Boşanmak istemiyorum hazır değilim

Baskasi vardir..bir erkek durup dururken bosanmak istiyorsa neden budur..bosanma sende uzat surundur...

Adam en azından dürüstçe söylüyor mutsuz olduğunu,
size eziyet etse,her gün dövse daha mı iyi olabilir boşanma hakkına sahip , aşkın garantisi yok
adamın dürüst olmasına sevindim yapacak birşey yok artık sizde hayata devam edeceksiniz önünüze bakıp ,ısrar etmeyin yeni hayata onsuz başlayın şu hayatta çoğu şey kalıcı değildir zaten herşey değişim içinde iyide olabiliyor bu değişim kötüde olabiliyor ama cesaretli olmanız şart , sağlığınız yerinde onsuzda yola devam edebilirsiniz ve eskisinden ço daha mutlu ve huzurlu olabilirsiniz sadece düşünce ve alışkanlıklarınızı değiştirmeniz şart ,elbette kolay olmayacak bu değişim ve bir doğuş gibi ama bence sevdiklerinizden güç alabilirsiniz

Boşanıyoruz arkadaşlar başvuru yapıldı
BOŞVERSENE ARKADAŞIM YAA HEM İŞİN GÜCÜNDE VARMIŞ KENDİNE YENİ BİR HAYAT KUR DEFOLSUN GİTSİN ZATEN DEDİĞİNE GÖRE SAĞLIKLI BİR EVLİLİKTE DEĞİLMİŞ HEM SENİ SEVMİYORUM DİYOSA DAHA NE ÜZÜLÜYOSUN SALLA GİTSİNNNNNN

Eğer hala şansın varsa sonuna kadar dene biz boşandık ben yaşamıyorum şu anda ayrıldığımızdan beri bitki gibiyim doktora gittim ilaç kullanmaya başladım hiç faydası yok içimde koca bi boşluk var hiç bişeyden zevk almıyorum

Kendinizi cok fazla yipratiyosunuz. Cok zor ama toparlanmaya calisin,lutfen.
Nereye kadar bitki olacaksiniz?en aci ölumler bile unutuluyor ve hayat devam ediyor.
Kendinize deger verin, herkesin bir tane hayati var.
Yeni mesguliyetler edinin kendinize, sizi oyalayacak, mutlu edecek seyler. Ailenizle vakit gecirin
(ama onlar da size basiniza cok kotu bisey gelmis gibi davraniyosa, bu siyledigim gecerli degil, hatta tam tersi uzak durun biraz. Bazi aileler var bosanmis cocuklarina daha da psikolojik baski yapip bunaltiyorlar, boyle bisey yoktur insallah)

Kendi geciminizi saglayabiliyorsaniz , kotu bir saglik probleminiz yoksa, esinizle ilgili de devam eden sıkıntılar yoksa, (bosanmada mal paylasimi, tehdit filan ) sukredin halinize. Anladigim.kadariyla cocugunuz yok?
Bi de cocuklariniz olsaydi, onlarin psikolojileri yeni hayata alismalari babalari ile gorusmeleri, cocuklar kimde kalacak, masraflari nasil idare edilecek falan filan bi ton yükünüz olacakti, bence halinize sukredin sukredin sukredin

yukarda arkadasımın dedıklerını aynen desteklıyorum ..

arkadasım saglıgın yerındeye maddı durumun ıyıyse kı ogretmensın suan senden klas kımse yok...cocugun yok.maddı sıkıntın yok...defolmuş gıtmıs adam...kına yakk 1 sene ıcınde aşk kapında o kdr dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…