boşanmak istemekte haklimiyim

üslubunuz bir bayana hiç yakışmıyor
Ne biçim bir anlatış şekli bu?

Eşin garip olduğu o lafları karısına söyletmesinden belli zaten.

Çocuğu öpüyor diye uzaklaştırma emri mi verecek mahkeme? Tamam çocuğun dudağından öpülmesi hem onun özel alanına saygısızlık, hem sağlıklı değil ama bu hangi mahkemeye uzaklaştırma emri çıkarttırır?

bu kaynanaların torunları kendi evlatlarıymış gibi herşeyine karışması nedir allah aşkına! sen büyütüp yetiştirmişsin evladını bırak gelinde kendi evladını kendi kurallarına göre yetiştirsin nedir bu kadar mudahale etme gereği. ayrıca eşinin tavrıda hiç hoş değil.erkek annesiyle eşinin arasını bulmalı.annesi bu kadar laf ederken eşinin sus pus olması bazı şeylere gülmesi sinir etti beni.ayrıca dudaktan öpmek nedir ya.

herkes kayınvalideye yüklenmiş, kayınvalide beş para etmez zaten ben ona yorum bile yapmam. ama peki ya eş? sen nasıl bir adamsın ki karına söylenen bunca şeyden sonra mazlum mazlum oturuyorsun orada? adam olan ortalıgı ayaga kaldırır, ama yok bu adamdan bir cacık olmaz. bencede boşanın.

Burda koca kişisinin ne suçu var anlamadım adam susma hakkını kullanmış.Belliki annesinin ne şirret olduğunu biliyor konuşup olayı uzatmamış.Kv çok edepsiz.Sizin telefonla ortamı dinlemeniz de çok garip.40 yıl düşünsem Kv ye telefondan ses kaydı yapmak aklıma gelmez.

Kocam israrla yalız gitti laftan anlamiyor ikiside bende ne yapayim kocamin lafina güvenmwdigim icin böyle bisey yaptim

eğer bunlara çözüm olacağını boşanmanın çözüm olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.
boşanmak bir çözüm değildir asla unutmayın.
ağzı bozuk olan kayınvalideniz çocuğunuzu doldurup üzerinize falan salar mazallah. sizde de taktik çoktur diye düşünüyorum.
açıkçası dinlemek fikri bana çok garip geldi ve kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum.

Sağol bunu duymak iyi geldi bide eve gelip yalan söylüyor annem kabul etti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…