Boşanmak istemiyorum hazır değilim

Canim Allah yardımcın olsunbosanmak zor bir süreç eğer ayrılmak istemiyorsan evlilik terapisine gidin..yada süslen kendine bak bakımlı ol eşini bağla kendine hazır değilsen bosandiktan sonra bulanima girersin..

Ne desem bilemedim :)

Bu adam aldatiyo. Biraz guclu dur konusahibi. Sonunuz belli. Kendine gel erken kabullen. Adami sal gitsin nereye gitcekse. Iliski bi taraf icin bittiyse bitmistr. Tek tarafli goturulmez.

12 yil dile kolay cok haklisin. Biz de 5 yilin sonunda evlendik. Bosanma ihtimalini dusundum okuyunca cok kotu oldum. Ama yapacak bir sey yok.

Sen ayakları üzerinde duran birisi hicbirsey hickimseye ihtiyacın yok nasıl bu kadar yalvarip kendini onun gözünde iyice küçültüyor sun. Seni sevmeyen insana bu kadar değer vermek niye . Evet sevmek sevilmek çok güzel ama seni sevmedigini istemediğini söyleyen bir adamla nasıl tekrar yaşamayı düşünüyorsun gerçekten şaşılacak bir durum.

Boşanma kararını çok yerinde olmuş . Bundan sonraki hayatınız da mutluluklar .

Eğer bir erkek durup dururken sıkıldım boşanalım derse kesinlikle başka biri vardır. Çünkü erkekler bir şeyi garantilemeden düzenlerini bozmazlar.
Gitmek isteyeni de iple bağlasan tutamazsın. Çok pişman olacak. Bu kadar koştura koştura gitmek istediğine göre vardır bir çekeceği. Üzülme. Emin ol, bunda senin için bir hayır var. Şimdi göremezsin ama ilerde anlayacaksın. Tecrübeyle sabit....

inşallah herşey iyi olur şu an pek umudum yok

Canim bi erkek evinin duzenin hayatini kolay kolay degistirmek istemez. Evini toplayan yemegini onune koyan cinsel ihtitacini goren biri varken okuz gibi davransa da sevmese de gitmez o evden.

Bu adam bosanmayi koyduysa kafasina kesin baska kadin var ve emin ol kafasini da duvarlara vurur bir yila. Ama sen o zamana kadar coktan yeni hayatina alismis oh be iyi ki bosanmisim derken bulucan kendini.

En hayirlisi olmus uzatmamak.

Formu bastan sona okudum aynı şeyleri yasadım eşim fakir bir çocukluk geçirmiş 1 ay önce gelir düzeyi üst sınıra çıkınca biti kanlandı ve bni istemedigini söyledi bnde her kadın gibi psikolojisinin bozuk olduguna(1 sene önce babasını sapasaglam bırakıp yurt dışına gitti döndügünde babası ölmüşdü ve annesi ablası gelene kdr sölemedi söletmedi) yorup boşanmak istemiorum dedim bana ne hakaretler neler neler ben beni istemiyen adamın yüzüne dahi bakmamda işin içinde aileniz olunca son bi üzerinize düşeni yapıosunuz şimdi vicdanen rahatım ve bir an önce kurtulcagım günü bkliorum
Yapmayın hem cinslerim kadınlık gururunuzu ayaklar altına almayın

başka biri mi var eşinizin hayatında acaba?

Elimden geleni yapıyorum pek faydası olmuyo ama öyle yaşayıp gidiyorum işte

Elimden geleni yapıyorum pek faydası olmuyo ama öyle yaşayıp gidiyorum işte
onu nasıl sizi yarı yolda bıraktığını hatırlatın sürekli
yok olan hayallerinizi kırdığı gururunuzu kalbinizi düşünün
evlenirken ki halini birde boşanmak istediği anı düşünün ve bütün bunların başkası için olduğunu
var gücünüzle nefret etmeye çalışın üzüleceğinize
tabii hep bunlarıda düşünmeyin tüm yaşadıklarınıza geçici bir dönem beni tam manasıyla sevip sadık kalacak bir adam olur diye düşünün arkadaşlarınızla gezin kendinizi kapatmayın evin içinde hapsolmayın aklıma bunlar geliyor allah yardımcınız olsun

Bencede eşinizin hayatın da başka birisi var yoksa bahanesi çok saçma zaten izmire geldikten sonra değişti diye kendiniz demissiniz Üzgünüm

şu yazılarınıza çok üzüldüm.neden eşlerimizi hayatımızın merkezi yaparız anlam veremiyorum.
Benim eşime herzaaman söylediğim şey sen benim hayatımın merkezi değilsin,benim hayatımın merkezi kızım ve kendi ailemdir diyorum.Yarının bana neler getireceğini bilemem çünkü.

Ailem ve kızım dışında beni herkes yarı yolda bırakabilir.kimseye oyüzden yüzde yüz güvenmem.
Rabbim yardımcınız olsun.hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Defolsun Gitsin.... Üstüne Kuma Getirmiştir haberin Yoktur..

Tam olarak başıma bunlar geldi benim de. Tam olarak hem de. Ama tek fark siz evlisiniz benimse erkek arkadaşımdı bana bunu yapan. . Ve evet bunlara sebep olan başka birinin olmasıydı maalesef. . Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin adınıza üzüldüm ama güçlü durmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…