- 28 Şubat 2016
- 152
- 111
- 18
- 38
- Konu Sahibi zeynep1461
-
Arkadaşım bu da benim fikrim aynı fikirde olmak zorunda mıyız? Bu çaba niye? Ayrıca senin evliliğinin konumuzla alakası ne? Ben gayet saygılı fikrimi söyledim kimseyde sataşmadım. Sanada aynısını tavsiye ederim.
16 yaşındaki kuzenimin tepkileri:) o da annesine işine gelmeyen bir şey oluğunda bunu söylüyor. Yetişkin insanlar gibi karşı tarafın fikrilerine saygı duyarak tartışmaya karar verdiğinizde tekrar beklerim.Yav he he
16 yaşındaki kuzenimin tepkileri:) o da annesine işine gelmeyen bir şey oluğunda bunu söylüyor. Yetişkin insanlar gibi karşı tarafın fikrilerine saygı duyarak tartışmaya karar verdiğinizde tekrar beklerim.
Zaten benle aynı düşün diye bir derdim yokki benim yprumuma karşı çıkıp kendi fikrini kabul ettirmeye çalışan sensin. Ben konu sahibinin lehine konuştum zaten. Sanırım alehine demek istedin. Ayrıca hiçbir zaman sırf çoğunluk bir şey düşünüyor diye o fikrin doğru olduğunu düşğnenlerden olmadım. Böyle atışarak konu sahibine gram faydamız yok. İyi akşamlar.Seninle ben aynı değiliz ben böyle düşünüyorum sen öyle düşünüyorsun ama yorumlara bakarsan genelde olan yorumlar konuyu açan bayanın lehine birde öyle bir düşün istersen
Sanada iyi akşamlarZaten benle aynı düşün diye bir derdim yokki benim yprumuma karşı çıkıp kendi fikrini kabul ettirmeye çalışan sensin. Ben konu sahibinin lehine konuştum zaten. Sanırım alehine demek istedin. Ayrıca hiçbir zaman sırf çoğunluk bir şey düşünüyor diye o fikrin doğru olduğunu düşğnenlerden olmadım. Böyle atışarak konu sahibine gram faydamız yok. İyi akşamlar.
eşimde aynısını söyledi telefonlarımı açmıyor bakalım sonumuz ne olacakaçık ve net söylüyorum. bunlardan birini dahi yapsam nişanlıma ayrılır. veya tam tersi o bana yapsa bende..
biraz empati kurun. kim böyle bir davranışla muhatap olmak ister.. adam böyle davranışlarla karşılaşacağına kafası rahat yaşamayı tercih eder. terapi almalısınız evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız.
E ne olacak? Sizin ailenizde kimse boşanmadı diye adam istemediği bir evliliği mi sürdürecek? 7 sayfadır olumlu, yapıcı tek bir yorumun bile yok.boşanmak çok zor benim için benim sülalemde kimse boşanmadı kolay değil yani çok olay olur.o nasılsa erkek ve ailesinde boşanma normal karşılanıyor bu yüzden boşanmak istemsi buundan .eşimi de seviyorum ama huyumu da değiştiremiyorum tamam bir daha yapmayacağım diye söz versem yalvarsam yine bir şeyden sinirlencem yaptığı hareketlere.umursamaz tavırları beni agresifleştiriyor
Ne demek istemediğim bir şeyi yapmadı mı sinirleniyorum?sürekli azarlayıp sinirlenmiyorum istediğim birşeyi yapmadı mı sinirleniyorum.anlamadığım haftada bir ilişki ile onu sevmem arasında nasıl bağ kurdunuz ben cinsellikten fazla keyif almıyorum yani sık olmasından hepsi bu
sürekli azarlayıp sinirlenmiyorum istediğim birşeyi yapmadı mı sinirleniyorum.anlamadığım haftada bir ilişki ile onu sevmem arasında nasıl bağ kurdunuz ben cinsellikten fazla keyif almıyorum yani sık olmasından hepsi bu
konu başlığınıza göre eşinizin sizi boşamaması için nedeniniz varmı ?neden hala sizinle evli kalmalı ?bunlara cevap verebilecekseniz yorum yapalım.
İyi de bunlar övünülecek özellikler değil, çalışma kısmı hariç aklı başında bir yetişkinde zaten olması gereken özellikler, çalışmak da kişisel bir durum, eşinize mi çalışıyorsunuz, kendiniz için çalışıyorsunuz en nihayetinde.tabikide var
1.tutumlu bir insanım savurgan değilim
2-elimden geldiğince akşam yemeklerini yaparım,temizliği yaparım
3.en önemlisi sadakatlıyım 1 yıl beni bırakıp bir yere gitmek zorunda kalsa gözüm bir başkasına hayatta bakmaz hatta benle ilgilenmiyor v.s diye aklımın ucundan birşey geçmez bazı zamane kadınlarını görüyoruz
4.bende çalışıyorum
tabikide var
3.en önemlisi sadakatlıyım 1 yıl beni bırakıp bir yere gitmek zorunda kalsa gözüm bir başkasına hayatta bakmaz hatta benle ilgilenmiyor v.s diye aklımın ucundan birşey geçmez bazı zamane kadınlarını görüyoruz
4.bende çalışıyorum
tabikide var
4.bende çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?