- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Canim Allah yardımcın olsunbosanmak zor bir süreç eğer ayrılmak istemiyorsan evlilik terapisine gidin..yada süslen kendine bak bakımlı ol eşini bağla kendine hazır değilsen bosandiktan sonra bulanima girersin..
Canım şimdiden geçmiş olsun Allah sabır versinBoşanıyoruz arkadaşlar başvuru yapıldı
inşallah herşey iyi olur şu an pek umudum yok
4 yıldır benim işimden dolayı doğuda köydeydik tayin isticez izmire yerleştik ev almıştık kredisi devam ediyo dayadık döşedik iki buçuk aydır izmirdeyiz geldiğimizden beri tadımız yok eşim evden çalışıyodu izmire dönünce iyi bi işe başladı arkadaşıyla can dostunuda yanına aldırdı baya hareketli bi yerde çalışıyo şu an ve çok değişti anlatamam
onu nasıl sizi yarı yolda bıraktığını hatırlatın sürekliElimden geleni yapıyorum pek faydası olmuyo ama öyle yaşayıp gidiyorum işte
O kadar yalnız mutsuz ve çaresizim ki . 8 yıldır evliyim eşimle 12 yıldır da beraberiz şimdi benden boşanmak istiyo ama ben şu an buna hiç hazır değilim onu seviyorum onsuz bi hayat düşünemiyorum herşey bir anda tepetaklak oldu hayatımın yönü tamamen değişti inanamıyorum yaşadıklarıma aklımı yitiricekmiş gibiyim üstelik hiç arkadaşım yok bütün hayatımı eşime endeksli yaşadım merkeze koydum şu anda yapayalnızım ne yapacağımı bilmiyorum boşanırsam ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?