- 14 Mart 2013
- 7.887
- 3.948
- 448
Ben bosaniyorum diyim babam gule oynaya kabul eder zaten anneme bisey mi oldu ben de geleyim mi demis
Hersey insanlar icin, bugüne kadar hic hata yapmadim diyemez kimse.
Pismanlik duymasini gereken kisi sen degilsin, senin gibi genc, akilli, hayat dolu bir esi kaybettigi icin o adam pismanlik duymasi gerekiyor.
Senin su anda sadece Allah sükretmek etmen gerekiyor, o adamin gercek yüzünü görebildigin icin.
Gayet normal, tabiki arayacak, yazacak. Cünkü su anda gayet iyi farkindadir seni kaybettiginin.
O daha cok özleyecek seni.
Ben bosaniyorum diyim babam gule oynaya kabul eder zaten anneme bisey mi oldu ben de geleyim mi demis
İyi bari ailen sahip çıkıyor.bence sevin ne kadar iyi bi aileye sahipsin bak, yapma dediler evlendin yine seni sevip sahipleniyorlar. anne babadan başka kimse yapamaz zaten bunu. baksana adam ayyaş olmuş onda bile suçlu seni buluyor. bunca yıl benim kahrımı çektin sağol diyeceğine..
Senin gibi çıtır,genç kadını kayıp etmemek için herşey yapacak 40 yaşında nede olsa bunlar zaten 2. Evliliği pek genç kadınlarla yapar umarım tez zaman kurtulursun italyaya gidersin yapamadıklarını yaparsın , adam ayakbağı en önemliside pls alkolik
Kız öğrenme psikolojisnde var ya,davranış ortadan kalkacağına yakın hepten artıyor.
Tesekkur ederim ya icimi rahatlattiniz. Ben suclu degilim ki pismanlik duyayim. Ona inandim sevdim ve upuzun bi sure de tasidim. Olmadi bitti bu kadar. Basit cumlelerle anmak en iyisi.
Ozlesin, oh olsun
Just bu kart boşanmış horozlar .çok yaygın mahallede,sahilde,iş yerinde evli kadınları dahi rahatsız ediyorlar banada 2 defa rast geldi
ama boynunun ölçüsünü aldı
asıl tehlikede olan boşanmış aileden olan kız çocukları bu kızlarımız babayla görüşmeli baba sevgisini anne veremez ,
bence mevzu boşanmış olması değil adamın ta kendisi
Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Çünkü sizin çok mutlu bir çift olduğunuzu düşünüyordum ve hep 'MaşAlah' diyordum size. Nasıl bu hale geldiğinizi anlamadım.:26: Yazdıklarını okuyunca kanım dondu gerçekten. Eşin ruh hastası gibi. Kendi üstünde sigara söndürmek, bacağına çatal batırmak... Seni pencereden atmaya çalışmak... Bunların hiçbiri normal bir insanın yapacağı şeyler değil.Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki olayı sadece birkaç sıyrıkla atlatmışsın. Yorumlarından anladığım kadarıyla boşanmakta oldukça kararlısın. Sakın geri adım atma. Tedaviyle falan düzeleceğini sanmıyorum ne yazık ki. 40 yaşında bir adam bugüne kadar düzelmediyse bundan sonra hiç düzelmez. Alkolü bırakmaya çalışır belki ama başarılı olabileceğini sanmıyorum. Eğer kararından vazgeçersen ve bir şans daha verirsen bundan sonra yaşayacağın daha kötü şeyleri de kabullendin demek olur. Bu adam psikolog ve klinik psikolojisi üzerine yüksek lisans yapıyordu değil mi? Sorunları bu şekilde çözmeyi mi öğrenmiş okurken? Alkol alınca kendinden geçmiş. Lütfen geri adım atma. Daha yaşın çok genç. Üzülürsün ama atlatırsın. İnsanoğlu neleri atlatmıyor ki? Bu yaşlarının tadını çıkar. Ye, iç, gez, sevdiklerinle vakit geçir. Bu yaşadıklarını sınavın olarak say, isyan etme. 'Keşke' deme. Vardır Allah'ın bir bildiği. Hayatının dönüm noktası olarak düşün bu yaşadıklarını. Kendine tertemiz bir sayfa aç. Bundan sonra sadece kendin için yaşa. İstediğin her şeyi yap. İnşAllah bundan sonra her şey çok güzel olur hayatında.
Aynen. Olmadi bitti.
Pismanlik duymak icin hicbir sebep yok.
Tamam tersi, cok sükür iyi ki simdiden gercek yüzünü görebildim diye sevinmen gerekiyor.
Arkanda ailen var, elinde cok güzel bir meslegin var.
Yeni bir sayfa acip mutlu olmak icin cok nedenin var.
O kocan olacak adam da artik özlüyor mu, gidip icip kafasini duvarlara mi vuruyor ne yapiyorsa yapsin, hic umursama.
Haftasonu annem gelsin esas kiyamet o zaman kopacak.
Ablacim ben senin o kadar buyuk oldugunu bilmiyodum kusura bakma saygisizlik ettimse sen sen diyordum :)
Evde görüşmeyin o adamla just.Ne olur ne olmaz.:26:
just kuzum ya çok şaşırdım ufak tefek sıkıntılar diyordum evlilik otuması uzaklık vsüzüldüm ne bilim gözümde evliliğiniz tatlıydı ya da sen çok tatlı olduğun içindi.
hayırlısı olur inşallah senin için canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?