Boşanmak İstediğimi Nasıl Söylemeliyim?

Eski konuları okudum da , daha fazla konuşmayın batıyorsunuz. Bu kadar mı bilinçsizsiniz insan vajinasında ki deliklerin neler olduğunu bilmez mi. Tüp bebek konusu da ayrı bir olay.

sakin kinamayinnnnn

ya ben gidip adriana limanin güzeligini kinayacam simdi basima gelir belki
Insanlara iyilik yaramıyor valla

Ben bosanmak istiyorum demedim.. ailemin yanina tatile gidiyorum diye gittim, beni yolcu etti, birdahada geri donmedim zaten, donecegim gun ben donmuyorumda demedim.. iyikide donmemisim..

Arkadaşın yaşadıgı durumu yaşayan az da olsa insan var...ve hiç de dalga gecilecek bi durum degil bu...insanlar geyik ihtiyaçlarını başka konuda gidermeli...çok merhametsiz olmuşuz toplum olarak...sanki amrikada yaşiyomuşuz gibi tepki gosterenler var...Türkiyede cinsellik tabu olmasaydi tamam yani arkadaş anormal kabul edilebilirdi...ama bizim yaşadıgımiz ülkede evlenmeden cinsel iliski yaşayan hemcinslerimize kötü gözle bakılıyor...evlendikten sonra da kız bişey yaşamamış ki ogrenebilsin....üzücü bi durum...

idrar deligiyle vajina deliğini anlamasi için ilişkiye girmesine gerek yok aynaya bakması yeterli.bunu anlamak icin engelli falan olması gerekiyor.sizin mantiginiz alıyor mu gercekten böyle birseyi

Çok teşekkür ederim. Anlayışınızdan ötürü. Keşke herkes sizin gibi olsa. Birini anlamanın en kolay yolu kendini onun yerine koymaktır ama burdaki kadınlar hemen saldırıya geçiyor. Dalga geçilecek bi ton konu var. Gelip bana çatıyorlar. Anlamış değilim.

idrar deligiyle vajina deliğini anlamasi için ilişkiye girmesine gerek yok aynaya bakması yeterli.bunu anlamak icin engelli falan olması gerekiyor.sizin mantiginiz alıyor mu gercekten böyle birseyi

Neden kendiniz gibi olmayan herkese engelli muamelesi yapiyosunuz..ben kendi vücudumu cok iyi tanıyorum çünkü evlilik öncesi tecrübem vardı...ama herkes benim gibi olmak zorunda degil...bi takım sebeplerden dolayı kendini keşfedememiş bir sürü insan oldugunun farkındayım...bence sizin de farkındalıgınız düşük...

Kimseye kendini inandirmak zorunda degilsin. Bosver.
Bosanma konusuna gelince , benim tavsiyem yüz yüze konusman. Kocani tanimiyoruz tabii eger sana siddet uygulayacak biriyse bu riski alma ya da kendimi anlatamam diyorsan mektup yaz veya video falan cek bence. Eger bosanirsan kizinla hayatinda mutluluklar dilerim umarim ilerde cok sevecegin ve karsilik gorecegin biriyle karsilasirsin.

Böyle hafiyelik yapınca madalya mı takıyorlar anlamıyorum. Birkaç beğeni almak uğruna insanları rencide etme gayretine girmek ne derece doğru? Fake olduğundan şüphelenme durumunu bir kenara bırakıyorum ama eski yazdıklarıyla vurmaya çalışmak çok gereksiz. Sonuçta burası insanların sorununa öneri almak adına başvurduğu bir yer, sizin değer yargılarınıza uymuyorsa öneride bulunmazsınız olur biter.

Boşanmaya muhtemelen sözlerle ikna edemezsiniz zaten, hareketlerinizle göstermelisiniz. Evi terketmek, gidip dilekçeyi vermek vs vs gibi. Yoksa ikna olup gönlünün olmasını beklerseniz daha çok bekleyebilirsiniz.

Ben bosanma karari vermistim ama uygulamasi zaman aliyor maalesef. Hani derler ya "bekara koca bosamak kolay" diye. Hakikaten oyle.

Evi 2 kere terk etmeye kalktim 1 er ay arayla. Duzelir diye vazgectim. 3. Sunde yine 1 ay sonra dusundum. 50 yasina gelip de kocasindan sikayet eden teyzelerden olmak istemiyorum, bosanmak icin ille aldaltma , cok buyuk kavga vs olmasina gerek yok dedim kendi kendime.
Uyandim, hicbirsey yokken. yuz yuze ben gidiyorum dedim. nedenlerimi saydim. suclayici, tartismaya yonlendirici bir konusma yapmadim.Topladim iki bavul. Ciktim evden pat diye. Pat diye derken yine 3 saat surdu.
İlk yaptigim da sosyal medya hesaplarimi kapatmak oldu. Duyan iyi niyetle de olsa arayip aman yapma vs diye konusuyor. Arada baristirmak isteyen, adamdan haber tasiyan vs olursa direk onlarla da irtibati kes. Ben hic bir ortak arkadas bile birakmadim.benden uzak olsun da kime yakin olursa olsun. Bosanmadan sonra actim hepsini, ne kadar ortak kisi varsa yakin uzak hepsini sildim.

Sonra da yeni hayatindan ne bekledigini netlestirerek kendine planlar yap. Asla pisman olma. Kendine hobiler bul. Zamanla hersey oturur yerli yerine.

Oyle mektup vs ile olmaz. İstiyorsan once mektup yaz ama kendine. Bi kac kez oturt kafanda. Gerekirse birer kelime, sana hatirlatma yapacak sekilde not al.

Biraz uzun yazdim ama , ozetle kendi kararindan emin ol, net konus ve asla pisman olma.

biz hiç anlaşamıyorduk. artık canıma tak etti. bi akşam ben boşanmak istiyorum dedim. bu da hemen gülerek ben de istiyorum demişti. o an içim cız etti ve ayrıca gülerek gayet rahat bir şekilde kabul etmesi de sinirlendirmişti o an beni. sabah olunca işe gitmişti son kez aramak istedim, sen de eminsin diymi demiştim. eminim diyince, o günü vekalet verdim avukata. yani benim böyle olmuştu.

siz de bence mektup yazmayın. yüzyüze bakma şansınız varsa , önce gerekçesini belirterek boşanmaya karar verdiğinizi söylersiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hanımefendiye katılıyorum.Yuvanızı kolayca gözden çıkarmayın evladınız var onun için bi fedakarlık daha babasından ayırmamalı olsun, bir de boşandıktan sonra herşey düzelecek mi sanki hayat imtihanlarla dolu dert hiç bitmezki üstesine gelmekle çabaladıkça olgunlaşıyor insan ve ömür kısa üzüntülere yermek için hem de oldukça kısa..dua edin Allah'a sığının yuvanız huzur bulsun Allah kalplerinizi birbirinize ısındırsın eski konularınızı bilmiyorum Rabbim yardımcınız olsun ama burada yorum yapan bizler dahil dışardakilere çok kulak asmayın hayatınızın devamında size boşan diyenler size destekçi olmayacak hakkınızda hayırlısı olsun sahsahsahdamdamdamararar

İyi adam olmanın, eve bakmanın, aldatmamanın yeterli olduğu, ayrılma sebebi olmayacağı söyleniyor ama bu kadın mutsuz, duygusal ve fiziksel ihtiyaçları var ve boşanma sürecini çocuğu için erteledikçe gün gelecek seviyorum, senden hoşlanıyorum, beraber olmak istiyorum diyen bir adama gönlü kayacak, o zaman gelip buraya konu açıldığında taşlıyorsunuz.
Aldatmak, aldatılmak kötü, kimse tasvip etmiyor lakin erkek 1 hafta arkasını dönüp yatsın inciniyor kadınlar yalan mı? Bu kadın senelerdir evli, düzelemeyecek sağlık sorunları müstesna, konu sahibesinin eşi gibi tedavi edilecek sağlık probleminde adam hiçbir adım atmıyorsa, tedavi olmuyorsa kadın da ayrılıp hayatını yeniden kurmakta haklı.

Formatauygun,
mektupla açıklanmaz böyle ciddi kararlar, mektubu okuyunca da bir sürü sorusuna maruz kalacaksınız eşinizin, direkt konuşmalısınız.
Mutsuz olduğunuzu, artık bu evliliği yürütemediğinizi, ortada bir çocuk olduğundan medeni bir şekilde dostça anlaşmalı boşanmak istediğinizi söylersiniz, baştan bunu söylemek zor olur, kolay değil boşanmak istiyorum demek lakin siz söze başlayın gerisi gelecektir.

Son düzenleme:
Soruları ve sorunları bir bütün olunca benim yaptığım hafiyelik olmuyor. Beğeni kasma derdim de hiç olmadı, sizin gibi! Ortada bir ilişki var ve başkasından hoşlanan bir kadın, yıllardır adamın özel durumuna rağmen evlilik devam etmiş ama başkasından hoşlanma olunca mı aklı başına gelmiş? Eşimin şu sorunları var, boşanıcam vs demek hiç de adaletli değil bu durumda. Benim takıldığım olayın saptırılması. Konu, başkasından hoşlanıyorum yada eşimi sevmiyorum olabilirdi. Eşimin cinsel sorunu var diye değil. Yıllardır olan birşey boşuna gündeme gelmedi.

İnanın beğeni kassaydım bu kullanıcının önceki konusuna yorum yapardım; hani herkesin ahlak bekçisi kesilip hanımefendiyi yerden yere vurduğu, esprilerin havada uçuştuğu konu.

İnsanların şartları da duyguları da değişebilir. Belki bir daha sevebileceğini düşünmüyordu, o koşullarda çocuğunun aile ortamında büyümesi için katlanılabilir bir evlilikti o zaman. Ama şimdi yaşayamadığı şeylerin özlemini hissetmeye başladı. Sonuçta gencecik kadın. Her şey mükemmel giderken yoldan çıkan biri değil kabul edersiniz ki. Aldatmayı kabul edilebilir görmüyorum asla ama bu kadar üzerine gidilmesine anlam veremiyorum. Eşi hamileyken aldatan erkekler için bile "ama dokuz ay nasıl dayansın" diyen kadınlar varken üstelik, içine düştüğü durumu ve psikolojiyi anlayabileceğimizi düşünüyorum.

Bu arada yorumlarınıza denk geldiğimde beğenirim genelde, fikir alışverişi yapılabilir biri olarak gördüğümden alıntıladım bunu da belirtmek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…