Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iyisi varsa da beni bulmaz ki bahtsizim italyaya bakariz artik biz de napalim :)

Mobilden goremiyorum tum konularimi. Bilgisayardan girebildigim vakit bir su evlilik takvimini kaldiracagim iki de dediginiz gibi bakarim hic hatirlamiyorum ama hatirlamam lazim. Ofkemi kinimi aktif tutup nefret etmeye devam etmem lazim. Asla unutturmicam kendime o ayyas pis zorba halini. Bu yalvarmalar yumusak hali. Simdi arasam nolur biliyo musunuz. Zikkim zom gibi icmistir bahanesi de benim terk edisim olur bi guzel sivar kufreder burda olsa devrilir uyur. Anlatirken tiksindim benim kocam degil sanki bu. Ne varsa bu zikkimda bu kadar. Gencim egitimliyim ben de yakistirmiyorum kendime artik ondan gidiyorum. Insan esim diye tanistirirken gurur duymali yanindakiyle.

Aslında tedavi olabilir alkolizm tedavi eidlebilir bir hastalık. Bir de alkol bağımlıları içmek için sebep arar sadece ilaçlı tedavi değil terapist eşliğinde ilaçlı tedavi denerseniz başarılı olacağını düşünüyorum. Boşanmak istemiyorsanız tabi. İstiyorsanız bir an önce boşanın. Çünkü evlilik tek kişinin çekmesi gereken bir yük değil. İki kişi ortaklaşa bunu kolaylaştırmalı. Bir taraf zorlaştırırken bir taraf kolaylkaştırıcam diye ömrünü heba etmemeli. Alkol tek problem ise bu çözülbilir ve çözümü sizinde desteğinizle eşinizde. Ama çözmeye yanaşmıyorsa da siz alkol problemi olan biriyle bir ömür geçirmek zorunda değilsiniz elbette.

Cok kez bidaha icmicem dedi. Cok kez de bozdu bunu. Hatirlat icmicem dedi. Hatirlattim sen karisma diye bagirdi iciceeeem iciceeeem diye tepindi hatta cocuk gibi. Tovbe yarabbim anlatirken utaniyorum. Agziyla icmeyi bilse neyse. Ben biktim tek alkol degil problem. Her turlu bogazima bi tasma gecirilmis gibi hissediyorum. SIktikca sIkiyor. Bunaldim artik baskisindan inadindan simarikliklarindan cocuk gibi hareketleriyle ugrasmaktan biktim. Ciksin gitsin bi an once aklimdan da ya deli olucam icim daraliyor.

Bekara .... boşamak kolay gelir derler. Ama her şeyden önce ben her zaman yuvaların korunmasından yanayım. Çünkü onca emek kolay kurulmuyor. Ama daha önce de dedim yuvatyı iki kişi kurar ve sürdürür size yüklenen bu yük, seviyorsunuz bunca yıllık emeğiniz var diye çekmeniz gereken bir yük değil. Ama muhakkak boşanma durumunda yaşayacağınız şeyerde zor olacak. Sadece şunu diyebilirim ki elinizden geleni yaptıysanız ve yine de olmuyorsa hayata devam etmekte fayda var. Ve güçlü olmaam diye korktuğunuz şeylerden belki de kolaylıkla kurtulacaksınız. Ama boşanma konusundaki en önemli konu kararlı olmaktır. Kararsızlık işi uzatır ve her iki tarafı da yıpratır. İmkan varsa anlaşmalı boşanmayı deneyin en temiz ve hızlısıdır her zaman.

canım en şekilde atlatırsın inş . sen çok değerlisin . bu kadar kötü olduğunun durumun inan farkında değildim

Ilk her zaman farkli olur tabi ama dedigin gibi mühim olan her zaman sondur, kimin seni gercekten mutlu ettigidir.
Yasadigin kötü hatiralari yasayacagin daha güzel anlarla sileceksin elbette.

Aynen dedigin gibi seni kaybederek kendi kendini cezalandirmis oldu.

Annem yolda geliyor kizlar ay cok gerginim agzima carpacakmis gibi geliyor daha dogrusu agzima carpmaktan beter edecekmis gibi ben sana demedim mi diye of

Iyisi varsa da beni bulmaz ki bahtsizim italyaya bakariz artik biz de napalim :)

Bulur bulur. Sen nasilsan seni ona uygun tipler bulur. Boyle dengesiz kisilikleri cekmenin sebebi, belki de bozuk kislikleri duzeltme istegi, veya arzusundan kaynaklaniyor olabilir. yada oyle yapabilecegine inandigin icin bu tipleri belki sen seciyorsun farkinda bile deyilsin. Piskolog olan sensin zaten, ama biliyorsun zaten piskopatlar kurbanlarini iyi secerler. tavsiyem, oncelikle su isi sonlandir, sonra kendini tamir et, ic dunyana don, ve kendini iyi irdele, yani gelisimini tamamla. Sonra normal insanlarla karsilasicaksin, emin ol.

Son düzenleme:

Valla su an annemden tirsmaktan o kismi dusunemiyorum

Annem yolda geliyor kizlar ay cok gerginim agzima carpacakmis gibi geliyor daha dogrusu agzima carpmaktan beter edecekmis gibi ben sana demedim mi diye of

Valla su an annemden tirsmaktan o kismi dusunemiyorum

Niye çarpsın kız ağzına? Korkma o kadar, o sorcak sen cevaplıcaksın işte Olanları olduğu gibi anlat, kimse kızının bu kadar aşağılanmasına göz yummaz canım merak etme.

Ailen baskici dimi ? Seni asiri korudular muhtemelen zamaninda.

Zaten biraz da o yuzden butun bunlar.

Annem baskici degildir de demisti bunlarin olacagini bana ben dinlemedim ve oyle bi adamla evlenmemi zaten hic hazmedemedi oylesine bosaniyorum desem sevinir ama bunlari yaptigini duyunca benden cok uzulecegi icin bana da kizacak gibi geliyor arkamda durur ya ama kizacak hazmedemediginden

Niye çarpsın kız ağzına? Korkma o kadar, o sorcak sen cevaplıcaksın işte Olanları olduğu gibi anlat, kimse kızının bu kadar aşağılanmasına göz yummaz canım merak etme.

Of canim sagol sans dile bana yazarim buraya sonra neler oldugunu

Bence bunu dusunme su an. Nolucagini bile bilmiyorsun gercekten de. ayrica soylerse de bununla yuzlesiceksin, ister istemez.

Kolay gelsin sana. bence korktugun gibi olmuyacak.

Justcim benim gozumde annesinin babasinin en sevdigi simarik kizlarisin sen hep. Eminim olgunlukla karsilayacaklaedir. Uzulurler elbet ama rahat ol sen..

Bence bunu dusunme su an. Nolucagini bile bilmiyorsun gercekten de. ayrica soylerse de bununla yuzlesiceksin, ister istemez.

Kolay gelsin sana. bence korktugun gibi olmuyacak.

Evet korktugum gibi olmadi valla :) aksine gulustuk kizsam nolcak olan olmus artik sardin basimiza boyle pislikleri biz zaten onu hic damadimiz olarak gormedik. Gelsin konussun bakalim dedi ne diceksin dedim cehennem ol defol git bizde sana yem etcek kiz yok dicem ne konuscam onla dedi :))

Biz senin arkanda oluruz tabii ki neden olmayalim ama daha bunlarin ustune donucem ona dersen hak etmis olursun daha bisey yapamayiz dedi Simdi anladin mi aile ne demekmis, anne baba neymis kimmis dedi sarildik oyle ana kiz muhabbet ettik yarin da gezdiricem onu alisverise goturucem o adam da gelirse yer lafini gider annem oklava ariyodu valla en son :)

Hahahaah.....oklava iyiymiş

Alem kadin valla ya yatagini yaptim baktim biseyler araniyo napiyosun dedim oklava yok mu oklava diyo ciddi Allahim yarin cikip gelsin insallah su adam da bi guzel paketlesin annem pardon oklavalasin. Oh olsun

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…