- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Eşiniz sizden soğumuş vazgeçirmek için bence çok uğraştınız yine olmuyorsa zorlamayın.Demesi kolay diyebilirsiniz ama bir erkek soğumuşsa artık ısınmaz gönlü.degil.tabi.zor bir surecten geciyorum
senin karakterin bu değil ki.Adam seni evlenirken bile sevmiyordu, sana öyle söylemiş, hala da sevmiyor.Sen hala dibindesin , boşanma davan var adama yalvar yakar hala beni sev diye yalvarıp duruyorsun, evinde oturuyorsun.Sen biraz kendine çeki düzen var artık.Çocuğunu düşün.nefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
Sürekli beğenmedim yapmıyorum, ancak bazen öyle yorumların varki düşünceni beğenmiyorum, kimse beğenmiyor.Herkes sana her konunda aç gözünü diye bağırıyor.Kendine saygın sıfır.Ya bırak şu adamı bırak.Adam seni sevmiyor boşandığınız gün dansöz çıkartacak mahkemeye resmen.Biz sana senin kendine verdiğin değerden daha fazlasını veriyoruz.Gözün çocuğunu bile görmüyor nerdeyse.Yorumların beğenilecek gibi mi sence , adam seni süründürüyor sen adama kul kölegizemliasli canim neden beni surekli begenmedim yapiyorsun cidden merak ettim
okb si varmış zaten, koca olacak adam tedavi olmasına izin vermiyormuş o yüzden bırakmış..Senin takıntılı olman biraz da bu evliliğin bitmesine sebep oldu diye düşünüyorum. O kadar sorunun varkengizemliasli yorumunu beğenmediğini bile kafana takıyorsun.
psikoterapi aliyordum yarida biraktirdi kafanda bitirmen gerek diyorokb si varmış zaten, koca olacak adam tedavi olmasına izin vermiyormuş o yüzden bırakmış..
Ya aklima takıldı sizin yorumu okuyamadim..Boşanmak isteyen adam sevmiyordur.
Sevmeyen adam neden pişman olsun ki?
Adam hayatını çizer,yoluna bakar,size de aynısını tavsiye ederim.
Anlamaz...veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
Canım boşandıktan sınra anlaşa ne anlamasa ne sen boşandıysan eğer kendi önüne bak artık umursama onla ve geçmişle takılı kalma benceveya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
ne tutmasi gidip ozur diledim takintilarimdan kurtulacagima soz.verdimNe yaptın tuttuğun eve geçtin mi ?
Tedavi olman lazım, eşin onu da istemiyor nasıl olacak ?ne tutmasi gidip ozur diledim takintilarimdan kurtulacagima soz.verdim
Cidden bunu yaptınız mı ?ne tutmasi gidip ozur diledim takintilarimdan kurtulacagima soz.verdim
kafanda bitir diyorTedavi olman lazım, eşin onu da istemiyor nasıl olacak ?
Kafanda bitirebilseydin zaten şimdiye kadar bitirmiş olurdun. Tedavi masraf diye mi istemiyor ? Eğer öyle ise bu adamın gözünde hizmetciden bir farkın yok.kafanda bitir diyor
Neden böyle bişey yaptınız allah aşkına ? Siz gerçekten normal değilsiniz ben en çok evladiniza üzülüyorumne tutmasi gidip ozur diledim takintilarimdan kurtulacagima soz.verdim
Madem böyle birşey yaptın, bir an önce tedavine, terapine kaldığın yerden devam et...ne tutmasi gidip ozur diledim takintilarimdan kurtulacagima soz.verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?