boşanmak istemiyorum bu travma nasıl atlatılır.

Merhabalar,

Umarım her şey dilediğiniz gibi olur ve barışırsınız ancak aksi bir durumda şimdiden hukuki anlamda bilgilenmenizde fayda var.

2002 yılından sonra edinilen tüm mallar, - miras yolu ile intikal edenler hariç-, zaten yarı yarıyadır. Bu eşinizin söylemiş olduğu durum, anlaşma değil, hukuk kuralıdır. Bu hususta, zaten çekişmeli de açılsa bu malların yarısı hukuken sizindir.

Eşiniz evi ne zaman terk etti? 4 ay geçmiş ise, hemen bir eve dön çağrısında bulunabilirsiniz. Bu çağrının tebliğinden itibaren 2 ay sonra, terke dayalı boşanma davası açabilir ve tazminata hak kazanabilirsiniz.

Umarım yuvanız kurtulur ve bunlara ihtiyaç kalmaz, ama aksi bir durum için aklınızda bulunsun istedim.

Bu sorunları aşmak için evlilik terapisine gitmenizi kesinlikle öneririm. Eşinize en azından hatalarinin farkında olduğunuzu karşılıklı birbirimizi anlamak için en azından son bir çaba adına bunu yapmanız gerektiğini hissettirmwnizi öneririm.

Adam evi terkederek boşanma davası açıyor, dava açıp aynı evde kalmak şart mı anlamadım boşanma durumunda elbette evden gidilir

Adam evi terkederek boşanma davası açıyor, dava açıp aynı evde kalmak şart mı anlamadım boşanma durumunda elbette evden gidilir

Arkadaşımızın eşi, anlaşmalı boşanma hususunda eşini ikna etmeye çalışıyor. Çekişmeli boşanmaya yanaşmıyor, yanaşmak istemiyor 1 paragraf yazıdan çıkan sonuca göre. Bu durumda, 4 ayı geçirmişse eve dön çağrısı yapması hukuken en doğru yol olacaktır.

Karşı taraf eğer çekişmeli dava açarsa da, arkadaşımızın "karşı dava" açma hakkı bulunuyor. Bu durumda da sıfatı "Davalı-Karşı davacı" olacaktır.

Duruma göre yazdıklarımı değerlendirir sanıyorum.

Siz de çalışıyorsunuz ona su verme mecburiyetiniz yok ama napcan bosanmak istemiyorsan yap

Bence esinle konuş yuvamizi yikmayalim bir daha deneyelim deyin
Tembellik fln boşver kadın al yaptır
Arkadasları ile de gezsin boşver
İlişkiyi de hafta da 2ye çıkar

Birde alttan al biraz

Çalışmayla su vermenin ne ilgisi var yahu, çalışmayan kadın su vermek zorunda mı, ya da hepsini geç evlilik içinde çiftlerin birbirine su vermesi çalışıp çalışmamaya mı bağlı, iş o raddede ise zaten helvası yenmiş bu evliliğin

Cok sulur evliligin ilk zamanlarindaki sorunlarimizi astik esimde bende cok mutluyuz Allahima sukurler olsun evet sorunlar oluyor evlilikte ama sabirla cozmek gerek diye dusunuyorum artik ins bu arkadasimizda yuvasi kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…