Evet korktugum gibi olmadi valla :) aksine gulustuk kizsam nolcak olan olmus artik sardin basimiza boyle pislikleri biz zaten onu hic damadimiz olarak gormedik. Gelsin konussun bakalim dedi ne diceksin dedim cehennem ol defol git bizde sana yem etcek kiz yok dicem ne konuscam onla dedi :))
Biz senin arkanda oluruz tabii ki neden olmayalim ama daha bunlarin ustune donucem ona dersen hak etmis olursun daha bisey yapamayiz dedi Simdi anladin mi aile ne demekmis, anne baba neymis kimmis dedi sarildik oyle ana kiz muhabbet ettik yarin da gezdiricem onu alisverise goturucem o adam da gelirse yer lafini gider annem oklava ariyodu valla en son :)
Neden alintilayamiyorum ya? Neyse mesaj atmis esim saat 6da x pastanesinde olucam gelir misin diye
Gidicekmisin peki canım bi yanın gitmek istiyodur heraldeNeden alintilayamiyorum ya? Neyse mesaj atmis esim saat 6da x pastanesinde olucam gelir misin diye
Cok uzun hepsını okuyamadım ama boşanmakta kararlısın sanırım. Hakkında hayırlısı olsun anlattıklarını okurken tüylerim diken diken oldu. İnşallah bu günleri atlatırsın mutlu olursun canım
Just çok sevindim senin için :)
Açıkçası içten içe ya geri dönersen diye korkuyordum ama artık geri dönüşü olmaz heralde
Dogruyu yaptim degil mi su an deli gibi mesaj cekip sIkistirdigi icin panikledim kiziyomus boyle yaptigim icin bekliyomus
Canım bu sinirle içip içip eve gelirse , siz annenle ikiniz yalnız tehlikeli olmaz mı ?Hayir hicbi yanim gitmek falan istemiyor kendi gibi seytanlar gorsun yuzunu gitmicez tabii ki annemle evde olucaz cok merakliysa konusmaya zaten eve gelir o biz de bi guzel agzinin payini veririz hadi simdi atsin bakalim camdan beni simdi suruklesin.
Bence doğruyu yaptın. Hala kızıyorum diye saçmalamasından bile doğruyu yaptığını anlayabilirsin. Annenin geldiğini söyledin mi ona?
Soylemedim eve getirme beni olay cikarttirma diye mesaj atti annem cikartsin ben cikicam kapiya gelsin diyo ama ben cok gerildim anneme bisey yaparsa bu psikopat.
Canım bu sinirle içip içip eve gelirse , siz annenle ikiniz yalnız tehlikeli olmaz mı ?
Korktuğunu sakın belli etme.
Oldu ki kapıya geldi direkt polisi ara.
Annene helal olsun ama aman diyim hiç kapıyı falan açmayın bu adama. Hatta cama bile çıkmayın. İçince ne hale geldiğini gördün şimdi sana kızıp içip eve gelirse size zarar verebilir.
Just boşver etrafı , ortada bir rezillik varsa , kimin çıkardığı ortada .Icer mi bilmiyorum da ben cok gerildim ya nasil bi yuzsuzluk bu hala tehdit ediyo beni ya insan gururuyla defolup gider dimi iste yuzsuz zaten evde tadilat olcak bi saate iyice rezil olucaz mahalleye
Hiç birşey yapamaz,sakin ol ve olası bir durum da lütfen kendin halletmeye çalışma,polisi ara.Etmemeye calisirim da su an bile titriyorum gormek istemiyorum gelecek biliyorum ve iyi ki annemi cagirmisim kuzum ya tek basima olsaydim neler yapardi bilemiyorum manyak psikopat yuzsuz.
Iyi ki dinlemisim sizi de annemi cagirmisim tek halimle iyice korkardim bu adamdan. Goruyoruz ki bosanma talebim bile degistirmemis hala tehdit ediyor yuzsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?