- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Size iddianızı ispatlayın dedim. Benim konularım zaten ortada. Herkes biliyor ne yaşadığımı. Ama işte herkes okuduğunu anlayamıyor. Kapasite meselesi. Gidin biraz kitap okuyun, insanlara iftira atıp sataşacak yer arayacağınıza.
İnşallah başına gelir. Başka bişey demiyorum. Terbiyesiz.Evet hepsi iftira, kafadan atiyorum ben sizofrenim, cunku bu kadar abuk bir hikaye ancak hayal urunu olabilir degil mi?
Simdi gidip cin ali okuyup sütümü icip cevizimi yiyip yatacagim, belki kapasitem artar da sondayla nasil bekaret bozuldugunu, bir erkegin sertlesemeden nasil bosalabildigini, buna aldatma denemez diyerek bekar bir erkege nasil ilan-ı aşk edebilecegimi anlarim, cunku su anda anlamiyorum, cunku kapasitem yok. size iyi geceler, iyi eglenceler
Boşansan çok uzuleceksin sen bence..pisman olacaksın gibime geliyor..kimsenin evliligi dört dörtlük degil ki..verme ellere görür dayanamazsınSeviyorum ama çok yıprandım. Çocuk için katlanır mıyım bilmiyorum. Aslında evimi seviyorum. Tam bir ev hanımıyım. Evli olma halini seviyorum. Ama gelgelelim adam çaba göstermiyor. Tedaviye yanaşmıyor. Hep öteliyor. Hep öteliyor. Ben utana çekine kırmadan söylüyorum ama sürwkli de söyleyemem ki. Yoruldum artık.
Zaten peşindeler. Bıraktığım an saldırırlar. :)Boşansan çok uzuleceksin sen bence..pisman olacaksın gibime geliyor..kimsenin evliligi dört dörtlük degil ki..verme ellere görür dayanamazsın
Nasil yani yaa doğru mu bunlarBekaretinin sondayla bozuldugunu iddia eden, sertlesemeyen esinin ustune bosalarak hamile biraktigini soyleyen, evliyken is arkadasi tarafindan reddedildigi icin uzulup konu açan konu sahibi... aklimda sizinle ilgili bunlar kalmis, yaniliyor da olabilirim. Ki kesin ben yanilmisimdir cunku siz tum konularinizda durustluk ve erdem abidesisiniz.
Hasta ruhlu insanlardan bıktık valla. Yarım saattir konularımı okuyor nasıl sataşsam diye. Bi de gelmiş iki senelik konu için aklımda bunlar kalmış diyor. Resmen ruh hastası. Yazık.
İnşallah başına gelir. Başka bişey demiyorum. Terbiyesiz.
Nasil yani yaa doğru mu bunlar
Eğer öyleyse gercekten yuuuuhhhhh diyorum artık. ..dogru olamaz bunlaaarrrrrHepsini konu sahibi yazmis ama ozet gecince ruh hastasi ben oldum
Kocası erekte olamıyor ve konu sahibi vajina ile idrar deliğinin aynı olduğunu saniyomus. .eminim memlekette insan başka da böyle sanan vardır. 5 yıldır kocasıyla ev arkadaşı formunda yaşayınca başka birinden hoşlanmış sonuçta insan kendisi robot değil. Neye sastiniz bu dereceEğer öyleyse gercekten yuuuuhhhhh diyorum artık. ..dogru olamaz bunlaaarrrrr
Eee nasıl hamile kalmış o zaman üstüne bosalmayla vss....Kocası erekte olamıyor ve konu sahibi vajina ile idrar deliğinin aynı olduğunu saniyomus. .eminim memlekette insan başka da böyle sanan vardır. 5 yıldır kocasıyla ev arkadaşı formunda yaşayınca başka birinden hoşlanmış sonuçta insan kendisi robot değil. Neye sastiniz bu derece
Spermin içinde meni hareket eder, eğer az bi ereksiyonla vajina ağzına bosaldiysa hamile kalabilir.Eee nasıl hamile kalmış o zaman üstüne bosalmayla vss....
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ya bıktım artık şu konudan dolayı dalga geçilmekten. İnsanı anlamak biraz moral vermek çok mu zor? Beş yıllık evliyim. Eşimi 5 yıldır böyle olmasına rağmen bi kere bile aldatmadım. Hoşlandığımı düşünmeye başlayınca zaten boşanmayı da beraberinde düşünüyordum. Çok mu zor iki dakika kendinizi benim yerime koyup düşünmek. Kınayanın başına gelsin inşallah.Spermin içinde meni hareket eder, eğer az bi ereksiyonla vajina ağzına bosaldiysa hamile kalabilir.
Diğer konuları bilemem ama bana bu hamilelik olayı inandırıcı gelmedi.cok saçma. Adam ereksiyon olamıyor nasıl boşalacak? ??konu sahibi idrar deligini nasil vajina deligiyle karıstırir inanılır gibi degil???kızlık bozulmadan üstüne bosalmayla falann.....neresinden tutsan elde kalıyor bu konu..ewet tıpta böyle bir ihtimal var ama milyonda milyarda vsss bir yanii mümkün degilSpermin içinde meni hareket eder, eğer az bi ereksiyonla vajina ağzına bosaldiysa hamile kalabilir.
Okey madem ne diyim ben sanaDiğer konuları bilemem ama bana bu hamilelik olayı inandırıcı gelmedi.cok saçma. Adam ereksiyon olamıyor nasıl boşalacak? ??konu sahibi idrar deligini nasil vajina deligiyle karıstırir inanılır gibi degil???kızlık bozulmadan üstüne bosalmayla falann.....neresinden tutsan elde kalıyor bu konu..ewet tıpta böyle bir ihtimal var ama milyonda milyarda vsss bir yanii mümkün degil
Beddua etmen hoş olmadı yanlızYorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ya bıktım artık şu konudan dolayı dalga geçilmekten. İnsanı anlamak biraz moral vermek çok mu zor? Beş yıllık evliyim. Eşimi 5 yıldır böyle olmasına rağmen bi kere bile aldatmadım. Hoşlandığımı düşünmeye başlayınca zaten boşanmayı da beraberinde düşünüyordum. Çok mu zor iki dakika kendinizi benim yerime koyup düşünmek. Kınayanın başına gelsin inşallah.
Bence sen bi an önce boşanıp normal bi hayat yasamaya başla. Kendine yapacağın en büyük iyilik bu.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ya bıktım artık şu konudan dolayı dalga geçilmekten. İnsanı anlamak biraz moral vermek çok mu zor? Beş yıllık evliyim. Eşimi 5 yıldır böyle olmasına rağmen bi kere bile aldatmadım. Hoşlandığımı düşünmeye başlayınca zaten boşanmayı da beraberinde düşünüyordum. Çok mu zor iki dakika kendinizi benim yerime koyup düşünmek. Kınayanın başına gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?