boşanmak istemiyorum bu travma nasıl atlatılır.

Adam medeni bir şekilde, hakkını yemeden ayrılalım diyor
Bu bir erkeğin yapabileceği en erdemli davranış
Diretirsen, zorlarsan, uzatırsan daha üzücü şeyler yaşarsın, olay çirkinleşir
İstekler, beklentiler önemli değil şu aşamada, adam bunları geçmiş, seninle yapamayacağına inanmış
Bunun bir adım sonrası aldatılmak
Zorlamadan bitirmek en iyisi

Niye bu kadar bayanin uzerine gidiyorsunuz ne oluyorrrr....

Bayan calisiyor evinin is yemek vs yapiyor eee bir de her gece her gece isteksizse ya aci cekiyorsa iliskide sert iliski yasiyorsa kadin vs ostememse normal. Gerginde olabilir sinirlide dort duvar arasini biz bilemeyiz ...

Erkek 2 ay 3 ay yaklasmaz ee canim psikolaga gotur yok iste bir sorunu vardir vs eeee kadin hergun istemiyorum 2.3 gunde bir demis 2.3 ay dememis yapmak zorunda da degil hergun hergun kimse kisura bakmasin hem calis hem yemek hem ev isi eee her gece isteksiz sirf erkegi memnun etmek icin aci ne oliyorrrr canimmmm....

Erkekler kadar keyfinize ve kirmizi cizgilerinize dikkat edelim her istesikleri olmak zorunda degil... Onlar istemedigi biz nasil anlayis gosteriyorsak bir zahmet onlarda yapmali..

Bana kalirsa hemen bir terapi alin eainizi karsiniza alin guzelce tutun ellerinden ve isteklerinizi icinizden gecenleri gizlerinin icine bakarak sakince anlatin. Hatta beraber gidin terapiye sizde o da uysal olun yuvaniza sahip cikin...

Sevdiginizi soyleyin inatlasmayin yumusak halinizi goren erkeginiz sizinde inanamayacaginiz kadar sizi dusunen yumusacik bir adam olucaktir emin olun

Ne soylediginiz degil nasil soylediginiz onemli unutmayin.

O kadar detayını nerden bilebiliriz?? Ne yazdıysa o, istediğim olmadığında kızıyorum diyen bi kadın bana pasif gelmiyo yani

Kaldı ki velev ki ilişkide sıkıntı var bir doktora gider, kadın diyo ki aram yok cinsellikle, sen tamamen kendin sert ilişki diye farklı bir boyut kattın

Fulyacennet16 sanırım sende cinsel ilişkide can yanması durumu var, yorumunu bir daha okursan çok fazla değinmissin o duruma ve bu konuyla alakası yok kendi içinden geçenleri yazdığını düşünüyorum

1. eşlerin her akşam birbirlerini güler yüzle karşılamaları
2.evin temiz düzenli olması, akşamları eşinin yaptığı yemekleri beğenerek yemesi
3. düzenli ve doyurucu bir cinsel hayat
4. eşlerin birbirlerine ilgi alaka ve sevgi göstermesi, arada bir hediye alması
5. kocasının / karısının ailesiyle olabildiğince iyi geçinebilme
6. saygı ve sadakat
7. sözlü ya da fiziksel şiddet göstermeme, küfür hakaret etmeme
8. başkalarının yanında eşini rencide etmeme, tam tersi ona iltifat etmek güzel sözler söylemek
9. özel günleri hatırlamak, sürprizler yapmak
10. hem maddi hem de manevi anlamda birbirlerine uyum sağlamaları

eşinize karşı yukardaki maddelerden kaçını yaptınız evliliğinizde ?

Kadın sırf kocası istiyor diye sevişmek zorunda değil, kabul. Bunlar rızayla olan işler ama ister kadın olsun ister erkek eğer ortada bir sıkıntı yoksa hadi bitir de gidelim moduna girmesi normal değil.
Bir sorun var yahu. İstemiyorsa yapmasın gibi bir durum değil ki. Canları istemez bir ay sevişmezler, canları ister 30 gün boyuca sevişirler.
Burada öyle bir durum yok ki. Abla gözleri tavana dikip yatıyor benim anladığım ve bu durum normal değil.
Ha eşi sevişmeyi bilmiyordur, kadın zevk almıyordur, kadın frijittir direk seksten keyif almıyordur, orasını bilemeyiz ama durum normal değil.
Bunu söylemimiz de normal.
Ne yani her konu açanın sırtını mı sıvazlayacağız, ay canım benim diye, sırf kadın olduğu için.
Üstelik cinsellik işin bir boyutu. Adam komple evlilikte mutlu değil. Ve konu sahibinin yorumlarını dikkatli okursanız, hiç hata bende mi diye sorgulamadığını görürsünüz.
Yazdığı tek şey, benim huyum bu, boşanmak istemiyorum.
E öyle de olmuyor işte.
Ha bence de terapiye gitsinler tabii ama konu sahibinden hiç umudum yok, bu birincisi, zorluk çıkarma, gururun kırılmadan boşanalım diyen adam o evlilik yürüsün diye çaba sarf etmez bu da ikincisi.
Adam işi boşanmaya götürmeden önce oturup konuşacaklardı, şu halde adamı istemediği bir evlilikte tutmaya çalışmak, üstelik de ailede boşanma yok, elalem ne der diye bir sebeple, hakkaniyetli değil.

aslında dobra olduğun için seni tebrik etmek lazım yani ne yaptıysan yazmışsın.ama ben senden şöyle bir cevap beklerdim sorduğum soruya ,evet çok agrasifim ,cinselliğimiz yok,bazen eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum evlilikte olması gereken şeyler var ama eksik, yuvamı da benim yapmak istemediğim şeyler için yıkılmasını istemiyorum ve bu yuvayı nasıl kurtarıcam ?

Son düzenleme:

bir şıkkı unutmuşsun
11.hiçbirisi

hiçbir şey sizin anlattığınız kadar basit ve komik değil...
eşim bana sevgi sözcükleri söylesin bir iki hediye alsın benle ilgilensin diyorsun da, herşey karşılıklıdır arkadaşım, sen eşinin isteklerine cevap vermemişsin ki o da seninkilere versin...
bir bardak su için ettiğin o laf ise kusura bakma ama yenilir yutulur gibi değil... öncesinde ne yaşamışsan yaşamışsın, hıncını bir bardak sudan çıkarmak yerine öncesinde eşinle problemlerini halletseydin...

valla konu sahibi bu tramvayı atlatmak için biraz geç kalmışsın ,elaleme sor onlar nasıl atlatıcağını söylerler sana

Canim sana rahatlık fazla gelmiş, fazla geldigi icin de agresiflesmissin. Neyse biraz sakinlesmis olursun böylece. Eee bir yere kadar katlaniliyor yani. Sonra da sen yoluna ben yoluma diyor sabreden taraf. Çek çek nereye kadar dimi ama..

Son düzenleme:
Adamı boğmuşsun biraz, sakinleştiren çaylardan iç hatta bağımlılık yapmayan yan etkisi çok az olan ilaçlar var pskiyatriste git ilaç verir...adam evi veriyorsa bu yönden çok iyiymiş, bi şans iste ve kendine çekidüzen ver belki düzelir.

Travma nerede ? Beklenen bir sonuç olmalı bu bence.
Anlaşamıyorsunuz,uyum sıfır,yapılarınız farklı,heyecan saygı sevgi filan kalmamış,ten uyumu zaten yok.

Burada ne var biliyor musun ? Afedersin eşin "öküz" değilmiş,sen o yüzden şaşırıyorsun.
Adam öküz olsa bu yazdığın durumlarda bağırır çağırır,hakaret eder,üzerine yürürdü.
Yine öküz olsa seni sokağa atar,mahkemede süründürürdü.
Eşin halim selim bir adammış,sorunları görüp mantıklı bir karar vermiş.Sen de kararına saygı gösterip razı olsan belki ikiniz için daha hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…