o sebepten henüz fikirler olgunlaşmamış dedim ya...burdaki herkes benimle aynı şekilde anladıysa yazınızı sizde bir gariplik var demektir..
şimdi lafı çevirmenin manası yok,yadıklarınız bunlar,ne düşnmemeizi bekliyordunuz ki:
"aynı şeyleri teyzemde yaşadım, bundan sonra sen de ne yaşarsan müstehak diyorum. boşansan da çile çekeceksin, bunu bil. bu, akılsızlığının bedeli olur; öder ve kurtulursun. boşanmazsan kurtulamazsın. olay bu kadar basit.
ciddi ciddi,o yaştaki adamla evlenirken düşünmedin,bundan sonra hep acısını çekeceksin bu da sana müstehak demişsiniz..özeti budur..
biz hata yaptık yanlış adamla evlendik,siz daha iyisini bulursunuz inşallah..
işaretlediğim kısım çok etkiledi beni, yaşadıklarınız hiç kolay değilmiş, yorumları okurken gördüm...
evladınız için sabretmek direnmek kendi acınızı görmezden gelmek çok büyük bir şey...
dilerim herşey dilediğiniz gibi sonuçlanır...
hayır bi daha okuyun...
boşanırsan boşanma sürecinde acı çekeceksin, boşanmazsan bir ömür boyu demişim.
boşanma sürecin çok rahat olacak avukata gittiğin gün bitmiştir mi deseydim?
daha fazla yazmıycam.
amin inşallah buluruz, teşekkürler.
sağolun teşekkür ederim umarım güzel günlerim yakındır oğlumla beraber..ben öyle çok duygusala bağlamak istemiyorum aslında,kendimi acındırmak gibi geliyor sanırım..kendime yakıştıramadığım için yaşadıklarımı..aslında sabretmek zor,ama evde 2 yabancıyız artık,sonumuzu planlıyorum sadece o kadar...:)
konuyu dağıtmak istemiyorum ama tırnak içindeki bölümü direkt yorumunuzdan kopyala yapıştır yaptım:)
istesem de aklımdan çıkmıyorum ki,bir zamanlar aşık olduğum,çocuk yaptığım,uğruna ankarayı bırakıp bu şehre yerleştiğim adam bu mu diyorum...
bazen oğlumla oynarken falan izliyorum eski hali gibi,o zaman dediğin gibi hemen o çirkin halini hatırlıyorum,yumuşamamak için...
yaşarken beceremediler bari ayrılırken "adam" gibi davransalar olmaz mı,eski güzel günlerin hatrına...hatt benim oğlumun hatrına...o çirkinlikleri yaşamk istemiyorum,oğlumu korumam gerekli benim...
evet just mutlaka bi aksiyon yapcaktır yakında..yalnız kalma sakın,seni kaybetme korkusu deli etmiştir onu şu anda..
su akar yolunu bulur,bu günler de geçecek,herşey unutulacak..
duygulandırdınız beni ,gözlerim doldu ...çok teşekkür ederim desteğiniz için,umarım hisleriniz doğru çıkar ve gerçekten mükafatımızı alırız..hislerimce cevaplayaym ama bence güzel hatta çok fazla güzel şeyler yaşayacaksınız avatarda ki yakışıklıyla
ayrıca insanın duygularını ve acılarını dile getirebilmesi çok güzel acındırmak değil asla.
hatta bunları konuşabilenleri çok güçlü görüyorum ben...
kendimize yakışanı bazen biz seçemiyoruz, bu bir imtihandı sizin için lakin sabredin (ki ediyorsunuz) mükafatını alacaksınız...
tüm kalbimle söylüyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun...
teşekkür ederim sağolun..bu güçlü tutumunuz için sizi tebrik edemeden gecemedim
istesem de aklımdan çıkmıyorum ki,bir zamanlar aşık olduğum,çocuk yaptığım,uğruna ankarayı bırakıp bu şehre yerleştiğim adam bu mu diyorum...
bazen oğlumla oynarken falan izliyorum eski hali gibi,o zaman dediğin gibi hemen o çirkin halini hatırlıyorum,yumuşamamak için...
yaşarken beceremediler bari ayrılırken "adam" gibi davransalar olmaz mı,eski güzel günlerin hatrına...hatt benim oğlumun hatrına...o çirkinlikleri yaşamk istemiyorum,oğlumu korumam gerekli benim...
evet just mutlaka bi aksiyon yapcaktır yakında..yalnız kalma sakın,seni kaybetme korkusu deli etmiştir onu şu anda..
su akar yolunu bulur,bu günler de geçecek,herşey unutulacak..
Yaninda kaldikca kopamayacaksin quartacim soyleyim bi sekilde yumusarsin benden tavsiye elini cabuk tut bizde de ilkin oraya buraya kendine vurma itme oldu bugun bu iste..
duygulandırdınız beni ,gözlerim doldu ...çok teşekkür ederim desteğiniz için,umarım hisleriniz doğru çıkar ve gerçekten mükafatımızı alırız..
o avatardaki yakışıklım benim herşeyim zaten,normalde anında tepki veren biriyimdir ama bu defa Allah tarafından bir sabır geldi ,ben bile şaşkınım durumuma:)
öyle duygularımı çok anlatabilen biri değilimdir,genelde mutluluğumu paylaşırım ama just ın durumu beni etkiledi sanırım,yaşadıklarımız çok benzer olunca duramadım yazdım:)
amin çok teşekkür ederim.
teşekkür ederim sağolun..
Yaninda kaldikca kopamayacaksin quartacim soyleyim bi sekilde yumusarsin benden tavsiye elini cabuk tut bizde de ilkin oraya buraya kendine vurma itme oldu bugun bu iste..
just bu arada evlilik takvimini de kaldır istersen
hiç yanılmadım hislerimde şükür, buradan çok güzel haberlerinizi okuyacağız inşallah
evladınızla birlikte uzun sağlıklı ve mutlu bir hayat sizin olsun...
gözleriniz sevinçten dolsun bundan sonra Allah'ın izni ile...
just, sen güçlü ve ne yapacağını bilen birisin...
bu durumda kafan karışmış ama doğruyu bulmuşsun.
bak gör herşey daha güzel olacak güzel arkadaşım...
her zaman buradayım bil...
senin yaşadıklarını en iyi sen bilirsin...
kalbini ferah tut...
Mobilden nasil kaldiriliyor bilmiyorum ki burdan gorunmuyor hic aklima gelmedi de onu dusunemedim bilgisayardan girersem kaldiririm zaten.
Bu arada benim cocugum yok tabi senin durumunu anlayamis olabilirim birkac gun sonra kafami toplayinca sana mesaj atarim istersen anlatirsin konusuruz uzun uzun canim olur mu
hiç yanılmadım hislerimde şükür, buradan çok güzel haberlerinizi okuyacağız inşallah
evladınızla birlikte uzun sağlıklı ve mutlu bir hayat sizin olsun...
gözleriniz sevinçten dolsun bundan sonra Allah'ın izni ile...
[/B]
Mobilden nasil kaldiriliyor bilmiyorum ki burdan gorunmuyor hic aklima gelmedi de onu dusunemedim bilgisayardan girersem kaldiririm zaten.
Bu arada benim cocugum yok tabi senin durumunu anlayamis olabilirim birkac gun sonra kafami toplayinca sana mesaj atarim istersen anlatirsin konusuruz uzun uzun canim olur mu
gelişmelerden lütfen haberdar et just...Ah ben seni nickten taniyamadim ya canim simdi cikarttim kim oldugunu anladim
ne kadar insana güven veren,umut dolu şekilde yazıyorsunuz ,içim ferahladı inanın..çok sağolun tekrar,o günlerimi mutlaka paylaşacağım sizinle..:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?