Boşanmak istemiyorum hazır değilim

belki de haklısın attraente evli misin peki hani empati kursan dediğin gibi asil bir davranış sergilediğini düşünerek soğuk kalabilecek misin..bilmiyorum ben de yıkılırdım sanki..kendimde o metaneti göremiyorum

Evliyim evet ve bu metaneti gösteririm, üzülürüm o ayrı, çok canı yanar insanın ama neden diye bile sormam
Sevgi çok güzel bir şey ama karşılıklı olunca
Başkasını bile sevse tek tepki vermem, kalbi başkası için atan birine ne yapılır ki, bağırıp çağırsam da , ele güne rezil etsem de, dünyayı burnundan getirsem de sevmiyorsa sevmiyordur, ben bunu kabul ederim. Yeter ki çirkinleşmesin, arkamdan bir iş dönmesin, ben onurumu öyle çiğnetemem. Bunu eşime de söylemişimdir, gün olur aklın birine kayar, bana söyle ve git hayatımdan gık etmem ama arkamdan bir iş çevirip, ucuz erkek numaralarına girersen dünyayı dar ederim diye yüzüne dedim. Çünkü zamanında aldatıldım, bundan önce 10 yılımı verdiğim adam aldattı ve yakaladım. Bunu bir daha yaşamayı asla istemiyorum, sevmiyorsa gidebilir, tutmam kimseyi zorla

biz burada ne yazarsak yazalım sen akşam yine yalvaracaksın.sen yalvardıkça o daha fazla kaçacak.ölümlü dünya diye düşünen insanın aklına dünyanın nimetleri gelir.izmirin kızları güzeldir.görüp bende bende demiş olabilir.
boşanma sende gelip gitisn bir süreç olarak kabul et.bu arada dr.dan yardım al en azından ufak çaplı bir ilaçla hormonların dengelensin.sonra izmirin güzelliklerinden sen faydalan.eve gelince sen çık gerekirse.
hazırlan hadi gidiyoruz benim canım sıkıldı.sepet gibi de otursan yanımda hala kocamsın dersin.ne yaparsan yap bir çevre oluştur.içine onu sokma.sevmesede yılların alışkanlığı merak eder.kiminlesin diye.
YANINDA AĞLAMA.erkeğin ilk fırsatta kaçacağı kadın tipi ağlayanlardır.demesi kolay deme.ben yaptıysam sende yaparsın.bakımlı ol salma kendini.boşanacaksanda kaybeden o olacak emin ol.çok değil en fazla 1-2 senede yalvararak dönecektir.çünkü şimdi arayışta .3-5 geri tepilsn gelir.yeterki sen güçlü ol.ezdirme kendini.mutlu ol ki bala uçuşan arı gibi gelsin sana .şimdi değil ama sonra. o zamanda karar senin ister al ister yol ver.
30 en güzel yaş onun karşısına yenilikler çıkıyorsa seninde çıkacaktır.yeterki iste çok daha hak ettiğin kişi belki oralardadır.sana gitmekle iyilik yapıyordur.kimbilir ...

Allah aşkına önce bi kendinize gelin. anlaşılan o ki tek başınıza güçlü olamıyorsunuz. bugünden tezi yok bir psikologa gidip destek alın, ailenizle sonuna kadar paylaşın acınızı. Böyle tek başınıza pc başında bizim yazdıklarımızla toparlanacak gibi değil durumunuz.
zaten psikologa gidip gerekli desteği aldıktan sonra kendinizi toparlayıp şuanki davranışlarınızın ne kadar yanlış olduğunu anlayacaksınız.
Hayatta herşey insanlar için, neler yaşadık neler yaşayacağız hiç belli değil.
O yüzden her zaman güçlü olmalıyız, hayat kimsenin etfarında dönmüyor. Ne eşimiz, ne ailemiz, ne çocuğumuz
Hayat bizim etrafımızda dönüyor, eğer biz mutlu olursak, biz güçlü olursak çevremizdekilerde mutlu olur.
Yeni bir şehir, yeni bir ev, yeni bir okul ve yeni yeni arkadaşlar....
bir de buna yeni hobiler eklerseniz zaten heyecanlı ve mutlu günler sizi bekliyor olacak.
not: Lütfen evinizi terketmeyin. Siz o evde hayatınıza devam edin, kendisi nereye istiyorsa oraya gidebilir...

Herkes çok güzel yorumlar yazmış bana söyleyecek birsey kalmamış Allah kimsenin basina Vermesin ama başıma gelse ilk yapacagim şey bende hemen bulur birini keyfime bakarım heleki ortada çocukda yok çok kolay evlenirsin bile üstelik mesleğin de var sen ağlayarak onu getirecegine inaniyormusun okadar ağladın kaldımi yanında.hep diyorum bu erkekleri bu kadar simartmayın

Lütfen yalvarmayın siz boşanmak isteyin hatta kafasına bir dank etsin en azından vazgeçtiğinizi görünce belki o kalkan bir yerleri inmiş olur öğretmenmişsiniz illa arkadaşlarımızın olmasına gerek yok biz kendi başımıza da herşeyin üstesinden gelebiliriz yanımızda kim olursa olsun zaten tek değil miyiz hepimiz ölürken tek gidiyoruz okullar açıldığında ögrencilerinizle kafanızı dağıtırsınız kendinize gelin artık bir doktor yardımıyla daha iyi olacaksınız sizi istemeyeni siz hiç istemeyin ve artık kimseyi hayatınızın merkezine koymayın

Arkadaşlar şunuda belirteyim sevmiyorum diyor ama seviyorumda diyor bazen süper davranıyo bazen kötü davranıyo bu olaylardan sonra evlilik yıldönümümüz vardı bana sürpriz hazırlamış vs şimdi mesela dün boşanıcam diyodu bugün ben bu evlilik bitsin istemiyorum çok zor zamanlardan geçtik bunuda beraber atlatıcaz diyo bilmiyorum yani samimi görünüyo

Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
olduuu kbakma tatlım ama eşin zora gelmiş galiba. ne bu ya sende koy tavrını belki kafası dank eder. ona muhtaç olmadığını ve hayatında merkezde olmadığını göster. başka şeyler yap . git kendine hobi bul. yürüyüşe çık film izle. kahve iç yemek ye . çikolata ye . kafanı dağıt . arkadaşlarınla buluş. sosyal ol hayatım adam tekrar gelecek

Onun nasıl göründüğü önemli değil, sen buna inanıyor musun ???
Söylediklerini ve yaptığı hareketleri içine sindirebildinmi ??
Bundan sonra ki hayatını onunla geçirebilir misin ??
Bu sorulara vereceğin cevaplar mühim, kendi içinde ölçüp biçeceksin
Biz burada sadece yazılanları biliyoruz, onun yanında olan ve tartacak olan sensin

ben inanmadım açıkçası
ayrıca sen sana söylenenleri bu davranışları nasıl sindirebileceksin
seni üzmek istemem ama ev borcu filan ödediğinizi söylemiştin
belki bu sebeplerden adam düşünüp hiç düzenimi bozmayayım demiş te olabilir
seven insan böyle davranmaz bence
eve 10 gün gelmeyen sana o lafları eden adama nasıl güveneceksin bilmiyorum

yerinde olsam bi süre ayrı yaşamayı teklif ederim
ona göre bi karar vericem derim
bu şekilde kafasına göre istediği zaman gidip dönebileceği bi evi olduğuu düşünecek
o sırada da sosyal açıdan çeşitli aktiviteler yap arkadaş edin
ona muhtaç olmadığını anlasın
çok affetmek istiyosan da en azından biraz gururlu davran da adamın gözündeki konumunu değiştir bence

bak canım evliliğimin 3 yılı ayrılalım boşanalım sözleriyle geçti hiç bir zaman yanaşmadım ve bir kez olsun tmm ayrılalım boşanalım demedim hep idare ettim çünkü seviyorum diyordum hep karşıma alıp konuştum ağlaya ağlaya ben çocuğumu babsız büyütmeyeceğim diye sızlanıp durdum sen ayrılmak istesen de ben ayrılmıycam dedim ama çok hata etmişim çok kaldırmışım bir taraflarını en son kavgamızda sabah gidelim mahkemeye ayrılalım sen yoluna ben yoluma dedi bende artık aşırı soğumuştum ve sevgi saygı herşey bitmişti tmm dedim sabah gidelim ayrılalım sabah oldu ben hem işe gitmek için hemde mahkemeye gitmek için hazırlandım bunda hiç bir hareket yok öylece oturuyor belli ki şok yaşıyordu benim hiç bir zaman onu bırakmayacağımı sanmıştı ama ben kararlıydım aldım çocuğumu bindirdim arabama oda oturdu yanıma ailelerden kimsenin haberi yoktu kızımı bıraktım kayınvalideme doğru mahkemeye belki inanmayacaksın ama o kadar kararlı durdum ki hatta harç parasını bile ben ödedim dışarı çıktığımızda ağlıyordu o ayrılalım boşanalım diyen adam gitmiş sanki ben ayrılmak istiyormuşum moduna düştüm ben ne ağladım ne sızladım mahkemnin önünde akşama gelir eşyalarımı toplarım dedi bende anneme giderim sen işini hallet dedim döndü arkasını gitti gidiş o gidiş sonra 3 ay boyunca peşimden koştu neler neler yaptı ne mesajlar ne telefonlar hiç birine de cvb vermedim en sonunda hiç taviz vermedim gel gelelim tekrar barıştık şimdi sor yine aynı tas aynı hamam tek fark ayrılalım boşanalım lafı ortada geriye kalan herşey aynı taviz verme dik dur hayatını yaşa seviyorsa döner sevmiyorsa defolur gider

Konu sahibi arkadaşım düşün ki Eşin Öldü..! Öldü yani ne yapcaksın.. diriltecek misin adamı hayır dimi mecbur hayatına yaşamaya devam edeceksin. Bu durumda da ilişkiniz ölmüş adam senden vazgeçmiş daha neyin mücadelesini vereceksin ki ya da ne için savaşacaksın anlamıyorum. tamam o kadar senelik evlilik emek kolay değil ama bu onunda evliliği o bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa sende onurlu davran bence. böyle bi durumda çocuğunun olmaması çok büyük bi şans çünkü çocuğu olanlar çocuğu için vicdan muhasebesi yapıyo ama senin böyle bi sorununda yok.. yaşında genç gerçekten sıfırdan başlayabilirsin.. ÖZGÜR BIRAK ve ÖZGÜR OL.. ( senin içindeki sevgi eşinde de olsa asla bunları söylemez sonuna kadar bi çıkar yol bulun derdim ama sana yazık kendini harcama böyle biri için )

Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
sende böyle bir adam için hala ne yapacağım mı diyorsun.. adam seni sevmediğini söylemiş daha ne duymak canını bu kadar yakabilir ki bir insanın anlamadım.. kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta ..insanlar ölüm diye bir gerçekle yüzleşiyorlar mutlaka çok sevdikleri birilerini kaybediyorlar ona bile dayanıyorsun ..değil ki seni sevmediğini söyleyen bir adamın yokluğuna dayanamamak...

Konu sahibi en son 12 eylulde girmis siteye ama bir umut yazayim. Gelisme var mi? Durum nedir?

bu yorumu çok beğendim ve her satırına katılıyorum.

arkadaşım, bu adam ister 8 yıllık ister 38 yıllık kocan olsun, seni istemiyorum artık dediyse, duyguları bitmişse ve seninle olmak istemiyorsa daha neyi direteceksin ki? onsuz hayatı düşünemiyorum diyorsun. adam sana seni istemiyorum diyor. sen bu adamla aynı evin içinde mutlu olabilecek misin şu saatten sonra? boşanmalar ayrılıklar elbetteki travmatik, hepimiz yaşadık. ama istemiyorsa gerçekten onurlu bir duruş lazım. inşallah hakkında hayırlısı olur..

Eşinin söylediği laflara şaştim kaldim o kadar yil beraber ol simdi de yeni bi kişilik bul.. Ah ah düşünce anliyolar düştüklerini önceden değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…