- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
sakin kinamayinnnnnBeddua etmen hoş olmadı yanlız
Eski konuları okudum da , daha fazla konuşmayın batıyorsunuz. Bu kadar mı bilinçsizsiniz insan vajinasında ki deliklerin neler olduğunu bilmez mi. Tüp bebek konusu da ayrı bir olay.Açık yakalamaya çalışıyorsunuz ama boşuna uğraşıyorsunuz. Çok mu zor? Girin google a yazın bakayım birliktelik gerçekleşmeden hamile kalınır mı kalınmaz mı? Buyrun denemesi bedava. Bütün jinekologlar diyor bunun gerçekleşebildiğini. O zaman ben de sizinle dalga geçeyim bunu bilmediğiniz için. Ayrıca da vajinamın içini açıp incelemedim. Nerde ne delik var bilmiyorum o yüzden. Cinsel hiçbi tecrübem yok. İnşallah başınıza gelir. Sizin gibiler anca o zaman anlar.
Açık yakalamaya çalışıyorsunuz ama boşuna uğraşıyorsunuz. Çok mu zor? Girin google a yazın bakayım birliktelik gerçekleşmeden hamile kalınır mı kalınmaz mı? Buyrun denemesi bedava. Bütün jinekologlar diyor bunun gerçekleşebildiğini. O zaman ben de sizinle dalga geçeyim bunu bilmediğiniz için. Ayrıca da vajinamın içini açıp incelemedim. Nerde ne delik var bilmiyorum o yüzden. Cinsel hiçbi tecrübem yok. İnşallah başınıza gelir. Sizin gibiler anca o zaman anlar.
Insanlara iyilik yaramıyor vallasakin kinamayinnnnn
ya ben gidip adriana limanin güzeligini kinayacam simdi basima gelir belki
idrar deligiyle vajina deliğini anlamasi için ilişkiye girmesine gerek yok aynaya bakması yeterli.bunu anlamak icin engelli falan olması gerekiyor.sizin mantiginiz alıyor mu gercekten böyle birseyiArkadaşın yaşadıgı durumu yaşayan az da olsa insan var...ve hiç de dalga gecilecek bi durum degil bu...insanlar geyik ihtiyaçlarını başka konuda gidermeli...çok merhametsiz olmuşuz toplum olarak...sanki amrikada yaşiyomuşuz gibi tepki gosterenler var...Türkiyede cinsellik tabu olmasaydi tamam yani arkadaş anormal kabul edilebilirdi...ama bizim yaşadıgımiz ülkede evlenmeden cinsel iliski yaşayan hemcinslerimize kötü gözle bakılıyor...evlendikten sonra da kız bişey yaşamamış ki ogrenebilsin....üzücü bi durum...
Çok teşekkür ederim. Anlayışınızdan ötürü. Keşke herkes sizin gibi olsa. Birini anlamanın en kolay yolu kendini onun yerine koymaktır ama burdaki kadınlar hemen saldırıya geçiyor. Dalga geçilecek bi ton konu var. Gelip bana çatıyorlar. Anlamış değilim.Arkadaşın yaşadıgı durumu yaşayan az da olsa insan var...ve hiç de dalga gecilecek bi durum degil bu...insanlar geyik ihtiyaçlarını başka konuda gidermeli...çok merhametsiz olmuşuz toplum olarak...sanki amrikada yaşiyomuşuz gibi tepki gosterenler var...Türkiyede cinsellik tabu olmasaydi tamam yani arkadaş anormal kabul edilebilirdi...ama bizim yaşadıgımiz ülkede evlenmeden cinsel iliski yaşayan hemcinslerimize kötü gözle bakılıyor...evlendikten sonra da kız bişey yaşamamış ki ogrenebilsin....üzücü bi durum...
idrar deligiyle vajina deliğini anlamasi için ilişkiye girmesine gerek yok aynaya bakması yeterli.bunu anlamak icin engelli falan olması gerekiyor.sizin mantiginiz alıyor mu gercekten böyle birseyi
. Demek ki neymiş ben haklıymışım. Demek ki neymiş arkadaşım, kuzenim, akrabam deyip hiçbir karşı cinse güvenmeyecekmişsin. Yani ben bile o gün kendim için ne kadar fesatım ben diyecektim az kalsın. Yanılmam bu konularda. Güvenmem elin kızına. Kocamla görüşecek karşı cinsler bellidir annesi, teyzesi, halası, ninesi. Ne kadan geri kafalıyım değil mi? Olsun ben böyle iyiyim.
Bu cümleleri kuran da konu sahibi... Eşinin arkadaşına takan da... Açılan da... Geri kafalı olduğunu yazan da... Şimdi de adamın çükü kalkmıyor, kabahat bende değil havaları. Hayır bir de adamın evlilik öncesi ilişkileri de olmuş. Ne yaptıysan artık garibana...
biz hiç anlaşamıyorduk. artık canıma tak etti. bi akşam ben boşanmak istiyorum dedim. bu da hemen gülerek ben de istiyorum demişti. o an içim cız etti ve ayrıca gülerek gayet rahat bir şekilde kabul etmesi de sinirlendirmişti o an beni. sabah olunca işe gitmişti son kez aramak istedim, sen de eminsin diymi demiştim. eminim diyince, o günü vekalet verdim avukata. yani benim böyle olmuştu.Merhaba hanımlar,
Uzun düşünmelerden sonra bu işin yürümeyeceğine karar verdim. Eşimden boşanmak istiyorum. Ama sözüm hiç kuvvetli değil. Konuşarak çözemem hiçbi şeyi. Mektup yazsam bütün içimden geçenleri yazıp versem eşime olur mu sizce? Boşananlar nasıl boşandınız? Lütfen fikir verin.
Hanımefendiye katılıyorum.Yuvanızı kolayca gözden çıkarmayın evladınız var onun için bi fedakarlık daha babasından ayırmamalı olsun, bir de boşandıktan sonra herşey düzelecek mi sanki hayat imtihanlarla dolu dert hiç bitmezki üstesine gelmekle çabaladıkça olgunlaşıyor insan ve ömür kısa üzüntülere yermek için hem de oldukça kısa..dua edin Allah'a sığının yuvanız huzur bulsun Allah kalplerinizi birbirinize ısındırsın eski konularınızı bilmiyorum Rabbim yardımcınız olsun ama burada yorum yapan bizler dahil dışardakilere çok kulak asmayın hayatınızın devamında size boşan diyenler size destekçi olmayacak hakkınızda hayırlısı olsunDiger konularını bilmiyorum.madem eğitimini de aldı madem duzelmeye çalışıyor, ustelik seni de cok seviyor,iyi düşün derim.sen sevmiyosun anlaşılan. Boyle bi durumda bosanmayi kafana koyduğuna göre. .bakma burda herkes bosanirim boşan vs diyo ama iş kendilerine gelince nedense boşanmaya cesaret edemiyor.onun bunun boşan demesiyle boşanma sakın. Senin gercekten ne istediğin hissettigin onemli.cocugunu soylemiyorum bile...
Soruları ve sorunları bir bütün olunca benim yaptığım hafiyelik olmuyor. Beğeni kasma derdim de hiç olmadı, sizin gibi! Ortada bir ilişki var ve başkasından hoşlanan bir kadın, yıllardır adamın özel durumuna rağmen evlilik devam etmiş ama başkasından hoşlanma olunca mı aklı başına gelmiş? Eşimin şu sorunları var, boşanıcam vs demek hiç de adaletli değil bu durumda. Benim takıldığım olayın saptırılması. Konu, başkasından hoşlanıyorum yada eşimi sevmiyorum olabilirdi. Eşimin cinsel sorunu var diye değil. Yıllardır olan birşey boşuna gündeme gelmedi.Böyle hafiyelik yapınca madalya mı takıyorlar anlamıyorum. Birkaç beğeni almak uğruna insanları rencide etme gayretine girmek ne derece doğru? Fake olduğundan şüphelenme durumunu bir kenara bırakıyorum ama eski yazdıklarıyla vurmaya çalışmak çok gereksiz. Sonuçta burası insanların sorununa öneri almak adına başvurduğu bir yer, sizin değer yargılarınıza uymuyorsa öneride bulunmazsınız olur biter.
Soruları ve sorunları bir bütün olunca benim yaptığım hafiyelik olmuyor. Beğeni kasma derdim de hiç olmadı, sizin gibi! Ortada bir ilişki var ve başkasından hoşlanan bir kadın, yıllardır adamın özel durumuna rağmen evlilik devam etmiş ama başkasından hoşlanma olunca mı aklı başına gelmiş? Eşimin şu sorunları var, boşanıcam vs demek hiç de adaletli değil bu durumda. Benim takıldığım olayın saptırılması. Konu, başkasından hoşlanıyorum yada eşimi sevmiyorum olabilirdi. Eşimin cinsel sorunu var diye değil. Yıllardır olan birşey boşuna gündeme gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?