Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayır bi daha okuyun...
boşanırsan boşanma sürecinde acı çekeceksin, boşanmazsan bir ömür boyu demişim.
boşanma sürecin çok rahat olacak avukata gittiğin gün bitmiştir mi deseydim?
daha fazla yazmıycam.
amin inşallah buluruz, teşekkürler.

sağolun teşekkür ederim umarım güzel günlerim yakındır oğlumla beraber..ben öyle çok duygusala bağlamak istemiyorum aslında,kendimi acındırmak gibi geliyor sanırım..kendime yakıştıramadığım için yaşadıklarımı..aslında sabretmek zor,ama evde 2 yabancıyız artık,sonumuzu planlıyorum sadece o kadar...:)

konuyu dağıtmak istemiyorum ama tırnak içindeki bölümü direkt yorumunuzdan kopyala yapıştır yaptım:)

hislerimce cevaplayaym ama bence güzel hatta çok fazla güzel şeyler yaşayacaksınız avatarda ki yakışıklıyla

ayrıca insanın duygularını ve acılarını dile getirebilmesi çok güzel acındırmak değil asla.

hatta bunları konuşabilenleri çok güçlü görüyorum ben...

kendimize yakışanı bazen biz seçemiyoruz, bu bir imtihandı sizin için lakin sabredin (ki ediyorsunuz) mükafatını alacaksınız...

tüm kalbimle söylüyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun...

bu güçlü tutumunuz için sizi tebrik edemeden gecemedim

Ya Allah askina bisey yazmayin olur mu. Polemik falan da istemiyorum ozur de istemiyorum. Ilk yorumunuz gun gibi ortada. Okudugum okula bolume kadar laf etmissiniz. Degil psikoloji hicbir diploma verilmemeli falan elimdeki tek seyi de taslamissiniz. Saygi duyuyorsaniz yazmayin daha. Iki kisi yorumunuzu begenecek diye saldirganlastiniz. Beni sarsmaniza ihtiyacim yok beni sarsacak olan sarsti yeterince.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

duygulandırdınız beni ,gözlerim doldu ...çok teşekkür ederim desteğiniz için,umarım hisleriniz doğru çıkar ve gerçekten mükafatımızı alırız..
o avatardaki yakışıklım benim herşeyim zaten,normalde anında tepki veren biriyimdir ama bu defa Allah tarafından bir sabır geldi ,ben bile şaşkınım durumuma:)
öyle duygularımı çok anlatabilen biri değilimdir,genelde mutluluğumu paylaşırım ama just ın durumu beni etkiledi sanırım,yaşadıklarımız çok benzer olunca duramadım yazdım:)
amin çok teşekkür ederim.

bu güçlü tutumunuz için sizi tebrik edemeden gecemedim
teşekkür ederim sağolun..

Yaninda kaldikca kopamayacaksin quartacim soyleyim bi sekilde yumusarsin benden tavsiye elini cabuk tut bizde de ilkin oraya buraya kendine vurma itme oldu bugun bu iste..

Yaninda kaldikca kopamayacaksin quartacim soyleyim bi sekilde yumusarsin benden tavsiye elini cabuk tut bizde de ilkin oraya buraya kendine vurma itme oldu bugun bu iste..

ben söyledim zaten just, yaptığı şeyin şiddet olmadığını savundu ,ben de "o iş 2 dubleye bakar,tokat yemeyi beklemicem ,sen şiddetten sayacaksın diye " dedim..
bizim durumlar biraz karışık just,o evde kalma sebeplerim var,ama çok kısa bir zaman sonra bağlayacağım konuyu:) sadece ben sonrası için kafamda birşey tasarlamadan kesinleştirmek istemiyorum o kadar..kendim olsam sadece sorun değil,oğlumu düşünüyorum plan yaparken..evdi,işti okuldu vs...

hiç yanılmadım hislerimde şükür, buradan çok güzel haberlerinizi okuyacağız inşallah

evladınızla birlikte uzun sağlıklı ve mutlu bir hayat sizin olsun...

gözleriniz sevinçten dolsun bundan sonra Allah'ın izni ile...

just, sen güçlü ve ne yapacağını bilen birisin...

bu durumda kafan karışmış ama doğruyu bulmuşsun.

bak gör herşey daha güzel olacak güzel arkadaşım...

her zaman buradayım bil...

senin yaşadıklarını en iyi sen bilirsin...

kalbini ferah tut...

Son düzenleme:
Camamber ya Allah askina bisey yazmayin olur mu. Polemik falan da istemiyorum ozur de istemiyorum. Ilk yorumunuz gun gibi ortada. Okudugum okula bolume kadar laf etmissiniz. Degil psikoloji hicbir diploma verilmemeli falan elimdeki tek seyi de taslamissiniz. Saygi duyuyorsaniz yazmayin daha. Iki kisi yorumunuzu begenecek diye saldirganlastiniz. Beni sarsmaniza ihtiyacim yok beni sarsacak olan sarsti yeterince.

just bu arada evlilik takvimini de kaldır istersen

Mobilden nasil kaldiriliyor bilmiyorum ki burdan gorunmuyor hic aklima gelmedi de onu dusunemedim bilgisayardan girersem kaldiririm zaten.

Bu arada benim cocugum yok tabi senin durumunu anlayamis olabilirim birkac gun sonra kafami toplayinca sana mesaj atarim istersen anlatirsin konusuruz uzun uzun canim olur mu

Ah ben seni nickten taniyamadim ya canim simdi cikarttim kim oldugunu anladim

tahmin ettim zaten cepten görmediğini,o yüzden yazdım:)
yok rica ederim,ben hiç o moda girmem çocuğun yok o yüzden anlamazsın falan der bazısı..aklı başında bir kadınsın anne olman gerekmez durumumu anlamak için..
olur tabi ne zaman istersen mesaj at bana..

Ben böyle ağır şeyler yazsan anında muneden ceza yerim bu aralar yok burda herhalde ,

ne kadar insana güven veren,umut dolu şekilde yazıyorsunuz ,içim ferahladı inanın..çok sağolun tekrar,o günlerimi mutlaka paylaşacağım sizinle..:):)

Ayarlardan sanırım ama mobil uğraştırıyor pc daha çabuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…