- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
- Konu Sahibi zziinneett
herkese mrb benim konu biraz uzun kısa kesmeye çalışçam iki buçuk yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı memleketteyiz ben çalışıyorum eşimin ailesi ısrarcı ve anlayışsız insanlar..annesi arayıp şuraya gidelim bunu yapalım der çalışıyorum yok derim ısrar eder gelceksin der teli kapatır ben de eşime sararım ara anneni ikna et derim o da annesini arar konuşur ama teli kapatınca da başlarız birbirimize girmeye kavga kıyamet gırla.. ben sadece bir iki örnek vericem bigün çok hastayım hafta sonu yorgan döşek yatıyorum teli sessize alıp attım köşeye akşam eşimin gelmesine uyandım tele baktım yirmi cevapsız arama kaynana bende aradım anne hastaydım yatıyodum eşim geldi hastaneye gidicez serum yemeden kendime gelemicem dedim biz sana çaya gelcektik diyo anne hastayım diyorum tamam ben geleyim tek dedi hastaneye gitçez dedim olsun ben sana gelcem dedi teli kapadı bende eşime anneni ara ikna et dedim o da aradı gelme hastaneye gitçez laf anla dedi kapadı yine girdik birbirimize bıktım sizden dedi sonra kaynana ertesi gün evi bastı sen beni evine istemiyosun diye bağırıp çağırdı hastaydım zaten sesimi çıkarmadım yattım battaniye altında...eşimin istanbuldan sülalesi her yıl Ordu halinde gelir geçen yıl ağırladım çaya çağırdım kalabalıklardı o kadar alışveriş de yaptım kaynana onca insanın yanında beni rezil etti bi yemek yapamamadın mı çorba salata bu ne böle fln hiç cevap bile vermedim...bu yıl da geliyorlar kalabalık şekilde nöbet haftama geliyo ve 24 saat nöbetçiyim arandığımda hemen gitmem lazım ben dedim gidip annenlerde görürüz ben nöbetçiyim ağırlayamam babası demiş nöbetçi olsun biz geliriz evinize oturur yer içeriz onun işi çıkarsa gitsin benim evim benim misafirim benim evimde misafirimi ben ağırlarım istemiyorum dedim ve koptuk eşimle baya birbirimize girdik ağır laflar ettik kabul bende onun onuruna dokunacak laflar ettim o da senden de bu aptal evlilikten de bıktım b.k vardı da evlendim dedi bende bıktığın insanla evli kalma o zaman dedim ayrı yatıyoruz o koltukta yatıyo pazar günü kaynanama gidicem ve boşanmak istediğimi söyliycem sizce bütün bu yaşananlar huzursuzluklar boşanmaya sebep mi bu ara çok mutsuzum...