Boşanmak istemiyorum

Mesele şu ki aslında aşık olduğunuz istediğiniz kişi evlendiğiniz kişi değil.

Evlenmeden önceki sevgililerinizi duyunca kabullenmediğini bile bile sizinle evlenmiş.
Evliliğin ilk gününden beridir yalan söylüyor, insanlar sorar madem bu iş bu kadar önemliydi niye kızı kandırdın diye?

Eşiniz terapiste gitmeden, kendi duyguları ile yüzleşmeden düzelmez, sadece geçici olarak bastırır. Ne kadar iyi ve şirin gözükse de profesyonel onay gelmeden aynı eve girmeyin.

Hergün gazetede öldürülen kadınları görüyoruz, bunda saplantılı ilişkilerin rolü büyük. Barışsanız iki gün sonra sizi çekip vursa şaşırmayacağız gerçekten.

Peki ne yapayım derseniz.
3 gün sonra anlaşmalı boşanın, evlenmek dediğiniz iki şahide bir imzaya bakar, o kadar kolay ki. Niye ailenizi karşınıza alasınız ki?

Çok pişmansa kendi uğraşsın, çabalasın öyle değerlendirirsiniz. Yok o boşanma kararından sonra ortadan kaybolursa aslında dediği kadar da pişman değildir.
 
Adam dengesiz. Tedavi olsun öyle gelsin. O çocuğunuza yazık, siz acaba kocam düzelir mi diye sabredip yanında beklerken olan çocuğun psikolojisine olacak. Oturun oturduğunuz yerde, ne güzel aileniz sahip çıkıyor. Böyle ailesi olmadığı için cehennem hayatına hapis kadınlar var. Şimdi ailenizi ezer geçerseniz, bu adam yine birşey yaptığında (ki yapacak) gidecek kapınız kalmaz, çok vah edersiniz.
 
Sizin gibi insanların ailelerine çok üzülüyorum. Yarın sizi döven adamla barışıp gene onları çiğneyeceksiniz belki ikinci üçüncü çocuğu yapacaksınız ve tabii ki eşiniz size şiddet uygulamaktan vazgeçmeyecek aileniz bu sefer daha yaralı ve daha çok çocuklu kızlarına sahip çıkmak için şu yaşlarında kendi konforlarından vazgeçmek zorunda kalacaklar. Ve tüm bunlar siz azıcık irade gösterip iki ay ayrılığa alışmak için dişinizi sıkamadığınız için olacak. Yazık ailenize gerçekten
 
Bence boşanın sizi çantada keklik sanmasın sonrasında eğer gerçekten düzelirse ailenizde evet derse tekrar denersiniz ama şimdi ailenizi silmeyin yoksa tekrar kapısına döneceğiniz bir aileniz olmayacak
 
Aileniz haklı. Eşiniz dengesiz. .Saplantılı şekilde seviyor demeniz , eski ilişkilerinizden size şiddet uygulaması yeterince tehlikeli.
 

evden cenazesinin çıkmasını bekleyen bi hemcins daha..
 
Ben ne yapmalıyım
Aklinizi basiniza toplamalisiniz elbette
Aileniz bu kadar arkanizdayken bu adama geri donmek intihar olur. Bu kadar saf olmayin,adam duzeni bozulmasin,tenceresi kaynasin ve yatakta bedavadan gonlunu egleyen olsun diye yalvarmis size zamaninda. Sunu anlamamis olmak icin gerizekali olmak gerek
 

hiç mi sevmedin vicdansız kadın seviyorum diyor
 
Aile olabildiğini düşünüyor musun bu adamla?
Ailen sana sahip cıkmaya calısıyor.. Bence sözlerini dinle
 
Gitte gör dünyanın kaç bucak oldugunu.Bu defa sana daha agır hakaret edecek.Daha çok dayak yıceksın.Ben bunu dövsemde sovsemde gerı gelıo diyecek cunku .Şunu unutka allah bıze daıma kapı açar .Fakat bız o kapıları gormezsek daha buyuk darbe alırız.Yazık ailene.Burda tek madur aılen.Gercekten çok madurlar .O çocugada çok uzuldum.
 
Lohusasin hamillelikte çok fazla salgılanan östrojen bir anda düşünce duygu durumunda bozuluyor haliyle. Mantıklı düşünemiyorsun. Dönersen çok pişman olursun. Bu kez sana sahip çıkacak kapı da kalmaz.
 
Kendine merhamet etmiyorsan çocuğuna merhamet et ve aileni dinle.
 
Gerçekten kınayarak söylemiyorum ama allah ıslah etsin.. çeken bilir. bizim de var başımızda bir tane. dayak yer seviyorum bırakmam der, adam kızınızı bu gece öldüreceğim der bırak gel dersin gelmez seviyorum der. kocam da kocam, aşkınız sevginiz batsın. her gece acaba ablama bir şey yapacak mı korkusu.. adam saplantılı ruh hastası işte. ağlamalarından yalvarmalarından aşırı vıcık vıcık sözde sevgisinden belli. sevgi de değil saplantı bu. hiç mi korkmuyorsunuz ben anlamıyorum. ben bana vuran biri ile aynı yatakta asla uyuyamam gecenin bir yarısı aklına gelir o saplantıları yastıkla boğuverir yahu. yapmaz dersin bu yapanlar kim o zaman?
 
şu şartlara sahip olmak isteyen o kadar çok şiddet gören kadın var ki. Ailesi sahip çıksa bi dakika kocalarına katlanmazlar, sizin aileniz size o şansı vermesine rağmen siz daha size hakaret eden, şiddet uygulayan adama dönmek istiyorsunuz, yazık çok yazık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…