- 28 Ekim 2022
- 481
- 694
- 23
- 32
Güvendim çünkü bu tarz sorunlar olabilir diye konuştuğumuzda hep devreye ben geçerim demişti. Çocuklarına zerre laf demeyen, çalışmamalarına göz yuman bir insan. Israrım çok uğraş verdi evlenmek için. Anladığım dadı ve kendine kadın aradı. Ha deyince boşanmıyorum. Onun çocukları için altınlarımı bozdum beni maddı manevi çok zarara uğrattı uğraşma sırası onda
Hanımefendi evet biz tartışmadan sonra kiraya geçtik. Bir yıl kirada oturduk. Ne dediğinizi anlamadımSiz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?
Demediniz mi diğer eve harcıyor parayı bana bilezik bile alamadı diye
Hemde ne ödün vermek. Bu zamanda kendim kadar şımartanı hiç görmedimKendinizden cok odun vermissiniz. Kocanizin gotu kalkmis. Sizi kullanip atmis maalesef
Olsun Allahın adaleti şaşmazKendinizden cok odun vermissiniz. Kocanizin gotu kalkmis. Sizi kullanip atmis maalesef
Isiniz allahin adaletine kalmissa, gecmis olsunOlsun Allahın adaleti şaşmaz
Siz evliyseniz bu görüşe sahip olabilirsiniz. Ancak öncelik dediğiniz durum bu adam zaten çocuklarla yaşıyordu ve karısından boşsnacağını benimle evlenmek istediğini söyledi. Öncelik ben olayım diye direten biri olsaydım her dediğim yapılırdı. O çocuklarıyla evliydi. Madem çocuklarınla yaşıyordun beni niye aradın di miYooo onlar yüzünden yaşanmadı, bardağı bir onlar doldurdu bir siz doldurdunuz, en sonunda babayla evlatlarının arasına girip hakkınız ve haddiniz olmadığı halde sizi zerre kadar ilgilendirmediği halde çocukların anasına namussuz dediniz diye yaşandı bunlar
Siz istediniz ki adamın önceliği siz olun, sizin için evlatlarıyla bile kötü olsun, biri silinecekse evlatlarını silsin, çocuğunuzu özel okullarda okutsun, maddi olarak kendi evlatlarına yaptığının aynısını sizinkinede yapsın, o yüzden oldu bunlar
Ben istemediğim bir evde yaşamam, beni istemeyen bir kocaya da yapışmam, benden boşanabilmek için şartlar sunmam
Rabbimin adaleti evet şaşmazIsiniz allahin adaletine kalmissa, gecmis olsun
Ya sizde bir tuhaflık var ya bendeHanımefendi çocuklar eve üşendikleri için su almayıp çeşmeden içiyorlar. Ben romatizmalı halimle market market gezdim. İhtiyaçların da karşılanma dozu vardır. Koca insanlar felçli değiller iş güç yok evde bütün gün keyif. Ayıp yani. Kızı baba kaşıklık alıcam 150 TL gönder diyor tamam kızım hemen, adam bir hafta yattı hastaydı kimse aramadı bile. Evlatsa evlatlığını bilsin.
Ben çocuğumu çocuğum da beni ciddi manada seviyor. Ama bu çocuklar çok acayip
Abooov neler donmus burdaDurum şöyle bu adam evliyken ben de dulken benimle aldattı. Sonra kadın öğrenince bana yapmadığını bırakmadı evime bile geldi. Kızı bana ne hakaretler ne küfürler. Sonra kadın da onu aldattı. Ben ayrıldım çünkü sağlığım bozuldu. Adam çocukları için ona geri döndü. 2 yıl yaşadı ve yapamamış bıktırmış beni aradı ve boşanmak üzereyim dedi. Ben ikinci bir evlilik düşünmüyordum. Çok ısrar etti. Ben bu kadının çocukları vasıtasıyla beni rahat bırakmayacağını biliyordum. Ve nihayetinde öyle oldu.
Su almak değil evin ihtiyaçlarını alıyordum. Adamın aklı fikri yok ki bunlar oluyor. Ayrıca ben eşime aman seni hastasın aramadılar bile demedim ki kendi içimde hissettim. Sizde ne kadar savundunuz çocukları onlar günahsız günah keçisi benim yani öyle miYa sizde bir tuhaflık var ya bende
Romatizmalı halinizle niye market market gezip su alıyorsunuz onlara?
Alan razı veren razı babaları bir dediklerini iki etmiyorsa bu sizi ilgilendirmez, adamın aklı fikri yok mu? Hasta babalarını aramamaları da babalarının problemi sizin değil.
Kadının çocuklarla işbirliğiyle evet. İyi okumadınız sanırım ben ayrıldım ve adam kadına döndü iki yıl yaşadı ve benı aradı burada benim kabahatim ne ben aradan çekilmiştimAbooov neler donmus burdaAdalrt diyorsunuz ama bence rabbinizin adaleti zaten gelip sizi bulmus.
Zamaninda birlikte oldugunuz adamin evli oldugunu bilmiyor muydunuz?Kadının çocuklarla işbirliğiyle evet. İyi okumadınız sanırım ben ayrıldım ve adam kadına döndü iki yıl yaşadı ve benı aradı burada benim kabahatim ne ben aradan çekilmiştim
Hanımefendi biliyordum aynı işyerinde çalışıyorduk, çıkışlarda kahve içip sohbet ediyorduk. O benim ben onun dertlerini dinliyorduk. En büyük kabahat bende mi?Zamaninda birlikte oldugunuz adamin evli oldugunu bilmiyor muydunuz?
Haaaa bir de adam evliyken başladı ilişkiniz, e desenize önce evli adamın metresiydim sonra adam karısını boşadı benimle evlendi çocuklarda bana düşman oldu diyeSiz evliyseniz bu görüşe sahip olabilirsiniz. Ancak öncelik dediğiniz durum bu adam zaten çocuklarla yaşıyordu ve karısından boşsnacağını benimle evlenmek istediğini söyledi. Öncelik ben olayım diye direten biri olsaydım her dediğim yapılırdı. O çocuklarıyla evliydi. Madem çocuklarınla yaşıyordun beni niye aradın di mi
Hayır ilk kez açıyorum konuHaaaa bir de adam evliyken başladı ilişkiniz, e desenize önce evli adamın metresiydim sonra adam karısını boşadı benimle evlendi çocuklarda bana düşman oldu diye
Tamam şimdi oturdu taşlar, bende diyorum bu işte birşey var diye
Daha önce de konu açtınız siz dimi
EvetSu almak değil evin ihtiyaçlarını alıyordum. Adamın aklı fikri yok ki bunlar oluyor. Ayrıca ben eşime aman seni hastasın aramadılar bile demedim ki kendi içimde hissettim. Sizde ne kadar savundunuz çocukları onlar günahsız günah keçisi benim yani öyle mi
En buyuk en kucuk bilmiyorum. Ama evli adamla is gorerek kabahatin onemli bir kismini sahiplenmissiniz. Cocuklarin size kin duymasi gayet dogalHanımefendi biliyordum aynı işyerinde çalışıyorduk, çıkışlarda kahve içip sohbet ediyorduk. O benim ben onun dertlerini dinliyorduk. En büyük kabahat bende mi?
Ben adama karını boşa beni al demedim, adam kadını kadın adamı aldattı ben aradan çekildim kendime güzel bir iş buldum çalışıyordum adam çocukları için tekrar denedi boşanmaya karar verince beni aradı hiç istemedim ailem karşı çıktı sana zarar verirler dedi dinlemedim onlarıHaaaa bir de adam evliyken başladı ilişkiniz, e desenize önce evli adamın metresiydim sonra adam karısını boşadı benimle evlendi çocuklarda bana düşman oldu diye
Tamam şimdi oturdu taşlar, bende diyorum bu işte birşey var diye
Daha önce de konu açtınız siz dimi
Evli adamla birlikte olurken iyiydi çocuklar sizden nefret edince mazlum oldunuz öyle mi?Durum şöyle bu adam evliyken ben de dulken benimle aldattı. Sonra kadın öğrenince bana yapmadığını bırakmadı evime bile geldi. Kızı bana ne hakaretler ne küfürler. Sonra kadın da onu aldattı. Ben ayrıldım çünkü sağlığım bozuldu. Adam çocukları için ona geri döndü. 2 yıl yaşadı ve yapamamış bıktırmış beni aradı ve boşanmak üzereyim dedi. Ben ikinci bir evlilik düşünmüyordum. Çok ısrar etti. Ben bu kadının çocukları vasıtasıyla beni rahat bırakmayacağını biliyordum. Ve nihayetinde öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?