boşanmak istemekte haklimiyim

Velayetin anneye verileceğinden nasıl emin oldunuz? Olayın babayla ne alakası var? Ben konuda babanın uygunsuz davranışını, tehditlerini göremedim. Ayrıca biliyorsunuz ki gizli dinlemeler çoğu durumda kanıta girmez aksine ceza alabilir. Siz uygun bulmuyorsunuz diye her davranış kötü niyet barındırmaz.
Biz burda tek taraflı dinliyoruz mahkemeler de iki taraf vardır ve sürüyle karalama. Konu sahibi açsın davasını mahkemeye düşsün sonucunu öğreniriz, ben yalnızca konu sahiplerinin anlattıklarıyla (kv konuları özellikle şişiriliyor) insanları sapık ilan edemem.

Kapali kapilari dinleyen hic bir zaman iyi birsey duymazmis.seninki de buna benzemis.Ne gerek var ki dinlemeye.bu kayinvalidenin zaten sizin arkanizdan iyi konusma durumu olamaz.Niye moralinizi bozuyorsunuz? Kendinize kastiniz mi var?

Supersin canim eline saglik. Umarim konu sahibi bunlardan faydalanir. Yoksa cocuk da babasi gibi mahvolur Alah korusun bu sapiklarin yaninda.

Son düzenleme:
Baba buna musade ediyor. Yapmayin. Iyi okuyun. Dede ve nine aile ici ensest vakalariyla dolu turkiye
Biraz merhamet edin akil isi degil dudagindan öpmek. Psikologluk bir kv. Pes diyorum size. Sözün bittigi yer.

Asla ama asla kesinlikle cocugunuzu yollamayin oraya. Ben olsam kesinlikle yollamam. Bu ne terbiyesizlik, o kimmiade kendinde cocugumu alma hakki goruyor. Kimse kusura bakmasin benim evladim benim kurallarim.

E? Yani? Ne yapsin peki konu sahibi madem bosanmak care degil? Sizin oneriniz ne? Bu yorumunuzla umitsizlige sebep olabilirsiniz konu sahibinde. Evet her gun kocasi tarafindan oldurulen kadinlar var ama kurtulanlar da var. Onlar da sizin mantiginizla baksalardi yardim talep edemez ve yardim alamazlardi.

Benimde 5 yasinda kizim var babaannesi halalari dudaktan opuyorlar ben sevgiden diye dusunuyorum benden nefret ediyolar ama cocuklarimi cok seviyolar. Kaynanan oyle bi sey yapiyor diye kocani niye bosuyacaksin. Belki elinde bisry yokkur annesinin eline bakiyor issiz diyasun belki annesi para yardimi yapiyor diye sesini cikaramiyor sana yapilan hakaretlere bisey diyemiyor. Eger kocanin sana olan ilgisizliginden sevgisinden emin degilsen bosan ama cocuga yazik annesiz babasiz buyumek cok zor. Benim kaynanamda elinden geleni yapti kocam beni bosasin diye ama ben 3 cocugum icin idare ettim. Iyikide bosanmamisim suan cok sukur kocam bana karsi duzeldi bagliligi artti. Sen de sabret Allah sabredenlerle beraberdir

Evet psikolojimi bana esrar içiren kocam bozdu
Bu mesajın bildirimi gelmemiş, Eşin madde kullanıp, sana da zorla madde mi kullandırıyor? Bu durum kv denin çocuğu öpmesinden daha mı hafif? Bu sorunlar buraya konu açarak halledilecek şeyler değil, niye zaman kaybediyorsun? Git davanı aç, buradaki bütün iddialarını dilekçene de yaz.

Madem sevgiden yapiyorlar, gorumcelerin ve kv'n kocani da opsunler dudagindan. Onu da seviyorlar sonucta.

Cocuklar da birey. Babaanne, hala, teyze hatta anne, baba kimsenin onlarin bireysel sinirlarini zedelemeye hakki yok. Herkes cocuklara saygi gostermek zorunda. Birileri sinirini asiyorsa anne-baba olarak size duser o sinirlari korumak.

Madde bağımlılığı, şiddet , bunlar başlı başına boşanma sebebi zaten.
Çok üzülüyorum hayatı berbat olan kadınlara ve beraberinde çocuklara.

Bu sözler insanın canını acitmazda , o çocuğun böyle birine emanet olması insanın canını sıkar.

Evladinizi uyarın, opturmesin kendisini. Eğlenceli zamanlar geçirin çocuğunuzla , gitmek istemesin.

Bosandiktan sonra görüş günleri bile olsa en azından bu eziyeti cekmezsiniz.

Yaşadığı kahirları hayatından uzaklaştıran , çocuklarına rağmen boşanmaya becerebilen kadınlara hayran kalıyorum. Gerçekten zor bir adım.

Ben kayinvalideye kocaya zaten yi demedim o ayrı bi vaka
Cep telefonu koyup kaydetmiş de cokmu iyi olmuş sanki
Zaten ne araları pek iyi değilmiş hakkında kötü düşündüklerini öncesinden biliyordur ve emindir

Bi arkadaş yazmış katılıyorum çantayı karıştırıyorlar ve cep telefonunu bulamıyorlar sanki çocuğun çantasında gizli bi bölme varda ne hikmetse görmemişler çok ilginç nasil bi telefonmus bende merak ettim

Baba buna musade ediyor. Yapmayin. Iyi okuyun. Dede ve nine aile ici ensest vakalariyla dolu turkiye
Biraz merhamet edin akil isi degil dudagindan öpmek. Psikologluk bir kv. Pes diyorum size. Sözün bittigi yer.
Dede,amca, dayı, abi, baba, anne, dünya da olan cinsel taciz haberlerinden haberim var. Onlar öyle dudağından öptü haberleri de değil.
Ben bu konuda taciz olduğuna inanmıyorum. Babaannenin bilinçsizliği var evet dudaktan öpmeyi sevgi gösterisi sanan bir babaanne var, bana göre bu kadar.
Karar mercii biz değiliz benim inanmamama, sizin inanmanıza göre şekillenmeyecek, beni niye ikna etmeye çalışıyorsunuz? Konu sahibine yardımcı oluyorsanız olun, benim bir sorunum yok.

Canim benimde hic hosuma gitmiyor ama esime soyledigim zaman kiziyor bana sevgiden yapiyolar diyor hatta kizim alismis oda onlari oyle opuyor kizimada anlatiyorum iyi birsey olmadigini ama dinlemiyor

Eğer bunlar gerçekçe kayınvalideniz ağır çirkef biri.Küfürleri falan geçtim o kv nizin terbiyesizliğinin göstergesi ancak hiçkimse benim çocuğum için haftada 2 kere alıcam diye emrivaki yapamaz.haddiz insanlardan cidden nefret ediyorum.

Canim benimde hic hosuma gitmiyor ama esime soyledigim zaman kiziyor bana sevgiden yapiyolar diyor hatta kizim alismis oda onlari oyle opuyor kizimada anlatiyorum iyi birsey olmadigini ama dinlemiyor
Kizin da normal gormeye baslamis. Bu ne gibi sonuclar getirebilir farkinda misiniz? Kizarsa kizsin kocan. Kizsa ne olur ya? Sen kiz ona." Sevgiden anan bacin seni de opsun o zaman agzindan" de. Ya boyle sacmalik olur mu ya? Sinirim bozuldu. Koruyun cocuklarinizi onlar melek.

Canim benim ikizlerim var dogduklarindan beri kizim kaynanamda kaliyor sozumu dinlemiyor onlara alismis bana gelmiyor bile bazen. 2 hafta bbazen uc hafta
Da bir geliyor halasi bana karsi dolduruyor beni sevmiyorlar surekli esimle arama giriyorlar kac defa bosanmadan dondum onlarla gorusmuyorum uzak tutuyorum kendimi onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…