- 26 Şubat 2016
- 167
- 53
- 18
- 33
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
O zaman nerden bile bilirdim gercekleri hala bugün saf saf yollardim cocugumu yanlış ama o an yapmam gerektieğer bunlara çözüm olacağını boşanmanın çözüm olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.
boşanmak bir çözüm değildir asla unutmayın.
ağzı bozuk olan kayınvalideniz çocuğunuzu doldurup üzerinize falan salar mazallah. sizde de taktik çoktur diye düşünüyorum.
açıkçası dinlemek fikri bana çok garip geldi ve kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum.
Siz or... diyomusunuz kvze ? Sadece cocugumu dudagindan opmesin cok mu bişey istiyorumÖzel hayatın gizliliği ihlal olmuş :) valla bende annemle bazen kayınvalidemi yada başkalarını çekiştiririm. Eğer kocam beni dinlese,böyle çantama falan dinleyici koysa onu gebertirim. Yani insan annesiyle bile konuşamayacaksa herşeyi ,gitsin kendini köprüden atsın. Biraz deşmeyin yahu şu olayları. Bende dinleyici yerleştirsem kimbilir neler duyarım. Bazen bilmemek daha iyi olur. Boşanamayacaksınız ve yüzgöz olduğunuzla kalacaksınız. Artık birşey söylemeye bile hakkınız olmaz.
O zaman nerden bile bilirdim gercekleri hala bugün saf saf yollardim cocugumu yanlış ama o an yapmam gerekti
Ben zaten kararimi verdim boşancagimi kac kez söyledim çocuğu birak git diyoEşin bu kaydı biliyor mu, yani kendisini nasıl savunuyor merak ediyorum,
Annesi ile arasına mesafe koymazsa boşanacağını söylesen
Iyi de tel yerlestirmene gerek yoktu ki. Gecen konunu hatirliyorum. Oyle bi kadina benim cocugumu bensiz kimse goturemez demistim. Bu duyduklarin gibi seyleri yuzune soyledigini anlatmistin.Mrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...
Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi
Neyse yakında kurtulcam onlardan
Konuya yorum yapmayacaktım ama yazdığınıza kayıtsız kalamadım. İnsan başına gelmedikçe anlayamaz kim bilir ne kadar canı yandı da bunlar aklına geldi. Eline de sağlık konu sahibinin, kimin ne mal olduğunu yüzüne bakarak anlayamıyorsun
Kaynana sizin yüzünüze karşı da bu şekilde konuşabiliyor mu, yoksa sadece arkadan mı. Kaynanaya bak. Kocanızda sizi savunmadığı için çok ayıp etmiş ama. Benim kaynana bana böyle şeyler diyecek ki demez zaten, benim eşim anasının ağzının payını verirdi. Ama sizi savunmadı diye de boşanmayın derim. Başka şeyler varsa bilemem.
Ben annemle hickimse hakknda kötü konuşmamİç sesimize de bi dinleyici yerleştirelim de
Gün içinde içimizden o kadar çok küfürler ediyoruz ki onlarda açığa çıksın bari
Siz annenizle hic mi kayinvaliden hakkında ileri geri konusmadiniz
Ne bekliyordunuz ki kv nizden aman oğlum ben hataliyim gelinim bi tane demesinimi
Hayir uzaklastirma emri cikartabilir kadinin ruh sagligi bozuk oldugu icin.
En kotu ihtimal kv gorse bile cocugu yaninda annesi var iken olur ki dogrusu da bu
Psikolojisi bozuk olan konu sahibi degil ki, cocugu dudagindan öpen ruh hastasi bir kv. Torununa istedigini yapamaz
Çocuğu öpüyor diye uzaklaştırma emri mi verecek mahkeme? Tamam çocuğun dudağından öpülmesi hem onun özel alanına saygısızlık, hem sağlıklı değil ama bu hangi mahkemeye uzaklaştırma emri çıkarttırır?
bu gerçekleri bilmek zorunda değildiniz. bırakın ne hali varsa görsün, ne konuşursa konuşsun.
diyorum ya boşanmak çözüm değil böyle bir konu için.
Ben boşanmakta kararliyim kocam issiz gucsuz sevgisiz cocuguna bakmayan tembelin teki boşansam koltukta yatan bi koca eksilir..Iyi de tel yerlestirmene gerek yoktu ki. Gecen konunu hatirliyorum. Oyle bi kadina benim cocugumu bensiz kimse goturemez demistim. Bu duyduklarin gibi seyleri yuzune soyledigini anlatmistin.
Sen simdi sinirle ascam kescem diyorsun bence .
bunu mahkemede delil gösterme. cunku sana da karşı dava acabilirler. nedeni izinsiz cekim.kesinlikle kimseye de bunu söyleme.Mrb kizlar boşanmak istiyorum
Çok şükür annemde arkamda
Iki tane diyer konumda biraz anlattim
Yine kısa bi anlatayim
Ben kv cocugumu agzindan opmesini istemiyorum ve bunun icim kac gun once buyuk kavga cikardim kabul etmedigi icin ondan sonra oglunu arayip torunumu bana getir demis bende yanında gitmek istedim ucumuz birlikte gidelim dedim yok kavga cikar diyip israrla yanlız gitti bende dedim anneni tekrar uyar o zaman
Neyse bende ne olur ne olmaz telefonumu kayda alarak oğlumun cantasina koydum sonra kocam eve gelince bana dedi anneme üç kere konuyu açtım tamam oğlum dedi...
Bende aldım telefonu hepsini dinledim
Çocuğu dusurmusler bilmem neresi morarmis or..... lar allah belasini versin dedi kocam sustu
Saçını o Kariya kestirme çok çirkin kesiyo dedi kocam güldü ikide bir nebicim canta hazirlamis
Ikide bir laf atmalar yok bu gelin hep kv de de yok şunlar 24saat torunu yaninda falan da filan da neyse sonra işte bak torunum benden sadece iyi şeyle öğreniyor benim ona ne zararim var kocamda sadece orda laf arasi işte sadece dudagindan öpmen onu rahatsız ediyor oda oğluna dedi sk...sin ordan pislik kimse bana bişey diyemez ben istediğim yerden öperim torunumu terbiyesiz pislik sus onun adını anma benim evimde benim için öldü derken bile kocam sustu o Karina söyle çocuğu haftanin 2 günü almaya devam edicem benim asabimi bozmasin gelirim oraya fena olur ben şimdi bu kocanın ağzına tükürsemmi
Neyse yakında kurtulcam onlardan
velayeti kendisinde olmayan babanın tehditleri veya uygun davranislari devam ediyorsa boşanmış olan kadın kendisi ve çocuğu adına 4320 sayılı yasa kapsamındaki tedbirlerden de yararlanılabilir. Eski eşini 6 aya kadar cocuktan ve eşten uzaklaştırabilir.
Her ne kadar taraflar boşanmış olsalar da, ilgili kanun ile aile mahkemesi hakimi TEDBİR kararıverilir.
Bu kararlara karşı temyiz yolu kapalıdır.Ve 6 AY için verilirler, süre sonunda yeniden talep edilebilirler.
Ayrica
Dudagindan öptugu icin aile ici cinsel siddete girer. Turkiye de pek cok stk var ki hele kadin sivil toplum örgütleri bu tarz dede, nine taciz vakka lariyla ugrasiyor ve hukuki yaptirimlari da agir. Basini takip ediyormusunuz bilmiyorum.
Konu sahibi cok mantikli. Delil toplamak en guzeli boyle seylerde. Yok oyle torunu diye heryerinden öperek tacizde bulunmak
peki bu tedbirler işe yarıyor mu sizce uzaklaştırma kararı vs vs bunların hepsi saçmalık eğer yarıyor olsaydı ülkemizde tvlerde boşanmış eşleri tarafından öldürülen kadın haberlerini görmezdik... birde adamın esrarı dayağı varmış keşke boşanmak çare olsavelayeti kendisinde olmayan babanın tehditleri veya uygun davranislari devam ediyorsa boşanmış olan kadın kendisi ve çocuğu adına 4320 sayılı yasa kapsamındaki tedbirlerden de yararlanılabilir. Eski eşini 6 aya kadar cocuktan ve eşten uzaklaştırabilir.
Her ne kadar taraflar boşanmış olsalar da, ilgili kanun ile aile mahkemesi hakimi TEDBİR kararıverilir.
Bu kararlara karşı temyiz yolu kapalıdır.Ve 6 AY için verilirler, süre sonunda yeniden talep edilebilirler.
Ayrica
Dudagindan öptugu icin aile ici cinsel siddete girer. Turkiye de pek cok stk var ki hele kadin sivil toplum örgütleri bu tarz dede, nine taciz vakka lariyla ugrasiyor ve hukuki yaptirimlari da agir. Basini takip ediyormusunuz bilmiyorum.
Konu sahibi cok mantikli. Delil toplamak en guzeli boyle seylerde. Yok oyle torunu diye heryerinden öperek tacizde bulunmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?