Boşanmak istemiyorum hazır değilim

Evlilik hayatı ona göre değilmiş benden sıkılmış kendince doğru bulduğu bi kişiliği varmış bööle olmaktan memnunmuş beni artık sevmiyomuş

Hakikaten eşini hayatının merkezine koyup ona endeksli yasamissin dolayısıyla Afedersin ama izmirde arkadaşları da eklenince iyice totosu kalkmisya arkdaslarin uyup kendince özgür bir hayat istiyor yada söylemesi bile üzücü ama başka biri var...zaten bir erkek neden özgür bir yaşam ister ki istediğinde girecek istediğinde çıkacak kimse karışmayacak gönlünü yegleyecek vs...de madem öyle bir kişiliği olduğu yeni mi aklına gelmiş beyefendinin...

yapacak birsey yok arkadaşım. Kafaya takmışbir kere kkarşısında dik durmaya çalış ...kendini daha fazla vazgeçilmez sanmasin belki bi umut hatasini anlar.bu arada gerçekten umursamiyormus gibi davranıp sende sosyal hayata karışmalisin onsuz da yaşayabilmeleri görmesi lazım. ..

ayrılmak istemiyorum seni seviyorum la olmayacak gibi gorunuyor çünkü üzülmeni istemese en azindan bu kadar kırıcı konuşmaz di seninle...hakikaten cook bencilmis canım benim senin için çok üzüldüm severken ayrılmak çok kötü. ..

Onu hayatının merkezine alarak hata yapmışsın, şimdi de yalvararak daha çok hata yapıyorsun. Senin yerinde olsam herhangi bir kursa falan yazılırdım, dans olur, drama olur, resim heykel filan bile olur. Giyinip süslenip oraya giderim, yeni insanlarla tanışır, kafamı başka şeylere yoğunlaştırır, o adama da "düşünüyorum karar verince sana bildireceğim"den başka bir şey söylemezdim. Bir süre sonra da "karar verdim, senin gibi bir insanla ömrümü çürütmek istemiyorum, boşanalım" derdim. Yalvarmak ne? Ağlamak ne? Güçlü olun, o kim ki karşısında boyun eğeceksiniz? Doktora gidin, sakinleştirici alın gerekirse. Ha bu arada evi kaptırmayın, borcunu da üstlensin. Keyfi için evlilikten vazgeçebiliyorsa, sizin de keyfiniz olmalı. Bir kadın varsa ki sanırım bunu belgelendirmeniz iyi olur.

Sonra? Hayatın tadını çıkaracaksın arkadaşım. Kendini bulacaksın. 18inde kaybettiğin kendini keşfedeceksin, bunun ne kadar harika bir duygu olduğunu göreceksin.Dik dur ve Allahtan başka kimseye boyun eğme.

canım kesınlıkle bı pskolog ıyı gelıcektır ama sevmeyen adamıda zorla tutamayız ne yazık kı

süpersın sen

Hazırlıcaksın kendini er ya da geç. Ayrıldığında ölmiceksin ki yepisyeni bir hayat seni bekliyor olcak. Sen de onun tadını çıkar.

İşi iyi olunca arkası tavan olmus...

Bence de yalvarmayın, biri yazmıs sen yalvarıp alttan aldıkca o tepene cıkacak, seni kıracak incitecek...Hic gerek yok...

tamamen katılıyorum..
J Jerenx bu arkadaşın dediklerini tekrar tekrar oku bak... harika yazmış..

zaten oldukça pasif bir karaktermişsiniz onun yanında. zaten onu etkileyecek, saygısını kazanacak, onu heyecanlandıracak bir tutumda değilsiniz ki. ona yalvarıp ne olur beni bırakma derken kendinizi daha da yerin dibine batırıyorsunuz. asıl yapmanız gereken onu "yüce-ulu-kutsal-efendimiz" mevkisinden indirip yerine kendiniz oturacaksınız o tahta.

her insan kendi değerini kendisi belirler...

onun yanında değersiz biri gibi davranmayın artık. en basitinden siz bile kendinize değer vermezken o niye-neden size değer versin ki ?????!!!!!

kendinize bakın, ne güzel mesleğiniz elinizde, iş arkadaşlarınızla iletişiminizi kuvvetlendirin. kurslara yazılın böylece yeni insanlar tanıyın. bakın dışarıda harika bir dünya var. harika insanlar var. herkes gülüyor eğleniyorken siz neden herkes gibi yiyip-içip-sı.abilen basit bir insanı tanrı konumuna getirip ona tapınıp duruyorsunuz ki.

bence şu anda illa ağlayacaksanız kendiniz için ağlayın. 18 inizden beri bir solucanın etrafında dönüp durmuşsunuz. ağlamanız geçtikten sonra da yeni hayatınız için yeni bir başlangıç için sevinin yeni doğmuş bir bebek gibi, yeni umutlar, yeni heyecanlar, tatlı-sevgi dolu bir hayatın önünüzde uzanmış olduğunu görün artık.

bir de boşanacağınız günü her sene kutlayın derim, böyle bir adam için onca seneniz harcandı ama hiç olmazsa bundan sonraki senelerinizi kurtarmış oldunuz

bence kendinizi değiştirmenin zamanı gelmiş buna ilk olarak özgüvenle başlamalısın özgüvenin ne kadar yüksekse o kadar çok seyi elde edersin

Yok çocuk yok buraya dönmeden bir kaç ay önce karar verip başlamıştık henüz olmadı zaten artık çocuk istemiyo

Bu arada benim biraz toparlanmam için destek olacak psikoloğa falan gideceğim ayaklar altındayım ama farkındayım ama şu anda psikolojim çekip gitmesini yalnız uyumayı tek başına olmayı kaldıracak gibi değil böyle çok mu iyi derseniz tabi ki değil sürekli paranoyalar ama tek kalınca bu paranoyalara başka şeylerde ekleniye zaten kafamı duvarlara vurasım geliyo

Eski arkadaşlarım falanda yok tekim yani yalnızca ailem ama böyle bi durumda onlarıda üzmek beni daha da çok üzüyo. Öğretmenim işe başlamama iki hafta var henüz tayinimin hangi okula çıkacağı belli değil

yani madem istremiyo,seni artık sevmeyen birinin yanında durman biraz garip olur..
çözebileceğine ve eşinin fikrini değiştirebileceğine inanıyosan biraz daha sabret ama eşin kafasında bitirmişse bence alıştır bu duruma kendini..
allah yardımcın olsun..

aslında erkek üyeler cevap verse ya hadi yemeyin beni aramızdasınız hemcinsinizin bu tavrına tepkiniz nedir...

aslında erkek üyeler cevap verse ya hadi yemeyin beni aramızdasınız hemcinsinizin bu tavrına tepkiniz nedir...

Erkek üyeleri bilemem ama ben o kadar tepkili değilim =))
Sevgi bitebilir, her evlilik ömür boyu sürecek diye bir kaide yok ki
Bazen forumda rastladığımız konularda kadın kocamı sevmiyorum diyor, ay nasıl aynı yatağa gireceksin demiyor muyuz ? Aynı şey işte, bitmişse bitmiştir. Ben bunu dürüstlükle söyleyen insanlara kızmıyorum, bunun bir adım sonrası için adamı zorlamak her türlü rezilliğe kapı açmaktır. Efendi gibi sevmiyorum dediğinde herkes yolunu çizmeli. Aldatsa, dövse, sövse daha mı iyi. Bazen biter, illa başka bir kadın, başka sebepler olması gerekmez, 8 yıldır evlilermiş bence bunun öncesi var. Durduk yere bitmiyor sevgiler. Kadın sevmediğinde aman nasıl yapacaksın sevmediğin adamla diyorsak aynı şey erkek için de geçerli, o da nasıl yapacak sevmediği bir kadınla. Kadın sevmediği zaman sevmiyor, erkek sevmediği zaman şerefsiiiizzzzzz =)) Bence genel olarak bu noktada bir çifte standatımız var tüm forum üyeleri olarak =))

eğer sunduğu gerekçelerde dürüstse haklısın..ama aktarılış bana normal gelmedi.

eğer sunduğu gerekçelerde dürüstse haklısın..ama aktarılış bana normal gelmedi.

Sevmiyorum kelimesine bence gerekçe aramak hiç doğru değil
Cevapları insanın canını yakar çünkü
Ya başkasını seviyordur ya da eşinden usanmıştır, ikisi de tartışılmayacak şeyler, bitirmeyi bilmek gerek. Çok üzücü ama onurunu korumalı insan, istemiyorum diyene zorla tutunmak olmaz, gerekçesi ne olursa olsun. Ben sevmediğim biriyle yaşayamam, o yüzden bir gün eşim bana sevmiyorum derse sebebini bile sormam, özgürdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…