor ve sacma sapan seyler yapiyorlar icince cekilmez oluyor kac kez birakcam diye yemin ettiler hatta babam kurana el basti ama yok hala alkol kullaniyor.

Bence bosanmalisin.. Benim babam ve annem 25 sene evli kaldilar ve babam dan cok cekti annem babamla ayrildilar babm mi o daha la iciyor Alkol cok ciddi bi sorun ne cektigini cok iyi anliyorum sakin duzeltebilecegini sanma cok zor :26: Sen bir psikologsun ve bizden daha iyi bilirsin terzi kendi sokugunu dikemezmis gercide Allah yardimcin olsun omrunu heba etme ]

Son düzenleme:

Doğru söze ne denir. Seni seviyo boşanma diyenlere de yazıklar olsun ezilmeye layıksınız seni de bilinçliliğinden dolayı tebrik ederim

Ben bu konuyu yeni gördüm ya. İnanamıyorum okuduklarıma. Adamın icinden chuky cıkmış resmen.

Just aşmış eşin gerçekten. İnanılmaz. İçki şişedeki gibi durmuyorun ayaklı örneği. Üstelik bu adam öğretmen.

Allah korusun başına herşey gelebilir. Kadın cinayetleri böyle işleniyor. Nolur güzelim biran evvel bişiler yap

Bu forumda bugune kadar gordugum en akli basinda yorum.

Doğru söze ne denir. Seni seviyo boşanma diyenlere de yazıklar olsun ezilmeye layıksınız seni de bilinçliliğinden dolayı tebrik ederim

Bu forumda bugune kadar gordugum en akli basinda yorum.

teşekkürler kızlar, olması gereken de bu. orda burda aşk dizileri izleyip "öldür beni ağam", "aramıza giren kötü ailemiz", "bizim aşkımız bir başka", "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasında hareket eden insana değil psikoloji, herhangi bir üniversiteden diploma verilmemeli.
şu an çok sertim, çok acımasızım biliyorum ama burda ilkokul, ortaokul mezunu kadının "seni seviyo bu adam, muhteşem ağa dizisinde de yerlerde sürüklüyodu kadını ondan sonra çok mutlu oldular" demesine o kadar da sinirlenmem. gördüğü, bildiği bu kadar çünkü.
üniversiteler rasyonel düşünmeyi öğrenme yerleridir. öyle her köşeye üniversite açılır, kalitesizlik dizboyu olursa üniversite mezunu bir kız bile burda nasıl boşanıcam diye ağlar.
ki olayın başını bilmiyorum, 40 yaşında adamla evlenmiş, şimdiden "o yaşlı zaten" diye ezik görüyor. e her zaman yaşlıydı bu adam bacım.
zaten arabesk kültürde herkesi geri zekalı olarak görmek çok yaygındır, bizim aşkımız bir başka, 17 yaş önemli değil, kimse bi şey bilmiyor tavrı vardır. amaç acı çekmek ya zaten. evet bi sürü saçma gelenek göreneğimiz olabilir ama çoğu da insanların tecrübeleri doğrultusunda oluşmuştur. yani bu kıza mutlaka birileri adam çok yaşlı evlenme, demiştir diye düşünüyorum.
aynı şeyleri teyzemde yaşadım, bundan sonra sen de ne yaşarsan müstehak diyorum. boşansan da çile çekeceksin, bunu bil. bu, akılsızlığının bedeli olur; öder ve kurtulursun. boşanmazsan kurtulamazsın. olay bu kadar basit.
ailen, arkadaşların yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…