Boşanmak İstediğimi Nasıl Söylemeliyim?

Evet hepsi iftira, kafadan atiyorum ben sizofrenim, cunku bu kadar abuk bir hikaye ancak hayal urunu olabilir degil mi?
Simdi gidip cin ali okuyup sütümü icip cevizimi yiyip yatacagim, belki kapasitem artar da sondayla nasil bekaret bozuldugunu, bir erkegin sertlesemeden nasil bosalabildigini, buna aldatma denemez diyerek bekar bir erkege nasil ilan-ı aşk edebilecegimi anlarim, cunku su anda anlamiyorum, cunku kapasitem yok. size iyi geceler, iyi eglenceler

Hasta ruhlu insanlardan bıktık valla. Yarım saattir konularımı okuyor nasıl sataşsam diye. Bi de gelmiş iki senelik konu için aklımda bunlar kalmış diyor. Resmen ruh hastası. Yazık.
İnşallah başına gelir. Başka bişey demiyorum. Terbiyesiz.

Boşansan çok uzuleceksin sen bence..pisman olacaksın gibime geliyor..kimsenin evliligi dört dörtlük degil ki..verme ellere görür dayanamazsın

Nasil yani yaa doğru mu bunlar

Eğer öyleyse gercekten yuuuuhhhhh diyorum artık. ..dogru olamaz bunlaaarrrrr
Kocası erekte olamıyor ve konu sahibi vajina ile idrar deliğinin aynı olduğunu saniyomus. .eminim memlekette insan başka da böyle sanan vardır. 5 yıldır kocasıyla ev arkadaşı formunda yaşayınca başka birinden hoşlanmış sonuçta insan kendisi robot değil. Neye sastiniz bu derece

Eee nasıl hamile kalmış o zaman üstüne bosalmayla vss....

. Demek ki neymiş ben haklıymışım. Demek ki neymiş arkadaşım, kuzenim, akrabam deyip hiçbir karşı cinse güvenmeyecekmişsin. Yani ben bile o gün kendim için ne kadar fesatım ben diyecektim az kalsın. Yanılmam bu konularda. Güvenmem elin kızına. Kocamla görüşecek karşı cinsler bellidir annesi, teyzesi, halası, ninesi. Ne kadan geri kafalıyım değil mi? Olsun ben böyle iyiyim.

Bu cümleleri kuran da konu sahibi... Eşinin arkadaşına takan da... Açılan da... Geri kafalı olduğunu yazan da... Şimdi de adamın çükü kalkmıyor, kabahat bende değil havaları. Hayır bir de adamın evlilik öncesi ilişkileri de olmuş. Ne yaptıysan artık garibana...

Spermin içinde meni hareket eder, eğer az bi ereksiyonla vajina ağzına bosaldiysa hamile kalabilir.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ya bıktım artık şu konudan dolayı dalga geçilmekten. İnsanı anlamak biraz moral vermek çok mu zor? Beş yıllık evliyim. Eşimi 5 yıldır böyle olmasına rağmen bi kere bile aldatmadım. Hoşlandığımı düşünmeye başlayınca zaten boşanmayı da beraberinde düşünüyordum. Çok mu zor iki dakika kendinizi benim yerime koyup düşünmek. Kınayanın başına gelsin inşallah.

Evlenirken mektupla mı evlendiniz? Medeni insanlar gibi yüz yüze konusun halledin.

Spermin içinde meni hareket eder, eğer az bi ereksiyonla vajina ağzına bosaldiysa hamile kalabilir.
Diğer konuları bilemem ama bana bu hamilelik olayı inandırıcı gelmedi.cok saçma. Adam ereksiyon olamıyor nasıl boşalacak? ??konu sahibi idrar deligini nasil vajina deligiyle karıstırir inanılır gibi degil???kızlık bozulmadan üstüne bosalmayla falann.....neresinden tutsan elde kalıyor bu konu..ewet tıpta böyle bir ihtimal var ama milyonda milyarda vsss bir yanii mümkün degil

Okey madem ne diyim ben sana

Beddua etmen hoş olmadı yanlız

Bence sen bi an önce boşanıp normal bi hayat yasamaya başla. Kendine yapacağın en büyük iyilik bu.

Açık yakalamaya çalışıyorsunuz ama boşuna uğraşıyorsunuz. Çok mu zor? Girin google a yazın bakayım birliktelik gerçekleşmeden hamile kalınır mı kalınmaz mı? Buyrun denemesi bedava. Bütün jinekologlar diyor bunun gerçekleşebildiğini. O zaman ben de sizinle dalga geçeyim bunu bilmediğiniz için. Ayrıca da vajinamın içini açıp incelemedim. Nerde ne delik var bilmiyorum o yüzden. Cinsel hiçbi tecrübem yok. İnşallah başınıza gelir. Sizin gibiler anca o zaman anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…