belki de haklısın attraente evli misin peki hani empati kursan dediğin gibi asil bir davranış sergilediğini düşünerek soğuk kalabilecek misin..bilmiyorum ben de yıkılırdım sanki..kendimde o metaneti göremiyorumSevmiyorum kelimesine bence gerekçe aramak hiç doğru değil
Cevapları insanın canını yakar çünkü
Ya başkasını seviyordur ya da eşinden usanmıştır, ikisi de tartışılmayacak şeyler, bitirmeyi bilmek gerek. Çok üzücü ama onurunu korumalı insan, istemiyorum diyene zorla tutunmak olsa, gerekçesi ne olursa olsun
belki de haklısın attraente evli misin peki hani empati kursan dediğin gibi asil bir davranış sergilediğini düşünerek soğuk kalabilecek misin..bilmiyorum ben de yıkılırdım sanki..kendimde o metaneti göremiyorum
olduuu kbakma tatlım ama eşin zora gelmiş galiba. ne bu ya sende koy tavrını belki kafası dank eder. ona muhtaç olmadığını ve hayatında merkezde olmadığını göster. başka şeyler yap . git kendine hobi bul. yürüyüşe çık film izle. kahve iç yemek ye . çikolata ye . kafanı dağıt . arkadaşlarınla buluş. sosyal ol hayatım adam tekrar gelecekEvlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
Arkadaşlar şunuda belirteyim sevmiyorum diyor ama seviyorumda diyor bazen süper davranıyo bazen kötü davranıyo bu olaylardan sonra evlilik yıldönümümüz vardı bana sürpriz hazırlamış vs şimdi mesela dün boşanıcam diyodu bugün ben bu evlilik bitsin istemiyorum çok zor zamanlardan geçtik bunuda beraber atlatıcaz diyo bilmiyorum yani samimi görünüyo
Arkadaşlar şunuda belirteyim sevmiyorum diyor ama seviyorumda diyor bazen süper davranıyo bazen kötü davranıyo bu olaylardan sonra evlilik yıldönümümüz vardı bana sürpriz hazırlamış vs şimdi mesela dün boşanıcam diyodu bugün ben bu evlilik bitsin istemiyorum çok zor zamanlardan geçtik bunuda beraber atlatıcaz diyo bilmiyorum yani samimi görünüyo
sende böyle bir adam için hala ne yapacağım mı diyorsun.. adam seni sevmediğini söylemiş daha ne duymak canını bu kadar yakabilir ki bir insanın anlamadım.. kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta ..insanlar ölüm diye bir gerçekle yüzleşiyorlar mutlaka çok sevdikleri birilerini kaybediyorlar ona bile dayanıyorsun ..değil ki seni sevmediğini söyleyen bir adamın yokluğuna dayanamamak...Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
banada öyle geldiBu isin altindan baska bir kadin cikmazsa burasi da kk degil.
Konu sahibi arkadaşım düşün ki Eşin Öldü..! Öldü yani ne yapcaksın.. diriltecek misin adamı hayır dimi mecbur hayatına yaşamaya devam edeceksin. Bu durumda da ilişkiniz ölmüş adam senden vazgeçmiş daha neyin mücadelesini vereceksin ki ya da ne için savaşacaksın anlamıyorum. tamam o kadar senelik evlilik emek kolay değil ama bu onunda evliliği o bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa sende onurlu davran bence. böyle bi durumda çocuğunun olmaması çok büyük bi şans çünkü çocuğu olanlar çocuğu için vicdan muhasebesi yapıyo ama senin böyle bi sorununda yok.. yaşında genç gerçekten sıfırdan başlayabilirsin.. ÖZGÜR BIRAK ve ÖZGÜR OL.. ( senin içindeki sevgi eşinde de olsa asla bunları söylemez sonuna kadar bi çıkar yol bulun derdim ama sana yazık kendini harcama böyle biri için )
Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?