Boşanmak İstediğimi Nasıl Söylemeliyim?

sahsahsahdamdamdamararar

İnsanlar arasında da yalnızlık duyulur.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
647
363
88
Merhaba hanımlar,
Uzun düşünmelerden sonra bu işin yürümeyeceğine karar verdim. Eşimden boşanmak istiyorum. Ama sözüm hiç kuvvetli değil. Konuşarak çözemem hiçbi şeyi. Mektup yazsam bütün içimden geçenleri yazıp versem eşime olur mu sizce? Boşananlar nasıl boşandınız? Lütfen fikir verin.

Eski konularınızı da biliyorum, bence pat diye ben boşanmak istiyorum. Bu şekilde devam etmek istemiyorum, denedim ama olmadı. Hayatımı böyle geçirmek istemiyorum deyin. Yüzüne ama, pat diye söyleyin.. Hiç başka insanların adını falan anmayın, ya da başkasına bir şey hissettim bile demeyin. Sadece bir evlilik bu şekilde yürümez deyin, olsun bitsin. Daha sonrasında çekip kapıyı çıkın, ayrı bir evde kalın ama. Oturup uzun uzun tartışmayın, net olun

Hic evlenmedim, hic bosanmadim, cok konuya hakim degilim yani ama adam siddet yanlisi degilse eger, bence yuzune konusun. Gitmiyor, olmuyor, yollarimizi ayirsak ikimizin de belki mutluluk icin ikinci bir sansi olur mealinde bir seyler diyin.
Dengesiz, tehlike yaratabilecek bir tipse, tabii ki ya aileniz yaninizda olsun, ya da siz uzakta iken telde soylersiniz.

Insallah hakkinizda en hayirlisi olur.

Sebepleri ile beraber yüz yüze söylemektir en doğrusu .

Edit: Sebep dedim ama klasik olmuyor, yürümüyor cart curt sanmıştım .

Evli kadın bekar erkek konunu şimdi gördüm . Sebep mebep sunma , yani gerçek sebebi sunma.

Adamında suçu kendisinde hissettirme .

En isabetli kararı vermişsin bu arada!

Son düzenleme:
mektup yazabilirsiniz

Mektup falan olmaz. Alın karşınıza boşanmak istiyorum deyin zaten ev arkadaşı gibi siniz her türlü haklı siniz kabul etmese yinede dava açın hakim sizi hakli görüp tek celsede bosar zaten..

Eşim iyi bir insan; fakat öfke kontrolü yok. Örneğin kavga ederken bir keresinde mutfağa koştu bıçak almaya. Ödüm koptu. Haklı bile olsam susmak zorunda kalıyorum bu yüzden kavga esnasında. Bi kere de duvarı yumrukladı eli kırılıyodu az kalsın. Kendini oraya buraya savuruyo deli gibi. Bi kere de telefonu, kumandayı falan fırlattı duvara. Bi kere de yabancı bir şehirde sokak ortasında bağrış çağrış kavga etti benimle. Şu an bu kadar deli değil, benim bişeylere uyandığımı gördü. Boşanmak istediğimi biliyor aslında. Ve şu an ne yapsam ses çıkarmıyor. Beni kaybetmemek için normalde kabul etmeyeceği şeyleri kabul ediyor. Herşeyi benim istediğim gibi yapmaya çalışıyor.

Sebep evli kadın bekar erkek konusu değil. Düşündüm ve boşanmamın daha sağlıklı olduğuna karar verdim. O kişiyle zaten olmayacağı belli. Bana ne gözle baktıysa Allah ona da inşallah aynısını yaşatsın başka biri vesilesiyle.

Acik acik konusun. Evlenme teklifi nasil aciksa bosanma da öyle. Mesajla mektupla olmaz
Doğrusunun bu olduğunun farkındayım; ama sözüm kuvvetli değil. Susup kalıyorum. İfade edemiyorum kendimi. Bi de ona acıyorum galiba. Bu kadar sürmesinin zaten başka açıklaması yok.

Bu arada çocuğumuz var. Babasına da çok düşkün. Babası da ona. Resmen aşıklar birbirlerine. Kızımın bu olaydan etkilenmemesi için ne yapmam lazım? Bu arada eşim işi gereği sürekli seyahat eder. Çocuğunu hergün gören bir baba değil. Ama ikisi aynı şey değil biliyorum. Offf kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…