Boşanmak İstediğimi Nasıl Söylemeliyim?

Teşekkür ederim.
Demek istediğim şu, aile bir bütündür, kopukluk içinde, çocuk için katlanılmaz. Çocuk zaten mutlu büyüyemez. Hiç bir aile yoktur ki aman çocuğum için devam edeyim desin de çocuk gelişimini mutlu tamamlasın. Olmuyorsa zorlanmamalı. Bunca yıl susup da başkasından hoşlanınca kötüydü de ihtiyaçtı da vs yüzünden laf edilmez. Konu sahibi kendini ak çıkartmaya çalışıp bir de beddua savuruyor. Beni sinir eden bu. Yoksa biz eşimle de konuşuruz. Birgün başka birilerine aşık olursak yada herhangi birşey olursa, birbirimizle sakince konuşup yolumuzu ayıralım. İkimiz de aldatıldık, çekmeyelim o acıları, medenice bitsin deriz. Sonra da Allah korusun tabi diye sarılırız. Konu bundan ibaret. Medeniyet gerek. Çamur atmadan kabullenmeli insan hislerini de yaptığını da yapacağını da. Yoksa biriyle evlenince 100yıl o kişiye aşık olacaksın diye bir zorunluluk tabiki olamaz.

Bu konuda hak veriyorum. Hemen "kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz" savunmasına girdiğini gözlemledim, ama onu da çok fazla üzerine gidildiği için ne yapacağını bilemediğine bağladım. Ne olursa olsun bu sürüncemeli hali daha fazla sürdürmemesi gerektiği çok açık. Umarım kendisi ve ailesi için en doğrusu gerçekleşir.

Bekarim hic cinsel iliski yasamadim ama sertlesmeden bosalma gerceklesecegini ben bile biliyorum.
Siz de idrar deligiyle vajinayi karistiran birinden farksizsiniz bu durumda.

Ve hamileliğin sikinti cikardimi tam sizin zamanlarinizda hamile iken bosanmadim cok buyuk.3. sorun yaşadım eger sizi uzmeyecekse soyler misinz sebep neydi nadil destek aldiniz
durumumuz çok farklı ben çocuk istemediği ve cinsel anlamda senede 1 bilemedin 2 kez bir yakınlaşmanın ötesine gidemediğimiz, düzenli çalışmadığı için 8,5 yılın ardından ayrıldım. 4 yıl oldu. 14 ay oldu 2. evliliğimi yaptım dünya iyisi bir eşim var kızımizi bekliyoruz. Bence mutsuzsan çocuk hiçbirşeyi değiştirmez fırsatın ve aile desteğin varsa sebeplerinde gerçekten geçerli ise bahanelerin ardına sığınma kendini daha fazla mutsuz etme.

Konu actim aslinda bununla alakali ne guzel ikinci evlilikte.mutlulugu yakalamissiniz. ben baska bir evlilik dusunmedim kizimda bulurum hayati dedim . benim kendimi bildim bileli hayalimdi evlat ve hic iyi olmadi hamilegimde ogrendim ben butun gerçekleri. meslegim var ama kizimin su an.saglik sorunlari var cok degil onemlide degil ama ilgilenmem lazim beni ciddiye almayan bir es onu sonuma kadar.savunan neredeyse.kiclarindaki.dona kadar vermis hala savunan anne babam var kizini babasiz birakma suradadir buradir hayatimi yonetmekteler ne yapmasi lazim diyorlar anlatiyorum napicam nasil olcak bilmiyorum.

Ben ayrılma kararı vermemıstım , eskı esım ılıskısı yakalandıgında bana herseyı anlatacagını ama bakkala gıtmesı gerektıgını soyledı . 2 nescafe yap dedı gıdıs o gıdıs , bır daha gerı gelmedı.

Yıne aynı ılıskı ıcın soyluyorum eger gelseydı bende onu bana yaptıgı gıbı asagılık bır sekılde 2 kelıme hak gormeyerek evden cıkıp gıdıp donmeyerek yapardım.

Ha ben sımdı 2. evlılıgımı yaptım( 5 sene oldu) ılk evlılıgımden olan oglumu cok sevıyor esım ve onunla cok ılgılenıyor.Ayrıca ılk esım Bu sebeble 2. esıme askım bır gun bıterse bıle ondan ayrılmayı dusunmuyorum , aldatma veya dayak olursa yıne yukarıda ılk esımın bana yaptıgı alcak sekılde yapardım herhalde .
Sanırım ıslerımı hıc normal halledemıyorum Artık bana nasıl koyduysa sız dusunun , o yuzden eger sızın emeklerınıze karsılık vermıyorsa aynen boyle yapın , ben sızı haklı goruyorum buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…