Sağol sen diyebiirsin takılmam ben bu konulara burada beni hep genç kız sanıyorlar ,ne yapayım dizi izlemeyi sevmiyorum buraya takılıyorum çoğu dizide kalitesiz umarım hayallerini gerçekleştirirsin bu ülkede hep erkekler kadınların ilerlemesine engel
bugüne kadar yazdıklarınızı tek tek okudum. başında da sıkıntılıydı evliliğiniz sonlara doğru bu sıkıntılar inanılmaz derece de artmış. yarınları düşünmeyelim bence. çünkü bu iş burada bitmeli. bugüne kadar yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz sonra bunu hak edip etmediğinizi sorun kendinize? ben sizi tanımıyorum ama bence aklı başında kendini geliştiren akıllı bir kadınsınız ve bu yaşadıklarınız size yakışmıyor o halde bye bye deyin eski kocanıza,onun saçmalıklarına ve merhaba deyin nefes aldığınız her güne
Aslında tedavi olabilir alkolizm tedavi eidlebilir bir hastalık. Bir de alkol bağımlıları içmek için sebep arar sadece ilaçlı tedavi değil terapist eşliğinde ilaçlı tedavi denerseniz başarılı olacağını düşünüyorum. Boşanmak istemiyorsanız tabi. İstiyorsanız bir an önce boşanın. Çünkü evlilik tek kişinin çekmesi gereken bir yük değil. İki kişi ortaklaşa bunu kolaylaştırmalı. Bir taraf zorlaştırırken bir taraf kolaylkaştırıcam diye ömrünü heba etmemeli. Alkol tek problem ise bu çözülbilir ve çözümü sizinde desteğinizle eşinizde. Ama çözmeye yanaşmıyorsa da siz alkol problemi olan biriyle bir ömür geçirmek zorunda değilsiniz elbette.
Cok kez bidaha icmicem dedi. Cok kez de bozdu bunu. Hatirlat icmicem dedi. Hatirlattim sen karisma diye bagirdi iciceeeem iciceeeem diye tepindi hatta cocuk gibi. Tovbe yarabbim anlatirken utaniyorum. Agziyla icmeyi bilse neyse. Ben biktim tek alkol degil problem. Her turlu bogazima bi tasma gecirilmis gibi hissediyorum. SIktikca sIkiyor. Bunaldim artik baskisindan inadindan simarikliklarindan cocuk gibi hareketleriyle ugrasmaktan biktim. Ciksin gitsin bi an once aklimdan da ya deli olucam icim daraliyor.
Ne tatlisi mutlusu romantigi. Birakin ya. Omrumu tuketti. Benim bi kez mutlu oldugumu hatirliyor musunuz ki. Bi kez problemsiz gunumu. Ben alttan aldikca ustume geldi simardi gururumu cignedi en son buna da cesaret etti. Intikamim aci olcak. Cok ofkeliyim.
Ilk evliligim ilk dokundugum adam gibi bir anlam yuklemisim bu biraz canimi sIkiyor ama muhim olan son olmak ilk optugum cocugu hatirlamiyorum bile insallah bunu da silerim :)
Insallah odesin bana 9 aydir cektirdiklerini. Hos oduyor bence su an beni kaybederek. Boyle bi adamin gelecekte karisi sevgilisi olmak isteyen varsa sabir diliyorum ona gecmisten.
Iyisi varsa da beni bulmaz ki bahtsizim italyaya bakariz artik biz de napalim :)
Bulur bulur. Sen nasilsan seni ona uygun tipler bulur. Boyle dengesiz kisilikleri cekmenin sebebi, belki de bozuk kislikleri duzeltme istegi, veya arzusundan kaynaklaniyor olabilir. yada oyle yapabilecegine inandigin icin bu tipleri belki sen seciyorsun farkinda bile deyilsin. Piskolog olan sensin zaten, ama biliyorsun zaten piskopatlar kurbanlarini iyi secerler. tavsiyem, oncelikle su isi sonlandir, sonra kendini tamir et, ic dunyana don, ve kendini iyi irdele, yani gelisimini tamamla. Sonra normal insanlarla karsilasicaksin, emin ol.
Valla su an annemden tirsmaktan o kismi dusunemiyorum
Annem yolda geliyor kizlar ay cok gerginim agzima carpacakmis gibi geliyor daha dogrusu agzima carpmaktan beter edecekmis gibi ben sana demedim mi diye of
Valla su an annemden tirsmaktan o kismi dusunemiyorum
Ailen baskici dimi ? Seni asiri korudular muhtemelen zamaninda.
Zaten biraz da o yuzden butun bunlar.
Niye çarpsın kız ağzına?Korkma o kadar, o sorcak sen cevaplıcaksın işte Olanları olduğu gibi anlat, kimse kızının bu kadar aşağılanmasına göz yummaz canım merak etme.
Annem baskici degildir de demisti bunlarin olacagini bana ben dinlemedim ve oyle bi adamla evlenmemi zaten hic hazmedemedi oylesine bosaniyorum desem sevinir ama bunlari yaptigini duyunca benden cok uzulecegi icin bana da kizacak gibi geliyor arkamda durur ya ama kizacak hazmedemediginden
Bence bunu dusunme su an. Nolucagini bile bilmiyorsun gercekten de. ayrica soylerse de bununla yuzlesiceksin, ister istemez.
Kolay gelsin sana. bence korktugun gibi olmuyacak.
Justcim benim gozumde annesinin babasinin en sevdigi simarik kizlarisin sen hep. Eminim olgunlukla karsilayacaklaedir. Uzulurler elbet ama rahat ol sen..
Hahahaah.....oklava iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?